• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum galiba,Kaçış yok anlaşıldı :(

Bence o evlilik kavramını kafasında eskitmiş ve kendine guvenmiyor 1p yaşındaki çocuğunun kendine yettigini düşünüyor olabilir. Biyolojik yaşınız geçmeden ayrılınca bence Egosu için kendi hayallerinizden vazgeçmeyin

Aslında tepki görmenizi anlıyorum, çoğu kadın böyle bir durumda belki gurur yapar ama siz gurura yenik düşmektense yüzsüzlük yapıp kazanmak taraftarısınız ama tabi kazanmak kelimesi de tartışmaya açık.....
Hakaretlerinizi size aynen iade ediyorum

çocuğa karşı harcanan harcamaları kendi hakkınızdan alınıyor gibi görüp kinlenmemeye, onu harcadı o zaman bu kadar harcayacak dememeye, eğer çocuğıunuz olmazsa, sizin tabirinizle çocuğunuzun babası mertebesine erişemeyeceği için yaptığı harcamaları veya diğer davranışları hor görmemeye, ona eşiniz gibi davranmaya, sadece çocuk için evliliği yürütüyorsanız da olsa boşanma lafını sürekli dile getirmemeye bunu koz olarak kullanmamaya.
ben bu kadar çok boşanıcam desem eşim afedersin ama kapı orda derdi yani
Kocalarımız farklı.Benimki beni kaybetmekten korkuyor ve sözümü dinliyor demekki :)
Bu arada Bambaşka taraflara çekmişsinüz konularımı beni çok farklı değerlendirebilmişsiniz o Yüzden burda bırakalı en iyisi tşk ler yine de

Ben konularinizda sizi haksiz buluyorum genelde. Cocuklu bir bireyle evlenmek,cocuksuz biriyle evlenmekten cok farklidir. Cocuklu bir adam cok farkli davranir ve boyle biriyle evli olmanin bazi kurallari vardir. Siz kurallara gore davranmazsaniz o evlilik zaten yurumez. Ek olarak siz cocuk istiyorsunuz ve esiniz istemiyorsa zaten bu bosanma sebebidir.
Sorunumuzu çözdük.Başladık Çalışmalara ama biri de çıkıp hayırlı olsun demiyor :)

Yok canım çok şükür çözdük .Eşim size konu açtığım gece Çalışmalara başladı :) Şu an nazar değmesin etrafımda pervane:) canım benim ya
Sevindim...peki bu seni rahatsiz etmedi mi ?
Yani cikar amacli oldugunu dusunmuyormusun?
Cocuktan sonra senden epey talebi olabilir
O hakki gorebilir kendinde...cunku sen bunu ima etmistin

Kocalarımız farklı.Benimki beni kaybetmekten korkuyor ve sözümü dinliyor demekki :)
Bu arada Bambaşka taraflara çekmişsinüz konularımı beni çok farklı değerlendirebilmişsiniz o Yüzden burda bırakalı en iyisi tşk ler yine de

Kocalarımız farklı tabiki ben çocuk istediğim anda sen bilirsin senin istediğin ve hazır olduğun zamanda olsun dedi düşündük ve oldu , ama böyle saçma restlere de kanmaz bak boşanıyorum şimdi boşandım boşanıcam vs dedirtmez. her dk boşanıcam diye kafaya kakılmaz evlilik bu değildir. Neyse şu an mutlusunuz mutluluğunuz bozulmasın diye yazdım. Elin adamı olmaktan çocuğunuzun babası mertebesine erişmesi dileğiyle.

Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama eşin kumar oynamıyor muydu?
Söyleme şeklin biraz kötü olmuş bunu daha güzel bir dille anlatabilirsin. Ama aranızda sorunlar varken çocuk yapmak da doğru olmaz. Sen bilirsin yine de..
Eşim kumar oynuyor demedim ben,bit Şüphe gitmişti içime onu analiz ediyorduk

Sevindim...peki bu seni rahatsiz etmedi mi ?
Yani cikar amacli oldugunu dusunmuyormusun?
Cocuktan sonra senden epey talebi olabilir
O hakki gorebilir kendinde...cunku sen bunu ima etmistin
Bakalım.Talep etsin.çalışmalara başladık ya ,en sonunda beni anladı ya önemli olan da buydu.Artık iyi günde köyü günde ...

