bosaniyorum kocam hizli capkin

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Onceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .

Son düzenleme:
hem suclu hem güclü sözüne örnek olarak dogmus bir karaktersiz... evet cocuk niye orda kaldi

Çocuğunuzu neden bıraktiniz!?
Çocuğun büyüğü küçüğü olmaz oda evladiniz
Alın biran önce onu yaniniza
Alcam ama zamani gelince suan babamlar soguk eminim ordaa iyi bakiliyor bosaninca mahkeme zaten bana verir

Boşan. Kadınlar böyle şeylerden çok geç haberdar oluyor ne yazık ki. Çevredekiler yüzde yüz bilseler bile söylemiyorlar. Ancak boşandıktan sonra veya ayrılma kararı alındıktan sonra.

Rabbim güç ve dirayet versin.İyi yapmışsın.Değişmeyeceği gün gibi ortada.

yavaş çapkın olsaydı bir daha düşün derdim

ama çok hızlıymış boşan

Ailen arkandaysa bosan tabiki.. boyle adamla omur nasil gecer.

Konunun basini kacirmisim. Cok zor bi durum Allah yardimcin olsun nasi canin yaniyodur Su erkekler ne zaman sadik ve duzgun bi karaktere sahip olmayi ogrenicekler ya gittikce berbatlasiyolar

çocuğunu neden onlara bıraktın onu da al yanına

çocukları yapmadan evvel ne alemdeydi

Çalışıyorsanız hele de hiç düşünmeyin aileniz arkanızda. Bir adam hiç değişmiyor bunu bilin bugun yalan söyler yarın tekrar aldatır.

Allah yardımcınız olsun daha güzel bir hayat kurarsınız inşallah boşandıktan sonra. Ancak büyük çocuğunuzu da biran önce yanınıza alın. Bir kere babasının çocuğa neler söylediği nasıl bi psikolojiye soktuğunu biraz düşünürseniz iyi olur. Orada bırakmanız hiç sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…