- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Allah razı olsun biraz anladığın için ailem hayatta değil kızkardeşimde bir süre idare edecem fakat çocuklar çok küçuk calisacam mesleğim var okudum ama maaş kreşlerine masraflarına ne kadar yetecek bilmiyorum bakacak biride yok.Bilmiyorum bu duruma gelmemek için bin çabaladim ama kaçınılmaz sondu biliyordum kürtaj olmaktan başka çarem yok Allah onun belasını versin bunlara sahip cikmior doğmamisa hiç çıkmaz
ayne öyle... bir de nafaka kaldırıldı durumları vardı sahi doğru mu acaba
Sağol cnm Allah razı olsun beni tanımadan bunları yazman ne mukemmel.Evi hallettim gibi tabi 5-6 ay bekleyecem bana kızacaksıniz ama onun bir kuruşunu istemiyorum zaten kendisi bana milyarca borclu ben hayatım boyunca çalıştım çocuklar olunca durdum ve o benim her durumumdan ailesini gözeterek çıkar sağladı surekli zirlama halindeyim içimdeki o zehri kusuyorum bitecek ben tekrar ayaklarimin ustunde duracam asla kimseye guvenmeyecem bir daha.Karnimdaki yavrumda beni affetsin ama doğuramam ikiz kızlarım var o adamdan zaten baba olmaz bnde mecburum Allah biliyor.Bebeğini aldır demeye dilim varmaz, onun bir suçu yok, yapma sakın. Doğumdan sonra durumunu düzeltince almak kaydıyla devlet gözetimi altına verebiliyorsun, bu arada istediğin zaman görmen serbest, görümcem kurumda çalışıyor, bu durumda olan aileler gördüm.
Durumun kolay değil ama bence anlaşmalı boşanma, çekişmeliye çevir davayı ve tazminat talep et, en azından elinde temel olacak bir para olur ya da o pisliğe söyle anlaşmalı boşanmak istiyorsa bir protokol yapın ve istediğin tazminat rakamını ödesin. Şu an avukatın var mı bilmiyorum ama dava sonuçlanana kadar tedbir nafakasını başlatın, üç kişi en azından 1.000 lira civarı para geçer eline.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ev kuracak imkanı bulursan eşyaydı, çocukların ihtiyacıydı ne yapabilirsem buradayım. Şu durumda seçeneklerin kısıtlı boş umutlar veremem sana ama şunu unutma insanın sahibi Allahtır ve her zaman arkasındadır, elbet bu günler geçecek, bizlerle iletişimde kal lütfen, en azından moral olmaya çalışırız, Rabbim her işini kolay etsin inş.
Bilerek yapilan düşük ve kürtajlarin olumsuz etkisi annede ömür boyu sürüyor. Bir kere daha düşün..Sağol cnm Allah razı olsun beni tanımadan bunları yazman ne mukemmel.Evi hallettim gibi tabi 5-6 ay bekleyecem bana kızacaksıniz ama onun bir kuruşunu istemiyorum zaten kendisi bana milyarca borclu ben hayatım boyunca çalıştım çocuklar olunca durdum ve o benim her durumumdan ailesini gözeterek çıkar sağladı surekli zirlama halindeyim içimdeki o zehri kusuyorum bitecek ben tekrar ayaklarimin ustunde duracam asla kimseye guvenmeyecem bir daha.Karnimdaki yavrumda beni affetsin ama doğuramam ikiz kızlarım var o adamdan zaten baba olmaz bnde mecburum Allah biliyor.
Sağol cnm Allah razı olsun beni tanımadan bunları yazman ne mukemmel.Evi hallettim gibi tabi 5-6 ay bekleyecem bana kızacaksıniz ama onun bir kuruşunu istemiyorum zaten kendisi bana milyarca borclu ben hayatım boyunca çalıştım çocuklar olunca durdum ve o benim her durumumdan ailesini gözeterek çıkar sağladı surekli zirlama halindeyim içimdeki o zehri kusuyorum bitecek ben tekrar ayaklarimin ustunde duracam asla kimseye guvenmeyecem bir daha.Karnimdaki yavrumda beni affetsin ama doğuramam ikiz kızlarım var o adamdan zaten baba olmaz bnde mecburum Allah biliyor.
8 ya da 9 tam bilemiyorum ama kalp atışlarını duydum içimden söküp alacam yavrumu ama yapmazsam iyice batacam kimse bakmaz babası varligini kabul etmiyorken Bende calisamam 2 evladım daha var nasil yeterim bu kafayla bilemiyorumBilerek yapilan düşük ve kürtajlarin olumsuz etkisi annede ömür boyu sürüyor. Bir kere daha düşün..
Kaç haftalık gebesin bu arada?
Kızlara ne nafaka verecegi konusunda benle pazarlığa giriyor essek yüküyle para kazanıyor ama o yetinmeyi sukretmeyi hiç bilemedi şaşırmıom bileHakkın olanı iste, boş gurur sana bir şey kazandırmaz inan. O çocukları babanın evinden getirmedin, o adam tabi ki elini koyacak taşın altına, hoş tazminat ödemekte bir iş değil, o çocukları büyütecek olan sensin.
