• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum galiba,Kaçış yok anlaşıldı :(

Sizin cocuk isteginizi anliyorum ama istemeyen adami zorla baba yapmak istemek nedir?

Hakli oldugunuz yanlar varsa bile soyleyisiniz cok itici. Damizlik mi bu adam? Gel cocuk yapalim ben de sana para vereyim?

Pazarlik igrenc.

Ha adam sizden surekli para istiyor falan evet haklisiniz bir cok konuda. Kullaniyor basbaya ben olsam net sekilde en kisa zamanda bosanirdim. Bunlara lafim yok. Yanlis anlamayin.

Ama esimle aramda paranin bu denli lafi olmaz. Hesabimiz ortaktir. Parami paylasmaya cekinecegim adamla evlenmezdim zaten. Parasini benden esirgeyen veya ne de olsa ben aliyorum oduyorum diye parayi sacip savuran kisiyle de evlenmezdim evlendiysem de bosanirdim. Aile kavraminin icine sigmiyor bunlar. Siz bastan beri biseyleri olduramadiniz. Bosanin kurtulun.

Sürekli oğlu için size bişey aldırma çabasında olan Ada'm bu değil mi?
Çocuk istemek sizin en doğal Hakkı'nız. Ama bu Ada'm istemiyor. Boşa Zaman kaybı inanın. Lütfen davayı açın. Karşınıza daha iyi insanlar çıkacak inanıyorum
Dün gece çalışmaları başlattık.Bir de bizimki bizimle yaşamıyor anneci zaten.Sizi tebrik ediyorum 3 yıl ayni evde nasıl kalabildiniz

Sizin cocuk isteginizi anliyorum ama istemeyen adami zorla baba yapmak istemek nedir?

Hakli oldugunuz yanlar varsa bile soyleyisiniz cok itici. Damizlik mi bu adam? Gel cocuk yapalim ben de sana para vereyim?

Pazarlik igrenc.

Ha adam sizden surekli para istiyor falan evet haklisiniz bir cok konuda. Kullaniyor basbaya ben olsam net sekilde en kisa zamanda bosanirdim. Bunlara lafim yok. Yanlis anlamayin.

Ama esimle aramda paranin bu denli lafi olmaz. Hesabimiz ortaktir. Parami paylasmaya cekinecegim adamla evlenmezdim zaten. Parasini benden esirgeyen veya ne de olsa ben aliyorum oduyorum diye parayi sacip savuran kisiyle de evlenmezdim evlendiysem de bosanirdim. Aile kavraminin icine sigmiyor bunlar. Siz bastan beri biseyleri olduramadiniz. Bosanin kurtulun.
Istemiyor değil,kendince zaman koymayı mantıklı buluyordu ama başladık artık Çalışmalara.Benim evlilik için tel beklentim bu ,çovuk istemek damızlık inek olarak görmek midir eşi

Bütün konularınıza göz gezdirmeye çalıştım.

Bu konuda haksızsınız.

1. Sizin geçim probleminiz var, eşiniz eski eşine yüklü nafaka ve borç ödüyor bunu evlenmeden önce biliyordunuz. Adam evlenmeden önce gece 3-4 lere kadr barlarda ek iş yapıyormuş siz onu bırakma şartı ile evlenmişsiniz yani sizin yüzünüzden geliri azalmış bu yüzden para olarak sizi kullanıyor olamaz.

2. Adamın çocuğu ile olan ilişkisine tamam üzülüyorsunuz ama evlenmeden önce bunu da biliyordunuz

3. 37 yaş evet çlcuk sahibi olmak için ileri bir yaş ve acele etmekte haklısınız ancak haksız olduğunuz nokta evlenmeden önce bunu net olarak konuşmamış olmanız. Sorun olacağını düşünmemiştim diyerek işin içindn çıkıyorsunuz, bu kadar ileri yaşta ve 3. Evliliğini yapan bir adamla evlenirken bunu önceden konuşmanız gerekiyordu. Evlendikten sonra baskı yaparak olacak iş değil. Sürekli çocuk konusunda baskı yapıyorsunuz şubat a kadar bekleyelim deyince dava açacağım diye tehdit ediyorsunuz.

4. Adam 1000 tl istemiş siz şantaj yapıyorsunuz ve hiç etik bulmadım hem de ek iş yapmak için istemiş keyfe keder değil. Ayrıca kira ve faturaları da ödüyormuş daha ne yapsın ki. Ben de bu ay kirayı ödemiyorum sen öde diyebilir?