Kocalarımız farklı tabiki ben çocuk istediğim anda sen bilirsin senin istediğin ve hazır olduğun zamanda olsun dedi düşündük ve oldu , ama böyle saçma restlere de kanmaz bak boşanıyorum şimdi boşandım boşanıcam vs dedirtmez. her dk boşanıcam diye kafaya kakılmaz evlilik bu değildir. Neyse şu an mutlusunuz mutluluğunuz bozulmasın diye yazdım. Elin adamı olmaktan çocuğunuzun babası mertebesine erişmesi dileğiyle.
Amin.
Olsbilir canım herkesin Kocası farklı

Eşim kumar oynuyor demedim ben,bit Şüphe gitmişti içime onu analiz ediyorduk

Hmm ben eski konunuzu farklı hatırlıyorum.. o zaman tepkiniz biraz ağır olmuş sanki. Emir vaki olmuş bunu daha tatlı dille konuşursanız daha iyi olma z mı? Ben çocuk düşünmeyen biri olarak eşim beni ikna etti güzel konuşarak :)

Bence iki ucuda pis.. sen cocuk icin acele ediyosun bi tane olsun gerisi onemsiz gibi geliyor sana simdi.. ama olunca emin ol esin ayni kafada olursa cok patlak verirsin. Anne olmak istemenide gercekten anlayabiliyorum maalesef bizim icin biyolojik saat isliyor.. umarim bi gun bu adamdan olmasada anne olursun

Cocuk istiyorsunuz oda istemiyor yasiniz itibari ile hemen sahip olmak isteginizide anlarim zaten denesiniz ikna olsa sanki hemen olacakmi yillarca cabalayan insanlar var 24,25 yas grubunda bile millet tedavi ile hamile kaliyor dogurganlik artik eskisi gibi degil cocuk olmayinca anlam ifade etmeyen bir evlilikse devam etmeyin hatirladigim birazda kullanilan taraftiniz hayirlisi

bak yine şart koşuyorsun , benim sayemde ekstra vasıf kazanacak onu ancak çocuğumun babasına yaparım, çocuğumun babası değilse naparsa yapsın isterse sürünsün.
senin doğurganlık yaşına gelmen onun sorunu değil ki busaate kadar evlenememen onu bağlamıyor o zaman 30 yaşında evlenseydin? demek ki kısmet olmamış ama bu onun suçu değil. doğurganlığım geçiyor diye karşındakini baskılamak ne kadr doğru
Canım tam olarak benden ne istiyorsun ? Direkt boşanmamı mı ,yoksa çocuk işini hakkım değil benim deyip kafMı Öne eğip oturmamı ve eşim ne istiyorsa yapmamı mi ?

Cocuk istiyorsunuz oda istemiyor yasiniz itibari ile hemen sahip olmak isteginizide anlarim zaten denesiniz ikna olsa sanki hemen olacakmi yillarca cabalayan insanlar var 24,25 yas grubunda bile millet tedavi ile hamile kaliyor dogurganlik artik eskisi gibi degil cocuk olmayinca anlam ifade etmeyen bir evlilikse devam etmeyin hatirladigim birazda kullanilan taraftiniz hayirlisi
Bakalım biz başladık,eşimle olan sorunum bitti.Artık gerisi Allah'ın takdiri.İnşallsh hayırlısıyla olur.bekler miyim beklemez miyim bilemiyorum tabiki.Şu aşamada önemli olan esimin inadı kırmasıydı..sonrası için bir fikrim yok henüz

Bence iki ucuda pis.. sen cocuk icin acele ediyosun bi tane olsun gerisi onemsiz gibi geliyor sana simdi.. ama olunca emin ol esin ayni kafada olursa cok patlak verirsin. Anne olmak istemenide gercekten anlayabiliyorum maalesef bizim icin biyolojik saat isliyor.. umarim bi gun bu adamdan olmasada anne olursun
Bu adam aslında Özünde iyi bir adam .Aramızfaki denge sorunu hep bu sorunları yaratıyor.Onunla mutluyum tek sıkıntım çocuk idi,ona da başladık .Çocuğu bu adamdan yapmayı istiyorum.

