Bosaniyorum ölüm gibi bu

Allah yardımcın olsun canım. Ben evli değilim ama senin durumunu anlıyorum. Benimde bir arkadaşım böyleydi yaşadığını sevgi sanıyodu ama sevgi değil bağımlılık, alışkanlık, hastalık gibi bişi bu. Yapılan yorumların çoğunu şaşkınlıkla okudum. Kimse kendisine böyle davranılmasından zevk almaz eğer böyle bi durum varsa ortada sağlık açısından sıkıntı var demektir bunu düşünerek yorum yapın lütfen. Herkes bana yapılsa ben şöyle yaparım böyle yaparım diyo da iş başa gelmeyince kimse anlamaz. Herkes çektiğini bilir. Kardeşim sen otur düşün. Kendi şartlarına göre bi karar al ama bebeğine dokunma. O canı veren sen değilsin almak sana düşmez. Eğer bu şartlar altında Rabbim onu sana vermişse zaten kısmetiyle gönderir. Ve unutma Allah herkese bi şekilde yardım eder. Sana da edecektir. Dua et...

Herif benim kulağımın zarını patlatacak ben ona sarılıp korkma geçer diycem var mı öyle bir dünya??

O senden özür dileyip ayaklarına kapanacağına , sen yapmışsın bunu resmen.

Birde bu adam namaz mı kılıyor?? Allah ıslah etsin ne diyim.

Gerçekten kusura bakmayın ama okurken size çok kızdım yani.. Neden kadınlar Bu kadar erdirir ki kendini ?? Tamam anladık seviyorsunuz da bu nasıl sevgi anlamadim ben .. Eşim benim kulak zarımı patlatacak bende sırf o üzülmesin diye tamam kocacim üzülme bana bisey olmaz dicem.. Bana zarar verdikten sonra beni otellere götürse kaç yazar .. Asıl siz ondan kurtulmussunuz bence

Sizinki sevgi değil başımlılık resmen
Hadi kendinize acımıyorsunuz bari çocuklarınıza acıyın
Yazık günahtır ya, birde çok iyi affetmişsiniz sürekli maşallah
Şimdi gelip özğr dilese eminim yine affedeceksiniz
Siz akıllanmazsınız maalesef

Düşünüyorum inan aklımdan bir an çıkmıyor olabilmesi mucize zaten hatta eşim nasıl olur die çıkışti artik git DNA testi yaptir ne Dion sen die saldırdım ama nasıl olacak bilmiyorum bilmiyorum
Her bebek nasibiyle dogar senin şer bildigin şeyde belkide hayir var o bebek belki seni kurtaracak olan bu durumlardan rabbim evvelden bugünün yaşanacagını bilmiyormuydu sanki hercanlinin var oluşunda vardir bir keramet sen allaha şuan baş kaldiriyorsun sen kimsin sen verirsin ben aldiririm oluyor yapma gerçekten o bebegin canina kiydiktan sonra gerçekten ömür boyu gülmez yüzün sevgili arkadaşım okadar acilar yaşamişin birazcik onlarin hatrina şükrederek bundada varsir bir hayir diye karnindakine sıkıca sarıl

Boşanmanız en fazla ölüm "gibi" olur zaten. Asıl bu evliliğe devam ederseniz ciddi ciddi ölebilirsiniz. Sağır kalma ihtimali ne demek ya... Yarın bir gün oranızı buranızı kıracak bu adam. Benim burada ellerim titredi sinirden.

Sizin şu aşamada "ben o kadar dayak yedim, aldatıldım, boşanmadım. O şimdi benden boşanıyor ve hayatına devam ediyor" diye hırs yapıp bu konuda yasal her türlü hakkınızı araştırmanız gerekirken adam eve dönsün diye dua mı ediyorsunuz? Çocuklarınız biraz büyüyünce onlar da mı dayak yesin istiyorsunuz? Babaları gibi psikopat mı olsunlar istiyorsunuz? Kendinize acımıyorsunuz bari onlara acıyın.

Bir an önce darp raporu alın. 3. bebeği aldırabiliyorsanız aldırın. Aldırmazsanız siz o bebeğin hatırına deyip barışırsınız kesin. Biraz aklınıza başınıza toplayın lütfen.

Son bir kez daha sans verin herkes ikinci bir sansi hakeder eger bir daha dayak yada psikolojik siddet olursa direk bosanma davasi acin

Son bir kez daha sans verin herkes ikinci bir sansi hakeder eger bir daha dayak yada psikolojik siddet olursa direk bosanma davasi acin
Şoktayım, kulak patlatacak kadar döven, aldatan, annesinde yatıp kalkan, 3. çocuğunu yok kabul eden adama mi bir daha versin...

Bir kadın cinayet haberi daha mi okuyalım

Bulunduğunuz ilin Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne başvurun.
Acilen psikolojik yardım alın çünkü ne yazık ki psikolojiniz kesinlikle normal değil.
Kocanız olacak şahıs boşanma davası açmış ne güzel. Üzüleceğinize bu haysiyetsiz psikopattan kurtulduğunuz için bir fakiri sevindirin.
Bu evliliği sürdürürseniz sonraki kavgalarınızdan birinde, Allah muhafaza cinayet haberine konu olursunuz. Yazık değil mi size?
Kendinize acıyın, çocuklarınızı düşünün.

Yardım alıyorum resmen o adam olmadan gulemez hale geldim ben evliligimi kurtaracam die sıyırdım farkındayım aklımdan cikmiyor bu ne lanet bir durum anlatamam öyle adamdan insan tiksinir farkındayım ama kurtulamiyorum

Bende bittiğinin izlemini veriyor hiç bibir şekilde ne onla ne ailesiyle iletişim kurmuyorum 2.5 yildir tek yaomadigim şey buydu davasında kabul ettim bakalım belki bilir bizi kaybettiğini akıllanir eğer değişen bir şey olmazsa boşanmayla sonuçlacak bir kere bize sahip çıkar die umut ediyorum ama boş umut onuda biliyorum

O zaman neyi bekiyorsun bosanmak icin. Gercekten zor bir durum. Boyle hayat mi gecer
Acmis ztn davayı dava gününu bekliyorum kabul ettiğimi belirttim o ruh hastasini beynimden kalbimden çıkarma derdindeyimm.Körle yatan şaşı kalkar derler ya durumum o bende sıyırdım böyle bir adam için nefessiz kalıyorum

Ben de kelimeler tükeniyor bazen

Size her şey müstehak diyeceğim yine yapamıyorum
Ya adam sizin kulağınızı patlatmis sağır kalabilirmissiniz hatta ölebilirmissiniz siz orada canım kocacim elin çok acımadı değil mi demediginiz kalmış
Oturup o halinizle şakalar komiklikler pesindesiniz
Bu hikaye de tek acidiklarim o ikiz çocuklar

Yani yaşadığınız hayat ölüm gibi değil şu an boşanıyor oluşunuz ölüm
Kaç gündür konuyu okumuyordum keşke öyle kalsaymis sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…