5. Çocuğa laptop tablet alma konusunda haklısınız ama çocuğun öyle bir ihtiyacı mı var önce bunları konuşun ödevleri için gerekiyordur belki? Yok eğlence içinse eski eşinin borçları bitene kadar beklesin bi zahmet Çocuğa harcadığı paralarda süerkli canınız sıkılıyor benim de hakkım geçiyor diyorsunuz. O evlat, herşeyden önemlidir ve insan herşeyden önce evladını düşünür ona harcar. Kendi kafanıza göre benim de çocuğum olacak iki çocuğa da eşit harcama yaptırcam o zaman haksızlık olmayacak gibi hesaplar içindesiniz. Bence siz çocuk yapınca para yüzünden daha çok kavga edeceksiniz ona bunu aldın o zaman şu kadar para hesaba yatır benim çocuğuma gibisinden.

6. Evlilik sadece çocuk demek değildir siz çocuğa endekslemişsiniz o olmayınca evlilik olarak görmeyip kendinizi kullanılmış görüyorsunuz sizin kendi istediğiniz olmadığı için.

7. Eşin çok sivridilli bazı konularda. Bunu zamanla törpüleyebilirsiniz ama kavga anında üzerine gideerk kendinize ağır laflar ettirmeyin sonradan onarması çok zor oluyor. Size karşı saygısı ve mesafesi olsun kimse size defol git benim evim vs diyemez siz de kendinizi çocukla bir tutmayın. Cinsellik konusunda yaşı ilerlemiş bazı şeylere doymuş canı da fazla istemiyor demek ki ama siz uzun üsre bekleyip iyi bir evlilik hayali kurmuşsunuz siz de haklsıınız. Ama tv yi kapatıp izlemeyeceksin diye emir verir gibi baskı yapmak bu şekilde agresif olan bir adamı daha da sinir eder.

8. Aslnda çocuk istemekte haklısınız ama adam sizi düşünmüyor ki sizin anne olma isteğinizi içinizin o ateşle yanmasını anlayamaz erkekler bizim gibi değildir maalesef o hevesini almış ancak kendisini düşünüyordur muhtemelen. Bir de 2 evlilik yapmış 3. De de boşanacaksam biraz daha tanıyayım boşuna çocuk yapmayayım diyordur siz her tartışmada dava açacağım diyerek ona koz veriyorsunuz

Son mesjaınızı yeni okudum. İcraate dökmüşsünüz hayırlı olsun ama siz yine de dikkat edin. Bu işin beklemesi var hamileliği var doğumu var.
Mesela neye dikkat etmeliyim ?

Istemiyor değil,kendince zaman koymayı mantıklı buluyordu ama başladık artık Çalışmalara.Benim evlilik için tel beklentim bu ,çovuk istemek damızlık inek olarak görmek midir eşi

Hayir cocuk istemek esi damizlik olarak gormek degildir.

Ama

Evlilikten tek beklentinin cocuk olmasi

Cocuk olursa devam yoksa bosaniriz demek

Cocuk yaparsak sana para veririm demek...

Ortada bir evlilik yok ki eşten bahsedelim. Ortada sperm pazarligi var.

Tek beklentiniz cocuk olan evlilikte esi zaten baska ne olarak gorebilirsiniz ki?

Çocuk istemekte çok haklısınız yaşınız gereği zaman kaybetmeninde anlamı yok.kendi çocuğu var diye size böyle davranamaz daha öncede konularınız vardı yanlış hatırlamıyosam bence vaktinizi kaybetmeyin bu adamla

Ama

Tek beklentiniz cocuk olan evlilikte esi zaten baska ne olarak gorebilirsiniz ki?
Yok ya beni anlayamadınız siz ya da ben anlatamadım,neyse
Burada Kocası çocuk yapmıyor diye boşananlar var mesela Makyajkolik13 Makyajkolik13 onlara hak veriliyor ben yadırganıyorum nedense.Öyle veya böyle başladık Çalışmalara hayırlı olsun

Çocuk istemekte çok haklısınız yaşınız gereği zaman kaybetmeninde anlamı yok.kendi çocuğu var diye size böyle davranamaz daha öncede konularınız vardı yanlış hatırlamıyosam bence vaktinizi kaybetmeyin bu adamla
Vakit kaybetmeyip boşanacaktım ama toparlamak için adım Attı dün gece,çalışmaları başlattı artık korunmuyor çok şükür.içim rahat ..

Burada Kocası çocuk yapmıyor diye boşananlar var mesela Makyajkolik13 Makyajkolik13 onlara hak veriliyor ben yadırganıyorum nedense.Öyle veya böyle başladık Çalışmalara hayırlı olsun

Tabi ki hayirlisi olsun oncelikle :)

Hayir ben sizi anladim. Bir evlilikte bir taraf bir seyi istiyor diger taraf istemiyorsa ve uzlasilamiyorsa ben bosanilmasin demiyorum. Insan hayata bir kere geliyor. Istemedigi bir hayata mahkum etmemeli kendisini.

