Boşanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

T
Çok geçmiş olsun
Herseyde yarı yarıya dizinde hakkınız var
İyi bir avukat bulmakla işe başlayabilirsiniz
4 çocuk varsa her çocuk için tek tek nafaka talep edin ve ayrıca kendiniz için de
Çalışmıyorsanız iş bulun ve çalışmaya başlayın. Hersey gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim.

Bu yol uzun bir yol
Eşiniz çirkefleşecek fazlasıyla. Canınızı yakmaya çalışacak. Mal kaçıracak. Dedikodunuzu yayıp iftira atacak. Bunlara karşı dimdik durmanız lazım. Çelik gibi sinirlere sahip olmanız lazım
Şu an çok pişman sözde ama güvenilirlik hakkını çoktan kaybetti...

İlk zamanlardaki gibi davranacak. Romantik olacak çiçekler yollayacak. Sizin kararlılığınızı gördüğü an 2. perde açılacak
Yok ya, agzıyla pısmanım der anca.
Cıcek mıcek aldıgını hıc sanmam. İlk zamanlardaki gıbı de davranmaz anca agzıyla pısmanım falan der bos bos.

Mallar eşinizin üzerine ise şerh koydurun. Şu an hâlâ aynı evde misiniz ? Eşinizle boşanma hakkında konuştunuz mu ? Olayları biraz daha detaylı anlatır mısınız.
Şu an babamlardayım çocuklar evde eşimle mecburen. biraz debelensin pis herif öyle her işi dört dörtlük beklemek nasılmış.
Şerh yarın koyduracağım bilginiz var mı bunun için eşimin kimlik numarası mı gerekir acaba

Şu an babamlardayım çocuklar evde eşimle mecburen. biraz debelensin pis herif öyle her işi dört dörtlük beklemek nasılmış.
Şerh yarın koyduracağım bilginiz var mı bunun için eşimin kimlik numarası mı gerekir acaba
Bu linki bir inceleyin isterseniz.

16 yıllık evliyim ve yıllarca eşimden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Her seferinde sineye çektim ama artık yeter dedim son bir yumruk olayı ile...
Şimdi fikirlerinizi bekliyorum darp raporum var bundan sonrasında neler yapmalıyım birlikte aldığımız ev, araba var bunları almak istiyorum alabilir miyim ayrıca 4 çocuğum var en büyüğü liseye geçti en küçüğü 3 yaşında, nolur niye şiddet varken doğurdun demeyin artık bunu duymaktan yoruldum olanla ölene çare yok..
Güçlü bir kadın ve anneyim artık tecrubesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum...
Çok teşekkür ederim şimdiden 💐

16 sene içinde birlikte ne sahibi olursaniz olun yarısı sizin.
cocuklarin velayeti de sizde..mecbur nafaka verecek.
mallara tebdir koydurmak olsun ilk işinizz.
mal kaçırsa dahi hangi tarihte elinden çıkarmış bunlar bakılınca çıkıyor.
hakkınızda hayırlısı.

sakin bosanmaktan vazgecmeyin.. sakin verecegi soylerede kanma inanma.. esine bir 16 yil daha mi hediye edecen canindan, omrunden,..zaten ne gormussun kii bu evlilikten..kangren olan parmagi kes kurtar..
kiymetinizi bilseydii zaten boyle size davranmazdii lutfen kararli olun ve hakkinjz olan herseyi soke soke alin..size davanizda basarilar ve cocuklarinizla bir omur mutluluklar dilerim 🤲🌹💞

sakin bosanmaktan vazgecmeyin.. sakin verecegi soylerede kanma inanma.. esine bir 16 yil daha mi hediye edecen canindan, omrunden,..zaten ne gormussun kii bu evlilikten..kangren olan parmagi kes kurtar..
kiymetinizi bilseydii zaten boyle size davranmazdii lutfen kararli olun ve hakkinjz olan herseyi soke soke alin..size davanizda basarilar ve cocuklarinizla bir omur mutluluklar dilerim 🤲🌹💞
Bugün dava açtım dönmek yok aynısını düşünüyorum bir damla gözyaşıma değmeyen adama ömrümün kalanını veremem... Boşarsan öldürürüm diyordu hep hergün ölmektense bir kez ölürüm...

16 yıllık evliyim ve yıllarca eşimden fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. Her seferinde sineye çektim ama artık yeter dedim son bir yumruk olayı ile...
Şimdi fikirlerinizi bekliyorum darp raporum var bundan sonrasında neler yapmalıyım birlikte aldığımız ev, araba var bunları almak istiyorum alabilir miyim ayrıca 4 çocuğum var en büyüğü liseye geçti en küçüğü 3 yaşında, nolur niye şiddet varken doğurdun demeyin artık bunu duymaktan yoruldum olanla ölene çare yok..
Güçlü bir kadın ve anneyim artık tecrubesi olan arkadaşlardan destek bekliyorum...
Çok teşekkür ederim şimdiden 💐
Darp raporunuz varsa tazminat alırsınız. Psikolojik siddet icinde taniklariniz varsa yine tazminat alirsiniz. Iyi bir hayat yasayin cocuklarinizla. En azindan bu hayatta size destek olacak 4 cocugunuz var aile sicakligini hissettirmeyin hem anne hem baba olan kadinlar var evlatlarina.

Bugün dava açtım dönmek yok aynısını düşünüyorum bir damla gözyaşıma değmeyen adama ömrümün kalanını veremem... Boşarsan öldürürüm diyordu hep hergün ölmektense bir kez ölürüm...
Bu süreçte yazdığı mesajları mutlaka kayıt edin ekran görüntüsünü alın. Ne kadar kanıtınız olursa o kadar iyi. Ciddiyetinizi anlayınca çok daha çirkinleşecektir

Darp raporunuz varsa tazminat alırsınız. Psikolojik siddet icinde taniklariniz varsa yine tazminat alirsiniz. Iyi bir hayat yasayin cocuklarinizla. En azindan bu hayatta size destek olacak 4 cocugunuz var aile sicakligini hissettirmeyin hem anne hem baba olan kadinlar var evlatlarina.
Rabbim güç kuvvet versin bundan sonrası belki farklı bir mücadele olacak benim için ama huzurumla yaşamak için onlar kolay gelir Allah’ın izniyle

Back
X