Boşanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Yepyenibirben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
38
21
3
40
16 yıllık evliyim ve yıllarca eşimden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Her seferinde sineye çektim ama artık yeter dedim son bir yumruk olayı ile...
Şimdi fikirlerinizi bekliyorum darp raporum var bundan sonrasında neler yapmalıyım birlikte aldığımız ev, araba var bunları almak istiyorum alabilir miyim ayrıca 4 çocuğum var en büyüğü liseye geçti en küçüğü 3 yaşında, nolur niye şiddet varken doğurdun demeyin artık bunu duymaktan yoruldum olanla ölene çare yok..
Güçlü bir kadın ve anneyim artık tecrubesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum...
Çok teşekkür ederim şimdiden

Birlikte aldığınız her şeyde sizin de hakkınız var. Sizi takdir ettim. Eğer bu evliliği sürdürmeye devam etseydiniz hem çocuklarda ciddi travmalar olacaktı hem de onlara kötü örnek olacaktınız. İlerideki ilişkileri ona göre şekillenecekti, sizin yaptığınız hataları yapacaklardı. Keşke herkes sizin gibi cesaretli olsa. Çocuklarınızla beraber çok güzel günleriniz olsun ❤

Mallarin yarisi sizin hakkiniz zaten.
Anlasmali yapacaksaniz da aranizda anlasabilirsniz esinizle ev bende kalsin araba sende gibi.

Allah razı olsun haklısınız çok bile geç kaldım ama almam gereken dersi aldım

Mallarin yarisi sizin hakkiniz zaten.
Anlasmali yapacaksaniz da aranizda anlasabilirsniz esinizle ev bende kalsin araba sende gibi.
İşte bu konuda kararsız kalıyorum çekişmeli ile daha iyi kazanım sağlayabilirsem anlaşmalı boşanmak istemem açıkçası ömrümün en güzel 16 yılını feda etmişim bunun bir bedeli olmalı

O zaman manevi tazminat isteyin, mallarin yarisini ve de varsa ziynet esyalarinizi isteyin. Nafaka zaten verirler 2 cocuk var.
Hayirlisi olsun.

Eşiniz de boşanmak istiyorsa ve çocuklarına karşı içinde biraz olsun sevgi ve merhamet varsa;

Ondan tüm mal varlığınızı çocuklara bırakmasını rica edebilirsin.

Sen manen ömrünü çocuklara adayacakken o da maddi olarak birşey almazsa adalet sağlanmış olur diye düşünüyorum...

Ortada 4 çocuk varken, ebeveynin biri 4 çocuğu alıp diğeri tek başına giderken, mal varlığını 2 'ye bölmek adaletli değil maalesef...

Kavga ederek değil, güzellikle anlaşarak ayrılmayı denersen daha avantajlı olabilirsin

Tazminat hakkını kullan, yıllarca psikolojik fiziksel sıddet gorup anlasmalı Bosanma.
Zaten evliyken edindiğiniz mallar ortak, alacaksın hepsının yarısını.
Ayriyeten tazminatta alırsın.
Boyle bırı zaten anlasmaz, hıc o yola girmeyin. Acın mahkemeyi avukat zaten sızı yonlendırır

Bu yol uzun bir yol
Eşiniz çirkefleşecek fazlasıyla. Canınızı yakmaya çalışacak. Mal kaçıracak. Dedikodunuzu yayıp iftira atacak. Bunlara karşı dimdik durmanız lazım. Çelik gibi sinirlere sahip olmanız lazım

Bosanma konusu gectimi aranizda oda istiyor mu?? Isler cirkinlesmeden haklarinizi alirsiniz umarim.. dort cocuk diyorsunuz Hakkaniyetli biriyse verir zaten herseyi sizin duzeniniz bozulmasin der ceker gider ama bunu yapacak adamda siddet uygulamaz

Çok geçmiş olsun
Herseyde yarı yarıya dizinde hakkınız var
İyi bir avukat bulmakla işe başlayabilirsiniz
4 çocuk varsa her çocuk için tek tek nafaka talep edin ve ayrıca kendiniz için de
Çalışmıyorsanız iş bulun ve çalışmaya başlayın. Hersey gönlünüzce olsun.

Çok doğru diyorsunuz, sağolun.

Doğru, anlaşması için dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…