Bosaniyorum ölüm gibi bu

Düşün onun ailesi içine gireceksiniz bayram bayram kimse duymasın gene rezil olacaksınız Allah düşmanıma o psikolojiyi vermesin ne kadar anlatsam anlaşılır durum degil

Arkamda kimse yok canim annem babam dogru durust abilerimden firsat bulup bana gelmezler.Gel kizim 2 cocugunla asla demezler.Ama ben kimseye kendimi ezdirmem ayrica konu sahibide ilk yaptiginda keske tepkimi koysaydim dedi.Insanlar yuz buldukca ezerler seni bu heryerde hep boyledir.Aman gitcek yerim yok aman cocugum var aman naparimlarla bi omur tukenip gidecek adam sevgi gostermiycek ilgilenmiycek dovcek bunlara susarsan eziyet artar bak sonuvta adam bosanma davasi acmis.Keske en basta kendi bunu yapabilseydi o zamam o adam bi halt olmadigini anlardi bak simdi kendi bi halt saniyodur.

Şoktayım, kulak patlatacak kadar döven, aldatan, annesinde yatıp kalkan, 3. çocuğunu yok kabul eden adama mi bir daha versin...

Bir kadın cinayet haberi daha mi okuyalım
Ben artik kadinlari anlayamiyorum artik.. Aklim almiyor...Hala sans diyo ya cildiricamm

Bu kadar detayli okumamistim yorumlari.Seni anlayabiliyorum aslinda ama kiziyorumda.Gitcek yerin yok calissan cocuguna bakan yok...Aslinda biz kadinlar bu yuzden hep bi serefsizin eline mecbur kalabiliyoruz.Ne desem ki hamileymissin bide Allahim yardimcin olsun.Gitcek yerin yoksa neyle gecinceksin cocuklara nasil bakcaksin bilemedim.Bence senin en cok tepki cekme sebebin sana bunlari yasatn adama seviyorum demen.Yoksa durumunu anlamak zor degil.simdi yaninda kalabilcegin birileri yokmu bi sure sana yardim edicek ikizlerin kac yasinda bide hamilemisin hala

Ben artik kadinlari anlayamiyorum artik.. Aklim almiyor...Hala sans diyo ya cildiricamm
Kulak zarı yırtılana kadar siddet olmasa ve aldatma olmasa ben de bir şans daha ver diyebilirdim....

Gerçi ortada bana bir şans ver diyen eşte yok, adam hem suçlu hem güçlü, koşa koşa boşanma davası açmış..

Bak diyorum ya ilk evligimzde esim bana tokat atti ama kavga tartisma cok buyuktu.Ben bunun icin bosanmayi dusundum 1 ay yuzune bakmadim acik acik dava acacgim dedim ve ben esimin ne kadar merhametli biri oldugunu bildigim halde burnunu surttum.Bidaha yapmayacagima soz verdi 5 yillik evliyim bidaha asla tekrarlamadi.bak ben bu adama 2. Sans verdim cunku cok iyi bi baba evine bagli beni seviyo.Ama bu adam kendisi donse bile sans verilmez

Bir tokat belki affedilir ama öyle erkek döver gibi duvardan duvara, kulak zarı yırtacak kadar.... böyle dayak atan biri hastadir ve ömür boyu bunu yapar...

Bir erkeğin babasina bakmak gerekir derler, bu adamın babasında annesini dövmüş hep..

yani bu adamin gördüğü bu, değişmeyecek

Kadin hala donsun cocuklarina sahip ciksin diyo ne biliyim neden bi insan kendine bu kotulugu ister.Yada bi takinti dememkki bu onsuzluk dayaktan felan kotu geliyo.

Suan kardeşimde kalıyorum yeni evlendi daha önce böyle bir yer yoktu benim suçum her şey onu canavara ben çevirdim bir kere ardımi dönüp yaptiginin ne oldugunu gösterebilseydim bu kadar edepsizlesemezdi.Simdi bunca yaptığına kendini haklı bile görüyor.Seviyorum demem belki saçma ama o kadar bağlanmışim ki razı olmusum ki içimde ki ne bilmiyorum.Cok mutsuzum büyük bir savastan eli boş ciktim kafamı toparlanamiyorum içim paramparça bilmiyorum hissettigim ne

İkinizde anormalsınız sende yalnız çocuk büyüteceğim derdine düşmüşsün böyle adama ne diye 3 çocuk doğurursunuz ki kafan çok karışık
Sanırım ayrılmanız daha isabetli olacak gibi dayak yiye yiye adamın seni öldürme ihtimali var gibi

İkinizde anormalsınız sende yalnız çocuk büyüteceğim derdine düşmüşsün böyle adama ne diye 3 çocuk doğurursunuz ki kafan çok karışık
Sanırım ayrılmanız daha isabetli olacak gibi dayak yiye yiye adamın seni öldürme ihtimali var gibi

Sizde haklisiniz ama her kul farkli düşüncede farkli davranişlar sergiliyor hepimizin görüşü ayni olmuş olsaydi kimse kimseyle derdini paylaşmaz akil almazdi o yüzden hayata herkez biz gibi bakiyormuş gibi degil o bu psikolojide bunu sergilemiş demekki benden daha zor durumda diye biliriz ben şunu yaptim benimde ailem vardi veya yoktu olmamali

Kizkardesin ne diyor, o da dönmeni istiyor mu eşine?
Yoksa yeni bir hayat mı kur kendine diyor?

Kizkardesin ne diyor, o da dönmeni istiyor mu eşine?
Yoksa yeni bir hayat mı kur kendine diyor?
Nasıl iyi olacaksın onu yap Dior.Ve bugün hiç unmadigim haberi aldim evimi dağitmamislar samimi oldugum gelinleri aradı cocuklarida cok özlemişler dönmemi evime gelmemi istiyorlar

Nasıl iyi olacaksın onu yap Dior.Ve bugün hiç unmadigim haberi aldim evimi dağitmamislar samimi oldugum gelinleri aradı cocuklarida cok özlemişler dönmemi evime gelmemi istiyorlar
Nasıl yani bu habere mutlu mu oldun

Dönecek misin?

Saglikli düşünemiyorsun

Kendine acımiyorsun kızlarına aci..Annesiz mı kalsinlar senin gibi?

böyle manyakları çok sevip şiddet gördükçe daha da sevince ne oluyor?
anlatsanıza biraz
Önce çok seviyorsun guvenip evleniosun ilerleyen zamanlarda manyak oldugunu anlasanda artık oldu olan diosun düzeltme çabasina giriosun olmadı mı tekrar tekrar tekrar hep bı umut sonra hırs yapıosun ve sonuç adam kendini bişey zanneder bu kez de buna hirslanirsin adina da sevgi dersin vs

Eşin aradimi kuzum o günden beri hiç
Nabzimi yoklamak için anlaşmalı yapalim dedi kabul ettim puruz cikardi engelledi beni galiba istediği yalvarislarimi göremedi.Bende msj attım protokol hazırla imza atalım bitsin uzamasın gibisinden o çekişmeli istiyor olmalı ki cwp yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…