Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasinÇocuğunuzu da alsaydınız keşke
Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Alcam ama zamani gelince suan babamlar soguk eminim ordaa iyi bakiliyor bosaninca mahkeme zaten bana verirÇocuğunuzu neden bıraktiniz!?
Çocuğun büyüğü küçüğü olmaz oda evladiniz
Alın biran önce onu yaniniza
Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
yavaş çapkın olsaydı bir daha düşün derdimOnceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
Kadinin demesiyle pekisti yoksa yakaladim zatenKadinin dediklerinden eminmisiniz yani yakaladiginiz seyler oldumu yoksa bu sozler uzerinemi bu karara vardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?