sakami buSana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
Ya sen iyi misin? Kafan mı güzel?Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
sağlıklı düşünemiyorum ne yapmalıyım diyen kadın boşanır mı arkadaşım?Bence siz bosanmazsiniz bana öyle geliyor.
Siz eşinizi mi cezalandırıyosunuz çocuğunuzu mu? Çocuğunuza yaptığınız şeyin benzerini çocukken yaşadım nasıl iğrenç bişey anlatamam size.annemle babam barıştılar ama ben hala o gün aklıma geldiğinde annem beni bıraktı diye kızıyorum. Çocuğunuz onu sevmediğinizi düşünecek lütfen bunu ona yapmayınZamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
konu sahibi zaten çok enteresan bir insanÇocuğu terk edip gitmişsiniz sizce mahkeme o çocuğu size verir mi? Ve o çocuk sizin yüzünüze bakar mı? Büyüğü bıraktım ya? Su an o neler hissediyor kim bilir. Yazık çok yazık.
konu sahibi zaten çok enteresan bir insan
konu sahibi zaten çok enteresan bir insan
milletin dilinde tüy bitti bu adam seni alenen aldatıyor boşan diyeŞimdi sen yazınca eski konulara bakayım dedim. Hatırladım. Terk edilince kendisine dönen adamı affetmiş. Gerçekten de konularının çoğu birbirinden tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?