Boşanıyorum konuşmaya ihtiyacım var:-(

Esmaa_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
13
0
1
35
Mrb arkadaşlar.. Konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden yazmak istedim.. 1,5 yıldır evliyim ve çok kötü gıdıyor evliliğim.. Eşimin ailesi anlayışsız bır aile ve iyi anlaşamıyorum eşim de buna karşılık benim aıleme kötü davranıyor benim görüşmelerimi bıle kısıtlıyor.. Yaptığım herşey sorun hiç alttan almaz.. İkimizde memuruz onun için çok fedarlık yaptım ama hiç kıymeti yok.. Ne yapmalıyım bilmiorum..

Acaba hata mı yapıorum dıorum.. Aılem hariç herkes zamanla oturur dıyor.. Memur olduğum için tayinim cıkacak mecbur bütün düzenim değişecek çok zoruma gıdıyor

Hayırlısı olsun canım ailelerle sorun olunca zor oluyor malesef arada kalmak çok zor.eğer aşamıyorsanız çocuk olmadan ayrılmak en akıllıca.

Huzur olmadıktan sonra evli olmanın ne anlamı varki.tayin alin gidin bir basiniza daha mutlu olursunuz.biraz da karsi taraf fedakarlik yapsin duzeltmek istiyorsa

Sorun sadece aileler ile ilgiliyse düzelir diye umuyorum ancak aileler yüzünden iyice yüzgöz olduysanız saygıyı kaybettiyseniz ozaman zor. Başkaları için değer mi çiftlerin birbirini yıpratmasına, aile de olsalar dış kapının dış mandalı.

Valla evli değilim ama
zamanla geçer düzelir
dur birde çocuk yapayım işte ozaman anlayışlı olur yoluna girer herşey derseniz
kocaman bir yanılgıya düşersiniz
GEÇMİYOR...

KV ve kp'den ayrı bi şehre giderseniz belki düzelir herşey tayininiz çıkacakmış bence bi şans daha verin. Tabi ben ne yaşadınız bilmiyorum o kadarını siz bilirsiniz ama ailelerden kaynaklı ise bence düzelir bu durum ;)

Acaba hata mı yapıorum dıorum.. Aılem hariç herkes zamanla oturur dıyor.. Memur olduğum için tayinim cıkacak mecbur bütün düzenim değişecek çok zoruma gıdıyor
aileni ezme.
onlardan başka kimse seni daha çok düşünmez.

boşanarak en doğru hareketi yapıyorsunuz .
İnanın düzelmicek , şimdi barışsanız bile eninde sonunda ayrı düşüceksınız.

İlk günlerden beri bana sürekli çık git o zaman dıyor. Evlenırkende aılem vermemıstı ben ıstedım evlendım şimdi onları secıyorsan git arkandan asla gelmem dıyor.. Benim annem çocuğu daha gorecek seninki daha çok gorecek dıye çocuk yapamak istemiyorum dıyor.. Yaşanmışlıklar alışkanlık üzüyor galıba beni

İnançlı biriyseniz şükür namazı kılın.
Fakir fukara doyurun.
Öksüz giydirin.
Yatın kalkın şükür edin.

Çok şükür inanclıyım o kadar çok dua edıorum kı ama düzelen hiç birşey yok yıpranan ben oluorum..

Ne düzelecek eşinin ailene karşı ettiği ayıpmı? Ailen ne diyorsa onu yap.

Ben hemen koş koş boşan diyemeyecegim
Malum boşandıktan sonra seni güller çiçekler beklemiyor maalesef
Terapiste vs gidebilirsiniz
Bana çok aşırı sorun var gibi gelmedi

Ben hemen koş koş boşan diyemeyecegim
Malum boşandıktan sonra seni güller çiçekler beklemiyor maalesef
Terapiste vs gidebilirsiniz
Bana çok aşırı sorun var gibi gelmedi
Aala kabul etmez gıtmeyı.. Ben gıtmek istedim ona bile gondermıyor.. Buraya yazdıklarım daha binde biri.. Kıskançlığı haddıyle fazla şiddete varana kadar gitti sırf ailemle konuştum dıe.. Başka türlü açıgımı bulamıo herşeyimi arastırıyor sürekli

Ailem bırakmamı söylüyor.. Belki anlar beni dıe bekledim ama olmadı
Ailenizi bırakmaktan kastı nedir?Bir yarış halinde mi,sizi paylaşamıyor mu?onlardan kıskanıyormu?Sürekli kendi içinde mukayese halinde mi?

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar.. Konuşmaya çok ihtiyacım var o yüzden yazmak istedim.. 1,5 yıldır evliyim ve çok kötü gıdıyor evliliğim.. Eşimin ailesi anlayışsız bır aile ve iyi anlaşamıyorum eşim de buna karşılık benim aıleme kötü davranıyor benim görüşmelerimi bıle kısıtlıyor.. Yaptığım herşey sorun hiç alttan almaz.. İkimizde memuruz onun için çok fedarlık yaptım ama hiç kıymeti yok.. Ne yapmalıyım bilmiorum..

Nasıl anlayışsız mesela biraz açabilir misin ?

Sadece ailelerle alakali mi problem .Aranizda binin disinda sorun var mi ?Eger sadece ailelerdeb dolayi tartisip duruyorsaniz baska bir sehre tayin isteyip yeniden bir düzen kurabilirsiniz. Ya da evlilik terapistinden destek alin .Ama iki tarafın da evliligi kurtarmaya niyetli olması onemli

Back
X