Hmm ben eski konunuzu farklı hatırlıyorum.. o zaman tepkiniz biraz ağır olmuş sanki. Emir vaki olmuş bunu daha tatlı dille konuşursanız daha iyi olma z mı? Ben çocuk düşünmeyen biri olarak eşim beni ikna etti güzel konuşarak :)
Doğrudur bazen kadın ayak diriyor bazen erkek.Evet daha yumuşak söyleyebilirdşn ama bazen ortam şartlar bunu gerektiriyor.Tatlı tatlı konulunca diyordu ki beni etkilemeye çalışma

Merhaba arkadaşlar,
Dediklerinize haklısınız galiba.Mesele şöyle : Bugün eşimle tansiyonlar yine fırladı.şöyle oldu : Adalet bakanlığı Uzlaştırmacı alıyormuş.Davalı ve dâvâcıları Uzlaştırma işi,dosya başına 200 ₺,Uzlaştırmada başarılı olursan 400₺..Bu iş için 1000 ₺ ye ihtiyacı varmış,bu parayı benden istedi.Ben de bu konuyla çocuğu bağlaştırdım.Çocuk konusunu ötelemeseydin ve bir Çekirdek aile olabilseydik sana çocuğumun babası olarak her türlü desteği sağlardım dedim.Tepki gösterdi.Neden bana bişeyleri Şart koyuyorsun haksızlık ediyorsun bana dedi.Ben de dedim ki "Bir Çocuğum olursa bu evlilik devam eder,değilse etmez bunu bil.Aksi takdirde ben 15 günde bir senin kendi oğlunla Gözlerimin önünde kendi Babalık duygunu yaşamana artık katlanamıyorum ben de anne olmalıyım ki bana batmasın.Benim de olacak diye sabrediyorum şimdilik." Ben ona böyle diyerek onu çok kırmışım,zavallı oğlunu ortaya atmışım.Sizce bu cümlem kırılacak bir cümle mi arkadaşlar ?
Aniden soğuk rüzgarlar estirmeye başladı.Ne kadar "hayır Kırıcı bişey söylemedim ortaya atmadım kendi hassasiyetimi dile getirdim " dediysem de,empati yapması için "senin hiç görmediğin ve özlediğin babanı bile bile ben kendi babamla Babacığım Aşkım balım diye konuşmam gibi düşün " dediysem de yok yok deyip uzattı konuyu.Tmm dedim size mutluluklar ben boşanıyorum ya eşyaları al ya borcu sen bilirsin.Önce odaya geldi Peşimden ,konuşmaya çağırdı.Baktı ki ben hala Kırıcı konuşmadım diyorum,tmm ne yaparsan yap dedi.Evden çıktım arkadasa geldim.Dönünce anlaşmamızı yapalım dedim.yooo hemen yapabiliriz dedi.Çıktım geldim.Sinirden elim Ayağım titriyor şu an.Resmen vazgeçtim bu adamdan çovuk da istemiyorum artık lanet olsun.Sizce burda Haksızlığa uğrayan ben mi o mu ?
Boşanma durumunda onun o tarif edemediği borçlarından bana da pay düşer mi ?( Allah korusun) Kızlar fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Not : eski konularımı bilmeyenler için yazıyorum.37 yaşındayım,benim ilk eşimin 3.evliliği..kendisinin bir oğlu var 10 Yaşında ,annede kalıyor ayda iki hafta sonu bir de yazın bir ay geliyor.Ben ailemi de arkamda bırakarak evlendim mutlu olduğumdan emin değiller, babam bana küs.Bu evlilikte tek beklentim çocuk,ha bir de saygı ama saygı sınırını çok aşıyor.Çocuk konusunda da zaten önümüzdeki ay başlayacaktık diye Hatırlatma yapınca şaka olduğunu söyledi.iyice makaraya sardı bebim bu annelik isteğimi.Evliliğin ilk yılı sendromu dedim dedim bu günlere kadar geldik.
Canim iki evliligi basarisiz bi adam sende şüphe olusturmadi mi hic. Çocukta yapmıyor.
Saygı da yok.
Bitsin önüne bak.
Borclarina kefil değilsen sana. Hicbir sey olmaz.
Yanliz bosanma anlasmali olacaksa, imzaladigin kagidi sakin okumadan imzalama.

Canim iki evliligi basarisiz bi adam sende şüphe olusturmadi mi hic. Çocukta yapmıyor.
Saygı da yok.
Bitsin önüne bak.
Borclarina kefil değilsen sana. Hicbir sey olmaz.
Yanliz bosanma anlasmali olacaksa, imzaladigin kagidi sakin okumadan imzalama.
Arada tansiyonlar fırlıyor ama burda zannedildiği şekilde her gün kavga gürültü saygıdızlık olan bir ortamımız yok
Elbette düşündüm ,bırakan taraf eşim.dava kağıtlarını okudum

Back
X