• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum kızlar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi taft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

taft

Ziyaretçi
selam kızlar ben aranıza daha yenı katıldım su aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum boşanma kararı aldım eşim tarafından defalarca aldatıldım hep affettim.ama en son olayı hiçde affadilir cinsten değil ..çünkü beni tanıdığım evıme gelen yemeğimi yiyen hatta bişeyler paylastığım bi kızdı bu arada esım 29 kız ıse 17 yasında şimdi ailemin yanındayım vede 2 yaşında bı kızım var
basına bu ve benzeri olay gelenler (tabı inşallah kimse böyle onur kırıcı bı davranısla karsı karsıya kalmaz) yorumlarınızı bekliyorum!........beni yalnız bırakmayın

boşver başkasının başına gelenleri
sen kendi başına gelene bak
ve eğer boşanma kararı aldınsa.kutlarım
inşallah herşey senin için çok daha güzel olur

canım... hayatının en güzel yaşlarında yaşadıkların çok zor ... Allahım yardımcın olsun... biraz zamana bırak, belki eşin zamanla hatasını anlar ... yavruna ve sana sevgilerimi yolluyorum...:uhm:

canım çok üzüldüm,
defalarca aldatıldım demişsin, 1 defa yapıldımı arkası gelir diye düşünüyorum ben,
en başından tavrını koysaydın daha iyi olurdu,
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin sana....

Cok isabetli bi karar olmus,süprizzzzz
dilerim bundan sonrasi icin hayatini diledigin gibi guzel yasarsin:1hug:

inşallah kararının arkasında durur ve eşine gereken dersi verirsin:delphin:
çocuğunla mutlu mesut olursun inşallahh:Saruboceq:

cnm allah yardımcın olsun
karşına bir daha böyle insanlar çıkmaz hiç inş..
.

Gelmiş geçmiş olsun..:teselli:
Bundan sonraki hayatınızda kızınızla ve sevdiklerinizle huzur dolu bir hayatınız olur inşallah:Saruboceq:

bı laf vardır ınsan yedısınde neyse yetmışınded odur dıye senınkıde boyle bırıne benzıyo bence defalerca aldattığına göre.bence doğru bı karar almışsın sureklı aldatılmayı kımse ıstemez ve kımsede haketmez canım daha gençsın kızınla sana bı ömür boyu mutluluklar dılıyorum .bırak eşınde ıstedığı gıbı yaşasın..

geçmiş olsun canım.........
belki de bu kararı çok daha önce vermen gerekiyordu...
ama zararın neresinden dönsen kardır....
bundan sonraki yaşamında sana mutluluklar dilerim...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım anladığım kadarıyla yaşın daha genç bebeğinide kendin büyütürsün hayatını mahvetmenene değmezdi en iyisini yapmışsın

gerçekten çok üzücü bir olayla karşı karşıya kalmışssın iyi yapmışsınn affedilmeyecek bir hata çünkü.ama işte kızın..onun psikolojisi ahhh bu erkeklerr...mutluluklar bunda sonraki hayatında...

selam kızlar ben aranıza daha yenı katıldım su aralar kendimi hic iyi hissetmiyorum boşanma kararı aldım eşim tarafından defalarca aldatıldım hep affettim.ama en son olayı hiçde affadilir cinsten değil ..çünkü beni tanıdığım evıme gelen yemeğimi yiyen hatta bişeyler paylastığım bi kızdı bu arada esım 29 kız ıse 17 yasında şimdi ailemin yanındayım vede 2 yaşında bı kızım var
basına bu ve benzeri olay gelenler (tabı inşallah kimse böyle onur kırıcı bı davranısla karsı karsıya kalmaz) yorumlarınızı bekliyorum!........beni yalnız bırakmayın

hiç anlamış değilim şu genç kızların evli erkeklerde ne bulduğuna...
dışarıda milyonlarca bekar erkek dururken...
neyse,bundan sonra hakkında hayırlısı olsun...rabbim başa vermesin...:teselli:

eşin sanırım en az 30 yaşında..o kız 17 yaşında...kendisinden çok ufak değilmi...bu kadar ufak kızlara bile göz koyduysa bende boşanırdım

Boşanmaya karar vermek bile büyük bir adım bence. İnşallah kararlılıkla bu olayı gerçekleştirirsiniz. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.

Yaptığınız yanlış değil, lütfen bunu aklınızdan çıkarmayın.İlk başta yapmanız gereken buydu.

Çok doğru bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısını diliyorum ... :Saruboceq:a.s.

hepinize yorumlarınız için tesekkürler! keske ders verseydin demişsiniz beni her aldattığında onu terk ettım ama her seferinde pişman oldugunu söyleyıp ayaklarıma kapandı bide insan proföyonel bı yalancı olunca karşısındakını cok ıyı kandırıyor ama artık bu kıtabı bı daha okumaya nıyetım yok!

çok geçmiş olsun yaşadığınız hiç kolay bir şey değil
umarım bundan sonra kızınızla beraber mutlu bir hayat sürersiniz

Tebrik ederim canim, bircok kadinin cesaret edemedigni bile bile aldatilmayi sineye cekmeyi tercih ettigini biliyoruz ve duyuyoruz, sen cok dogru bir karar vermissin.a.s

Bunun sonu gelmez, bak defalarca yapti özür diledi yalvar yakar ama ne oldu yine ayni senaryo...:delphin:

Bence en iyisini yapmissin, kizin icinde hic üzülme, böyle bir baba ile büyüyecegine babasiz büyüsün daha iyi..:kahve:

Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bundan sonra aradigin ve hak ettigin mutlulugu bulursun arkadasim.:teselli::Saruboceq:

Back
X