- 27 Ağustos 2020
- 38
- 21
- 3
- 40
- Konu Sahibi Yepyenibirben
-
16yıl boyunca mı sıddet gördünüz
SağolunKonu ile bilgim yok , hakkınızda hayırlısı olsun.. ev araba alabilir misiniz bilmiyorum ama mantiken darp raporu varken tazminat alabilmeniz lazım..
Allah razı olsun haklısınız çok bile geç kaldım ama almam gereken dersi aldımBirlikte aldığınız her şeyde sizin de hakkınız var. Sizi takdir ettim. Eğer bu evliliği sürdürmeye devam etseydiniz hem çocuklarda ciddi travmalar olacaktı hem de onlara kötü örnek olacaktınız. İlerideki ilişkileri ona göre şekillenecekti, sizin yaptığınız hataları yapacaklardı. Keşke herkes sizin gibi cesaretli olsa. Çocuklarınızla beraber çok güzel günleriniz olsun ❤
Olsun yaşadığımız her şey tecrübeAllah razı olsun haklısınız çok bile geç kaldım ama almam gereken dersi aldım
İşte bu konuda kararsız kalıyorum çekişmeli ile daha iyi kazanım sağlayabilirsem anlaşmalı boşanmak istemem açıkçası ömrümün en güzel 16 yılını feda etmişim bunun bir bedeli olmalıMallarin yarisi sizin hakkiniz zaten.
Anlasmali yapacaksaniz da aranizda anlasabilirsniz esinizle ev bende kalsin araba sende gibi.
O zaman manevi tazminat isteyin, mallarin yarisini ve de varsa ziynet esyalarinizi isteyin. Nafaka zaten verirler 2 cocuk var.İşte bu konuda kararsız kalıyorum çekişmeli ile daha iyi kazanım sağlayabilirsem anlaşmalı boşanmak istemem açıkçası ömrümün en güzel 16 yılını feda etmişim bunun bir bedeli olmalı
Tazminat hakkını kullan, yıllarca psikolojik fiziksel sıddet gorup anlasmalı Bosanma.İşte bu konuda kararsız kalıyorum çekişmeli ile daha iyi kazanım sağlayabilirsem anlaşmalı boşanmak istemem açıkçası ömrümün en güzel 16 yılını feda etmişim bunun bir bedeli olmalı
Bu yol uzun bir yol16 yıllık evliyim ve yıllarca eşimden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Her seferinde sineye çektim ama artık yeter dedim son bir yumruk olayı ile...
Şimdi fikirlerinizi bekliyorum darp raporum var bundan sonrasında neler yapmalıyım birlikte aldığımız ev, araba var bunları almak istiyorum alabilir miyim ayrıca 4 çocuğum var en büyüğü liseye geçti en küçüğü 3 yaşında, nolur niye şiddet varken doğurdun demeyin artık bunu duymaktan yoruldum olanla ölene çare yok..
Güçlü bir kadın ve anneyim artık tecrubesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum...
Çok teşekkür ederim şimdiden
Çok doğru diyorsunuz, sağolun.Eşiniz de boşanmak istiyorsa ve çocuklarına karşı içinde biraz olsun sevgi ve merhamet varsa;
Ondan tüm mal varlığınızı çocuklara bırakmasını rica edebilirsin.
Sen manen ömrünü çocuklara adayacakken o da maddi olarak birşey almazsa adalet sağlanmış olur diye düşünüyorum...
Ortada 4 çocuk varken, ebeveynin biri 4 çocuğu alıp diğeri tek başına giderken, mal varlığını 2 'ye bölmek adaletli değil maalesef...
Kavga ederek değil, güzellikle anlaşarak ayrılmayı denersen daha avantajlı olabilirsin
Doğru, anlaşması için dua ediyorum.Tazminat hakkını kullan, yıllarca psikolojik fiziksel sıddet gorup anlasmalı Bosanma.
Zaten evliyken edindiğiniz mallar ortak, alacaksın hepsının yarısını.
Ayriyeten tazminatta alırsın.
Boyle bırı zaten anlasmaz, hıc o yola girmeyin. Acın mahkemeyi avukat zaten sızı yonlendırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?