Bebekle ilgili kararına üzüldüm, yap yapma diye ahkam kesemem ama cidden üzüldüm. Sadece bu da bir imtihan biraz daha düşün diyebilirim((
Aldırma bebeğini o adam size bakmak zorunda cocugu yapmakla iş bitmiyor. Hakkını al sonuna kadar.8 ya da 9 tam bilemiyorum ama kalp atışlarını duydum içimden söküp alacam yavrumu ama yapmazsam iyice batacam kimse bakmaz babası varligini kabul etmiyorken Bende calisamam 2 evladım daha var nasil yeterim bu kafayla bilemiyorum
Donuna kadar al o soysuzun inşallah destek olacak birileri vardır arkandaKızlara ne nafaka verecegi konusunda benle pazarlığa giriyor essek yüküyle para kazanıyor ama o yetinmeyi sukretmeyi hiç bilemedi şaşırmıom bile
Mahkeme kagisinigününü bekliyorumAldırma bebeğini o adam size bakmak zorunda cocugu yapmakla iş bitmiyor. Hakkını al sonuna kadar.
Kardeşim var eski bir dost avukatlığımi yapacak bakalım ama umarım o gune kadar ölur bende öldü ne yapayım derimDonuna kadar al o soysuzun inşallah destek olacak birileri vardır arkanda
Sen güçlü bir kadınsın, yetersin..8 ya da 9 tam bilemiyorum ama kalp atışlarını duydum içimden söküp alacam yavrumu ama yapmazsam iyice batacam kimse bakmaz babası varligini kabul etmiyorken Bende calisamam 2 evladım daha var nasil yeterim bu kafayla bilemiyorum
İnssSen güçlü bir kadınsın, yetersin..
Cok degil 1-2 yıla durumu düzeltirsin.
Çocuklarına sahip çıkması lazımdı. Kimse için ölsün diyemem. Allah ıslah etsin inşallah hatasını anlar da çocuklarına en azından babalık yapar.Mahkeme kagisinigününü bekliyorum
Kardeşim var eski bir dost avukatlığımi yapacak bakalım ama umarım o gune kadar ölur bende öldü ne yapayım derim
Bebek konusunda tekrar tekrar düşün..
Onu tanısan anlardın umudumun ona neden bu kadar kırık olduğunu ama ins dediğin gibi ıslah olur kazık kadar kardeşinin değilde ufacık çocuklarının ona ihtiyacı olduğunu anlarÇocuklarına sahip çıkması lazımdı. Kimse için ölsün diyemem. Allah ıslah etsin inşallah hatasını anlar da çocuklarına en azından babalık yapar.
Düşünüyorum inan aklımdan bir an çıkmıyor olabilmesi mucize zaten hatta eşim nasıl olur die çıkışti artik git DNA testi yaptir ne Dion sen die saldırdım ama nasıl olacak bilmiyorum bilmiyorumBebek konusunda tekrar tekrar düşün..
Her ne kadar karnında da olsa oda senin bebeğin diğer kızlarından farkı yok.
Kızlarından birine kıyabilir mıydın?
Benim 1 ay önce bebeğim oldu, gebeliğimi öğrendiğimde sok olmuştum, korunurken nasıl oldu hala bilmiyorum, ciddi saglik problemlerim var, gebelik olmaması gerekiyordu, aldırmayı düşündüm ama herkes yapma dedi ve aldırmadim dogurdum herseye rağmen...2-3 gün önce bebegimi seyrederken saatlerce ağladım, ben buna nasıl kiyacaktim diye...
Bir kere daha düşün..
Bukadar benci bir insan olmayin bana şunu yaptida ben bunu yaptim degil işte senin arkan sağlamdir. Gidecegini bilir eşin kaybedecegim korkusuyla birşey yapamaz bu kadin çaresiz kimsesi yok ezildikçe ezilmiş gelen giden vurmuş bir allahin kuluda dur dememiş bir cani var oda allaha emanet umududa yok anne baba yerine koymuş bak sende yemişin dayagini hiç dayak yemeyen biride sana nekadar gurursuzsun nasil miden var hazmediyor dayak yedigin adamla hala evlisin pes dogrusu dese etik olurmuydu kendinizden asagidakilerle degilde birazda yukariya bakarak hayata bakarsaniz daha pozitif olursunuz hayata karsiSevgii? Bu hastalik resmen. Esim bi kere vurdu cok buyuk kavgaydi aylarca burnundan getirdim affedemedm bosanmayi dusundum. Cok sinirli oldugu icin vurdugunu normalde cok merhametli oldugunu ve bidaha yapmiycagina guvendigim icin affettim. Nasil oluyoda tum bunlari affedeviliyosun kendine saygin bu kadar mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?