Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senden de bir Çocuğum olsun isterim Demişti ama bunu ileri tarihlerde düşündüğünü belirtmemişti.Önceki evliliğinde de 3 sene sonra karar vermiş ,bilmiyorum böyle daha iyi olur düşüncesi olabilir .Neyse ki zamanı kaldırdı aradsn
Hayirli olsun da
Cocuk gelmeden onceki yaptiginiz market alisverisine bile alinmissiniz. Bu zihniyete sahip oldugunuz surece basa donmeniz kacinilmaz. Kendi kafanizin icinde donen dusunceleri iyilestirmeniz ve kalbinize merhamet asilamaniz lazim.
Hayirli olsun da
Cocuk gelmeden onceki yaptiginiz market alisverisine bile alinmissiniz. Bu zihniyete sahip oldugunuz surece basa donmeniz kacinilmaz. Kendi kafanizin icinde donen dusunceleri iyilestirmeniz ve kalbinize merhamet asilamaniz lazim.
Yok ya beni anlayamadınız siz ya da ben anlatamadım,neyse
Burada Kocası çocuk yapmıyor diye boşananlar var mesela Makyajkolik13
onlara hak veriliyor ben yadırganıyorum nedense.Öyle veya böyle başladık Çalışmalara hayırlı olsun
Canım ben eski eşimi boşamamın sebebi beni bu duygudan mahrum edip sürekli ezmesi, aşağılayıcı konuşmasıydı, zaten benden bir evlat dünyaya getirmek istemeyen adamdan neden çocuk yapayım, beni kullanmasına müsade edeyim ki, hiç sağlıklı bir ortam değil yeni doğacak bebek için de elverişli değil, kavga içinde büyüyeceğine dışlanacağına olmamasını yeğlerim.
Ben herşeye ragmen sizi sonuna kadar destekliycem.Yine diyorum hep diyicem siz maddi manevi anne olmayı hak ediyorsunuz.Sizin niyetiniz hiçbir zaman bana kötü gelmedi.Hep anlamaya çalıştım.Ve gerçekten naif birisinizki bazi hakaret boyutundaki cevaplara bile uslubunuzu bozmamissiniz.Allah tez zamanda gonlunuzden geçeni size versin.