Bosaniyorum ölüm gibi bu

Ayni annem
Yillarca dayak yedi
Aldatildi
Kopek gibi eziyet gordu
Benden bile vazgecti koca așkına

Bir cocuk ve bir kadin olarak ondan ne kadar nefret ediyorum bir bilsen konu sahibi beni boyle bir adamla baba sifatiyla buyuttugu icin.

Caresizlik olsa amenna
Ama seviyorum
Iyi sevin madem

Konu sahibi,

Ailen yok anladığım kadarıyla. Sen eşini sevmiyorsun. Senin ki sadece kimsesizliğin neden olduğu korkunun getirdiği sığınma ihtiyacı. Sen bunu sevgi sanıyorsun. Değil. Hiçbir insan kendisine saygısı olmayan bir başkasına değer vermez. Kendini pas pas etmişsin. Yapma bunu.

Bence doktora git. İlaç kullan. Vurmak ne demek Allah aşkına? Işin içinde olduğun için durumun vehametini anlamamışsın.

Yaşadıkların kabul edilemez. Inan boşandığında bundan daha kötü bir durumda olmayacaksın.

Neler yaptırmışsın kendine. Çok üzüldüm.

Yuh ya. Siz dayak yemezseniz ölürsünüz gidin yalvarın tekrar bir araya gelin. Dayak bağımlısı olmuşsunuz.
Kendisine saygısı olmayan ne düzgün bir psikolojiyle çocuk büyütür, ne de çevresine saygısı olur hep böyle düşünmüşümdür.
Adam kulak zarını patlatmış dönüp sarılıyorsunuz pes. Nasıl içiniz alıyor böyle adamları anlamıyorum...

Ben mesela okudukça bu tip konuları gözüm segriyor yemin ederim.
Sinirden bir gün felç inecek bana.

Yemin ederim seviyorum kısmını okuduğumdan beri baş parmağım seğiriyor.
Yazacagım, ne yazacağımı bilemiyorum.
Hani çaresizim, kimsesizim, iki çocukla yapamam, çocukların şartları, imkansızı falan dese, yine kabul edemem de, neyse derim... bilmediğim bir hayat yaşıyordur.
Ama kulak zarını patlatan adamı teselli etmek nedir?
Adam yüzünden sagır olma ihtimali konuşulurken şakaya vurmak?
Her kavgada tokat yemek?
Bir de üstüne sevmek? Allah’ım kimseye yaşatmasın bunu.

Tabi ki önceside var ilk kez ailesine beni çocuklarıni savundu ne dediysek yapiyordu ben bayramdan dolayı işleri yogun olunca bana patladı diye düşündum kendini kandırmak isteyince sebep çok tabi ama 3ay artik bizim farkımız da olunca inanmistim ona

Okudum, okudum, okudum...
Bazi yorumlar beni hayrete dusurdu.
Size.mustahak falan...
Belli ki konu sahibininde osikolojik sorunlari var,
Belki saplanti, belkide kimsesizlik korkusunun vermis oldugu siginma hissi vs.
Konu sahibi arkadas tedavi gor ne olur bu adamdan kurtar kendini. Cocuklariniza yazik. Bu gun size yarin cocuklariniza yapacak ayni seyleri.

hu hu konu sahibi ordamısın aklın başında mı
kendine gelmek için şöyle git buzlu suyla yıkan hani belki iyi gelir

Hadi o an inandin suan yazdiklarin.
Sen onu teselli ettin patlak zarla
Döndü S***** G** (Defol) dedi.
Hala napicamm diye gelmis agliyorsun

Sanırım ailenizin vefat etmiş olmasindan dolayı sizi sahipsiz bulmuş bu adam..
Darp raporu aldınız mı kulak zarının yırtıldığında

Katılıyorum. Aslında burada ciddi bir çelişki var. Kendisine hakaret ettirdiği için öfkelendikleri bir kadına yine hakaret ederek yardım ettiklerini düşünüyorlar. Anlamıyorum.

yahu allah aşkına bu muameleyi kendine nasıl reva görür biri hani onu geçtim dayaktan kulağı patlayan bir anne fikri size nasıl geliyor neyin psikolojisi bu!!!

Bende bi kaç gün önce kendi sorunumla alakalı bi paylaşımda bulunmuştum.. Net olan kararlarımla burda insanların yazdıkları ile biraz daha güçlü hissettim kendimi.. Başka insanların yazdıklarına bakıyorum ara ara.. Ilk boşanan siz diilsiniz ki. Nice kadın var iyiki diyor.. Iyiki adam gidip davayı açmış.. Yaşayacak yerinizi neler yapacağınızı planlayın.. Cocuklara kim bakar ne iş yapabilirsiniz? Ne kadar köhne hayatlar yaşıyoruz. Neleri layık görüyoruz kendimize.. Siz bunu sevgimi sanıyorsunuz. Sevgi böyle bisey değil.. Asllaa.. Başka insanlarla, hayatlarıyla iliskiniz olsa sevginin saygının ne olduğunu bilirsiniz.. Yazik ya kendim dahil olmak üzere kadınların bu saftrik beklentilerine cok üzülüyorum.. Yazil yapmayın yapmayalım.. Kulak zarı patlatmak ne demek..cocuklar icin en iyisi sizin bosanmanız olur emin olun.. Onlara yazik

Cocuklarina yapmadigini nereden bilebilirsiniz ki..
Seviyorumcu tayfa cocuklarina yapilan cogu eziyeti disari da dile getirmekten cekiniyor tepki alacak diye
Ornek babam her Allahin gunu bizi doverdi
Ama anneme sorsaniz asla kiyamazdi cocuklarina
Kulak zarini patlatan herifi teselli eden biri cocuklarima yapiyor demez bence

Katılıyorum. Aslında burada ciddi bir çelişki var. Kendisine hakaret ettirdiği için öfkelendikleri bir kadına yine hakaret ederek yardım ettiklerini düşünüyorlar. Anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…