• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum kızlar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi taft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşanıyorum....
By rumeys in forum Eşi ve Eşinin Ailesi

Boşanıyorum..
By xzeytin in forum Eşi ve Eşinin Ailesi

Boşanıyorum
By hazansonbahar in forum Eşi ve Eşinin Ailesi

Boşanıyorum........
By ofof23 in forum Eşi ve Eşinin Ailesi

boşanıyorum
By atesim in forum Arşiv

Aşağıda sıralananlar bunlar.. ne kadar çok boşanmalar. evlenmeyi düşünüyoruz ama korkmamak elde değil

Bugün hep eski konular gündeme gelmiş..Tam iki yıl önceki konu ve konuyu açan kişi şuanda sitede yok..

Konu benzeri başka bir konu dertleşilse anlarımda taa gerilerden bulunup konuya cvp.vermek tuhaf geliyor.

bende anlamıyorum eski konuların gündeme gelmesini.tamam okunabilirde eski konuya yeniymiş gibi niye yorum yapılır.

bende anlamıyorum eski konuların gündeme gelmesini.tamam okunabilirde eski konuya yeniymiş gibi niye yorum yapılır.

Hemde taa gerilerden bulunuyor :) Tamam ilk kişi yapıyor yorumu ama bu zincir öyle büyüyor ki şaşırıyorum. Bir konu daha var bugun, konu içinde konu açıldığı için 6 ay önceki konu yine canlanıyor hemde konular birbirine karıştığı için yorumlarda karışmış.. Hangisi neyi yaşamış karışmış..

Hemde taa gerilerden bulunuyor :) Tamam ilk kişi yapıyor yorumu ama bu zincir öyle büyüyor ki şaşırıyorum. Bir konu daha var bugun, konu içinde konu açıldığı için 6 ay önceki konu yine canlanıyor hemde konular birbirine karıştığı için yorumlarda karışmış.. Hangisi neyi yaşamış karışmış..

yeni acılan konulara baktıgımda okudum ve tarıhınede ıkkat etmedım..yorum o sekılde yaptım daha sonra farkettım 2 senekı olay oldugunu..hem 2 sene oncekı konu olsa dahı bı bayanın yaptıgı yoruma cıldırdım..ve ona hıtaben verdıgım cvp tı 2 sene oncee sımdıde bole dusunuorum..

Back
X