- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
İnsanlar bu şekilde saçmalamasa ben çok iyiydim. İnsanlar kostekten başka işe yaramıyorlar maalesef ki... Herkesten nefret etme modundayim...Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum karanlık dünya yapayalnız ve hayattan hiç zevk almıyorsun. Bu süreçte psikolojik destek almanı öneririm sana en iyi gelecek tek destek
Aileniz destek oldumu bu süreçteİnsanlar bu şekilde saçmalamasa ben çok iyiydim. İnsanlar kostekten başka işe yaramıyorlar maalesef ki... Herkesten nefret etme modundayim...
Ailem destek şükür, başka bir ilde çalışıyorum orası sıkıntı...Aileniz destek oldumu bu süreçte
bunu anlaman çok güzel olmuş...Merhabalar herkese, boşaniyor olmam , eşimin uzaklaştırma almış olması gibi durumlar benim canımı sıkıyor. Memurum. Ev sahibim bile anlaşmalı mı boşaniyorsunuz diye sordu, bela istemiyorum dedi. Çevre yine aynı. Herkes belalı gözüyle bakıyor. Kimseye uzaklaştırma aldığını söyleyemem. Bir kere toplum dislayacak. Şiddete uğramış olmama şahit olanlar bile biz bir şey duymadık ki deyip karşı taraftan yana şahit oluyorlar. Çok canım sıkkın. Bosanana kadar yanındayız sıkma canını diyen kimse yok etrafımda. Çok üzgünüm. Bir yıldır ayriyiz, İlk defa bunun zorluğunu bu aylarda hissediyorum... İçimi dökmek istedim. Kimse kadından yana değil. Bunlar sadece internette, paylaşımlarda....
Güzel derken?bunu anlaman çok güzel olmuş...
burada gaza gelip, boşananlar varya...Güzel derken?
Hanımefendi konu sahibi boşandığım için pişmanım, boşanmak çok kötü demiyor farkindaysaniz toplumun boşanmış insana karşı olan tepkisinden yakınıyor .yani bizlerin tüm toplumun en çokta kadınların hele sizin gibi kadınların kafa yapısını değiştirmesi gerekiyor . Yani boşanmayı değil kadına olan zulmü engellemek lazım .kimse zaten mutluyken yuvasını yıkmaz kolay kolay . Zihniyetinizi revize edin bence bir an önce .bunu anlaman çok güzel olmuş...
Ben buradan gaza gelmedim. Adam şiddet uyguluyor diyorum. Bu nasıl bir mantık. Toplum böyle yapıyor diye elin pisliklerini mı çekelim???? Toplum adam olmaya uğraşsa???burada gaza gelip, boşananlar varya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?