Ancak cocuk yaparsak para veririm demek bambaska bir sey. Cocuk yapmak icin once oturmus bir evlilik gerekir. Siz evliligin oturmasini hatta devam etmesini cocuga bagliyorsunuz. Simdi cocugunuz olacak ama evliliginiz bu kadar oturmamisken o cocuk sizi mutlu etmez.

Umarim ben yanilirim.

Tabi ki hayirlisi olsun oncelikle :)

Hayir ben sizi anladim. Bir evlilikte bir taraf bir seyi istiyor diger taraf istemiyorsa ve uzlasilamiyorsa ben bosanilmasin demiyorum. Insan hayata bir kere geliyor. Istemedigi bir hayata mahkum etmemeli kendisini.

Ancak cocuk yaparsak para veririm demek bambaska bir sey. Cocuk yapmak icin once oturmus bir evlilik gerekir. Siz evliligin oturmasini hatta devam etmesini cocuga bagliyorsunuz. Simdi cocugunuz olacak ama evliliginiz bu kadar oturmamisken o cocuk sizi mutlu etmez.

Umarim ben yanilirim.
Evliliğimiz oturmadı değil,eşim sanırım ya yine boşanırsam da nafaka ödemek zor da kalırsam psikolojisinden çıkamamıştı.Ben direkt olarak " çocuk yapmazsan para vermem " diye cümle de kullanmadım.Evlilikte gereken özveriyi verebilmek için benim de mutlu edilmem gerekiyor.dileklerime,beklentilerime cevap verilmesi gerekiyor.Ayrıca mesele 1000 vermek de değildi.Ben 1000 verince sayemde ekstra bir Vasıf kazanacak.Ben de isterim ekstra geliri olsun,nafakaya verdiği parayı ekstra işten kazansın,ama bunu benim çocuğunun babası olursa Yaparım.Evet çocuğa gece bu işe başlamasaydık evliliğimiz bitecekti.Gelmişşm kaç yaşıma doğurganlığım bitmek üzere belki,şimdi durup adama ekstra kariyer mi yaptırayım.sonra da Kafamı taşlara vurayım.Onu ikna için elimde olan kozları kullanıyorum napim.

ilk seferde hamile kalamayabilirsiniz bu süreç 3-4 ay sürebilir her seferinde çocuk konusunu dile getirip kendi çocuğu ile karşılaştırmayın para konularında pat diye yüzüne

Ama

tam da bunları demek istemiştim.

makyajkolik in farklı sorunları vardı. eşi çocuğuna karşı hizmetçi olarak kullanıyordu sen köpeksin hizmetçisin filan diyordu sorun çocuk istememek değildi. kadına şiddet uyguluyordu o kadını çok iyi hatırlıyorum. koskoca çocuk kendi yıkanamıyordu ergenlik çağında. çocuk kadına eziyet ediyordu ve babası da kadını hor görüyordu. parasını alıyordu. sende böyle bir durum yok mutlu bir evliliğiniz var. tek sorun çocuk hemen istememesi. bunu da evlenmeden önce netleştirmemişsiniz. çocuk olsun diye baskı yapıp adama sürekli şantaj yapıyorsun. 1000 tl istemesi ile çocuksahibi olmanın bir alakası yok.
eşinin en büyük sorunu sivridilli ve agresif olması dilinin kemiği olmaması ama sen de aslında bazen çok sinirlendirici şekilde konuşuyorsun bi bin tl için adamı yalvartmak doğru değil bence, ki kirayı faturaları ödüyormuş yani aslında evi gçeindiren sen değilsin ortaksınız. eşyaları almak için de para biriktirmen normal, o eşyaları birlikte kullanacaksınız. o zaman bekleseydin 1 sene sonra evlenseydiniz ama sen daha fazla beklemek istememişsindir hemen evlenip çocuk yapmak için. o zaman borçlarının bitmesini bekleyeceksin adamın duru mu belli nafaka ve borç ödüyor. evlenmek için bulduğun adam bu yani değiştiremezsin ki

