bosaniyorum kocam hizli capkin

Onu cezalandırmak için çocuğunu kullanma onu da al hemen Kıyamam ne haldedir şimdi

Yazık bu çocuklara yazık hep bi siper olma hep kullanma için dünyaya gelmişler kimisi öldüresiye dayak yer kimisi istismara uğrar kimisi boşanmaya alet edilir kimisi babası uğraşsın diye evde bırakılır kimisi aç kimisi sevgisiz bırakılır zaten ne olursa savunmasiza olur...
Sana diyecek sözüm yok sen bosanmazsin senin aklın kocana ders vermekte yoksa kararlı olan hangi anne evladını bırakıp kaçarak gider demek. Ki senin niyetinde geri dönmek var...

Elalem senin kocanın tüm aşna fişneleri naklen yayın yapıyor sen adamdan iki üç çocuk doğuruyorsun da ruhun duymuyor.
Valla çok ilginç lan. Cidden yani.
Umarım büyük konuşmam şu kk da :) Başıma gelmeyen kalmayacak diye korkarım yani :))

Ben anlamadım şimdi kadın çocuğunu babasına bırakmış elin adamına değil nerdeyse bela okuyacaksınız kadına.hemçocuk kaç yaşında babasına be kadar bağlı giderken annesi bişey dedi mi hiçbi şey bilmeden. Tabii çocuk baba evinden getiriliyor ya evlenirken giderken de on günlüğüne bile olsa bırakamazsın

çocugu nası alıcan ben onu dusunuyorum şimdi hicmi özlemedin yavrunu nası gidecen o eve alacan

Bence siz bosanmazsiniz bana öyle geliyor.

Bence siz bosanmazsiniz bana öyle geliyor.
sağlıklı düşünemiyorum ne yapmalıyım diyen kadın boşanır mı arkadaşım?
hala bunu soruyor bize
geçen gün yine bu yüzden konu açmış 4 aydır aldatılıyormuşum yazmış
biz de evliliğinin başından beri aldatılıyorsun aslında da farkında değilsin yazmıştık

Zamani gelince onuda alcam simdi rahat olmasin
Siz eşinizi mi cezalandırıyosunuz çocuğunuzu mu? Çocuğunuza yaptığınız şeyin benzerini çocukken yaşadım nasıl iğrenç bişey anlatamam size.annemle babam barıştılar ama ben hala o gün aklıma geldiğinde annem beni bıraktı diye kızıyorum. Çocuğunuz onu sevmediğinizi düşünecek lütfen bunu ona yapmayın

Çocuğu terk edip gitmişsiniz sizce mahkeme o çocuğu size verir mi? Ve o çocuk sizin yüzünüze bakar mı? Büyüğü bıraktım ya? Su an o neler hissediyor kim bilir. Yazık çok yazık.

Çocuğu terk edip gitmişsiniz sizce mahkeme o çocuğu size verir mi? Ve o çocuk sizin yüzünüze bakar mı? Büyüğü bıraktım ya? Su an o neler hissediyor kim bilir. Yazık çok yazık.
konu sahibi zaten çok enteresan bir insan

Adam rahat olmasin diye cocuk birakilir mi? Cocugun ne gunahi var? Ya cocugu verneyecegim diye tehdit ederse???

Kucuk cocuga soguk degil mi babanizin evi? Sadece buyugun mu soguk hassasiyeti var? Yoksa bi cocuk icin en soguk yer yaninda annesinin olmadigi yer midir acaba? Hey allahim sen akil ver.

Şimdi sen yazınca eski konulara bakayım dedim. Hatırladım. Terk edilince kendisine dönen adamı affetmiş. Gerçekten de konularının çoğu birbirinden tuhaf.
milletin dilinde tüy bitti bu adam seni alenen aldatıyor boşan diye
bizimki hala diyorki ben şimdi ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…