Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Allah yardimciniz olsun umarim kurtulursunuz ama suna cok uzuldum keske diyer cocuguda alsaydiniz, kendimi suan kotu hissetim birhafta ayri kalmistim kizimdan oda ayrilk icin degildi biraz ara vermek icin kaynimda kalmistim ama drumum belli degildi yani birhafta kizimsiz nasil gecti bir ben bilirim ilkkz yemeden icmeden kesilmistim,oda kizim babasindan korktugu icin o an gelmedi amcasina benlen ayrilsam nasil kizimi alirim diye yediydim kendimi ayrilk olur falan diye cok korkmustum kizimsiz yasayamam benOnceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
Ne diyorsunuz ya o ne demek bide özür dilesin oldu başkaSana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
Ne mi yapmalısın?Onceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
Dayak yiyene ayrılma diyorsun,aldatılana ayrılma diyorsun anlayamadım ben seni. Gören de 30 yıllık evli sanar seni. Bir de özür dileyecekmiş. Kuma gelsin kadın beraber yaşasınlar istersen.Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?