Evliliğimiz oturmadı değil,eşim sanırım ya yine boşanırsam da nafaka ödemek zor da kalırsam psikolojisinden çıkamamıştı.Ben direkt olarak " çocuk yapmazsan para vermem " diye cümle de kullanmadım.Evlilikte gereken özveriyi verebilmek için benim de mutlu edilmem gerekiyor.dileklerime,beklentilerime cevap verilmesi gerekiyor.Ayrıca mesele 1000 vermek de değildi.Ben 1000 verince sayemde ekstra bir Vasıf kazanacak.Ben de isterim ekstra geliri olsun,nafakaya verdiği parayı ekstra işten kazansın,ama bunu benim çocuğunun babası olursa Yaparım.Evet çocuğa gece bu işe başlamasaydık evliliğimiz bitecekti.Gelmişşm kaç yaşıma doğurganlığım bitmek üzere belki,şimdi durup adama ekstra kariyer mi yaptırayım.sonra da Kafamı taşlara vurayım.Onu ikna için elimde olan kozları kullanıyorum napim.
bak yine şart koşuyorsun , benim sayemde ekstra vasıf kazanacak onu ancak çocuğumun babasına yaparım, çocuğumun babası değilse naparsa yapsın isterse sürünsün.
senin doğurganlık yaşına gelmen onun sorunu değil ki busaate kadar evlenememen onu bağlamıyor o zaman 30 yaşında evlenseydin? demek ki kısmet olmamış ama bu onun suçu değil. doğurganlığım geçiyor diye karşındakini baskılamak ne kadr doğru

Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama eşin kumar oynamıyor muydu?
Söyleme şeklin biraz kötü olmuş bunu daha güzel bir dille anlatabilirsin. Ama aranızda sorunlar varken çocuk yapmak da doğru olmaz. Sen bilirsin yine de..

Ben konularinizda sizi haksiz buluyorum genelde. Cocuklu bir bireyle evlenmek,cocuksuz biriyle evlenmekten cok farklidir. Cocuklu bir adam cok farkli davranir ve boyle biriyle evli olmanin bazi kurallari vardir. Siz kurallara gore davranmazsaniz o evlilik zaten yurumez. Ek olarak siz cocuk istiyorsunuz ve esiniz istemiyorsa zaten bu bosanma sebebidir.

Aslında tepki görmenizi anlıyorum, çoğu kadın böyle bir durumda belki gurur yapar ama siz gurura yenik düşmektense yüzsüzlük yapıp kazanmak taraftarısınız ama tabi kazanmak kelimesi de tartışmaya açık.....

ilk seferde hamile kalamayabilirsiniz bu süreç 3-4 ay sürebilir her seferinde çocuk konusunu dile getirip kendi çocuğu ile karşılaştırmayın para konularında pat diye yüzüne

tam da bunları demek istemiştim.

makyajkolik in farklı sorunları vardı. eşi çocuğuna karşı hizmetçi olarak kullanıyordu sen köpeksin hizmetçisin filan diyordu sorun çocuk istememek değildi. kadına şiddet uyguluyordu o kadını çok iyi hatırlıyorum. koskoca çocuk kendi yıkanamıyordu ergenlik çağında. çocuk kadına eziyet ediyordu ve babası da kadını hor görüyordu. parasını alıyordu. sende böyle bir durum yok mutlu bir evliliğiniz var. tek sorun çocuk hemen istememesi. bunu da evlenmeden önce netleştirmemişsiniz. çocuk olsun diye baskı yapıp adama sürekli şantaj yapıyorsun. 1000 tl istemesi ile çocuksahibi olmanın bir alakası yok.
eşinin en büyük sorunu sivridilli ve agresif olması dilinin kemiği olmaması ama sen de aslında bazen çok sinirlendirici şekilde konuşuyorsun bi bin tl için adamı yalvartmak doğru değil bence, ki kirayı faturaları ödüyormuş yani aslında evi gçeindiren sen değilsin ortaksınız. eşyaları almak için de para biriktirmen normal, o eşyaları birlikte kullanacaksınız. o zaman bekleseydin 1 sene sonra evlenseydiniz ama sen daha fazla beklemek istememişsindir hemen evlenip çocuk yapmak için. o zaman borçlarının bitmesini bekleyeceksin adamın duru mu belli nafaka ve borç ödüyor. evlenmek için bulduğun adam bu yani değiştiremezsin ki
Şantaj filan yapmadım." Çocuk konusunu ertelemeseydin şu an sana çok daha özverili olurdum yardımcı olurdum ama olamıyorum çünkü çocuk işini askıya almakta diretirsen boşanacağız.adamın anladığı dil buymuş demekki ..Adam böylelikle ikna oldu ama bak,çok şükür

çocuğa karşı harcanan harcamaları kendi hakkınızdan alınıyor gibi görüp kinlenmemeye, onu harcadı o zaman bu kadar harcayacak dememeye, eğer çocuğıunuz olmazsa, sizin tabirinizle çocuğunuzun babası mertebesine erişemeyeceği için yaptığı harcamaları veya diğer davranışları hor görmemeye, ona eşiniz gibi davranmaya, sadece çocuk için evliliği yürütüyorsanız da olsa boşanma lafını sürekli dile getirmemeye bunu koz olarak kullanmamaya.
ben bu kadar çok boşanıcam desem eşim afedersin ama kapı orda derdi yani

Back
X