bosaniyorum kocam hizli capkin

Peki esinizle konussaydiniz aldatildiginizi ögrendiginizi bosanmak istediginizi ne olur du ? Kacmasaydiniz evden cocugunuzun birini alip digerini birakmasaydini? Soguk onun icin demissiniz ama bana bu bahane gibi geldi biri sende biri bende pesim8 birak demeye getirmissiniz.. Mahkeme zaten bana verir demisiniz size sorulmiyacak mi neden birakip gittiniz diye ?

Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....

Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin

kocanıızn rahatı kaçsın diye çocuğunuz alet etmeyin lütfen,bir çocuğun yeri annesinin yanıdır,ben 15 -16 yaşında koskoca kızken annem ,bizden ayrı şehirde yaşayan ananem ve dedemi iki günlüğüne ziyaret için gittiğinde bile eksiklik hissederdim,önce çocuklarınızı sonra kendinizi düşünün.

gecenlerde kocamin calistigiyerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.

Bazıları eşek şakası yapmaya bayılırŞaka yapmış olabilir mi?.Acaba arkadaşınız güvenilir biri mi?Yalan söylüyor olabilir mi?Kesin emin olmadan ,konuşmadan neden evi terkettiniz.

Bence gidin büyük çocuğunuzu da alın anne biyerde baba biyerde çocuk ne kadar rahat olabilir ki
Baba rahat olmasın diye çocuk siper mi edilir çocuğunuzu orada bırakmakla bence çocuğu cezalandırmışsınız babayı değil

Allah yardimciniz olsun umarim kurtulursunuz ama suna cok uzuldum keske diyer cocuguda alsaydiniz, kendimi suan kotu hissetim birhafta ayri kalmistim kizimdan oda ayrilk icin degildi biraz ara vermek icin kaynimda kalmistim ama drumum belli degildi yani birhafta kizimsiz nasil gecti bir ben bilirim ilkkz yemeden icmeden kesilmistim,oda kizim babasindan korktugu icin o an gelmedi amcasina benlen ayrilsam nasil kizimi alirim diye yediydim kendimi ayrilk olur falan diye cok korkmustum kizimsiz yasayamam ben suan yazarken bile gozumden yas geldi o birhaftayi nasil yasadim allah bilir keske birakmasaydin cok uzun surer simdi cocougun alinmasi,onunlada tektitte eder bunun gibi karakter yoksunu insanlar .hakkinizda hayirlisi olsun

bu kararı almakta geç bile kaldın
biz önceki konularında sana hep yazdık bu adamdan bir halt olmaz, onun timsah gözyaşlarına inanma
ağlaması evliliği için değil dedik
dedik de dedik, ama sen affetmeyi seçtin
şimdi hala dönüp bize 'ne yapmalıyım?' diye soruyorsun
git öp kocanı alnından... oldu mu ?

Ne mi yapmalısın?
Önce büyük çocuğunu yanına almalısın tabiki.
Sonra ne istiyorsan onu yap. İnanmıyorum ya, nasıl bırakıp gidebiliyorsunuz çocuklarınızı. Çok sinirlendim şuan.

Yapma ya bide çocuğu bırakmış
Kocası rahat olmasinmis
Niye yaptın o zaman
Küçücük çocuğu alet ettiğiniz şeylere bakın
Hayret biseysiniz
Küçüğü biraksaydin iyice huzuru kacsaydi
Allah size akıl fikir versin

Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
Dayak yiyene ayrılma diyorsun,aldatılana ayrılma diyorsun anlayamadım ben seni. Gören de 30 yıllık evli sanar seni. Bir de özür dileyecekmiş. Kuma gelsin kadın beraber yaşasınlar istersen.

Konu sahibi ne yaparsan yap ama rahat etmesin diye evladını bırakmana çok kızdım. 2 çocuğu varken yapmış adam tek çocukla mk yapamayacak. Ziyan etmeyin şu çocukları yahu.

o çocuğu bu günler içinmi yapınki rahatı kaçsın diye kullanıyosun onuda al bence yanına çok geç olmadan bilmem demem gerekirmi evlat 10 parmak gibidir nasılki onlardan birinden vazgeçemezsin evlatta öyle

Nasıl olsa mahkeme size verecek orası kesin,ama çocuk terk edildiğini hiç bir zaman unutmayacak burasıda kesin...
Boşanın veya boşanmayın beni hiç ilgilendirmez, yorum yapmayacağım ama mevzu çocuklar olunca susamıyorum hiç kusura bakmayın 'Hatalısınız' ne yapacağım diye soracağınıza yavrum bana küstümü diye dertlenseniz daha iyi ederdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…