Bosaniyorum ölüm gibi bu

Tokat gibi yorumlarin insani kendine getiriyor biliyormusun.ben seni dinledim ve sustum hersey yolunda

İnanın her dediğinizi yapıyorum psikologdayim ikide bir cahil biride değilim ama hayata karşı korkmus durumdayim babamda gidince o elimden tutar sandım hep duzelecek dedim beni nereye biramip gider ki dedim inanin evladım gibi şefkat gösterdim belki de bunların karşılığı zoruma gidiyor ben bunları hak etmedim sadece benimde ailem olsun istedim vazgeçmedim sanıyorsunuz babamın evine gittim üvey annem kabul etmedi dayima gittim yengem bir sure dayandı mecbur eve döndüm o daha çok güçlendi.Yoluma turlu bakardım mesleğim var ama çalışamıyorum ikiz cocukla

Mutlak haklisiniz.
Ki siz boyle bir ailenin cocugusunuz. Sizin icin cok daha hassas bir konu.
Ama bu sevmek.olamaz bu psikolojik bi rahatsizlik bence.

Cok uzulerek okuyorum yazdiklarini.

Mutlak haklisiniz.
Ki siz boyle bir ailenin cocugusunuz. Sizin icin cok daha hassas bir konu.
Ama bu sevmek.olamaz bu psikolojik bi rahatsizlik bence.
Zaten emin olun oyle.
Ayrildiklarini farzedelim
Soyle adam akilli adam gibi adam tarafindan sacinin merhametle nasil oksandiklarini bir bilseler bir tecrube etseler
Bu neymis be derler
Kiyamamis basi agriyor diye dua ederek aglamis
Ben esimden iki gun ayri kaldim hastane surecinde
Adam beni kapida gorur gormez cocuk gibi aglamaya basladi
Sen sev sonra kulagini patlat
Oh ne ala memleket
Sevgiye bak

Cok uzulerek okuyorum yazdiklarini.
Cok kiziyorum ya yemin ederim cok kiziyorum
Basima sinir uzuntu hersey vuruyor suan
Keske bilse su kadinlar cocuklarinin ic dunyalarini
Bir cocuk icin eliyle orasini burasini kapatarak dayak yerken kendini korumaya calisan anneyi gormek ne derece bir travma
Seviyorum diyorlar ya ben burda bitiyorum dunya duruyor

Okudukça çok üzüldüm, kızdım, acıdım... karmakarışık duygular içine girdim.
Yazıktır ya bu kadar düşürmeyin kendinizi. Çocuklarınız var kendinize saygınız yoksa o günahsız çocuklara acıyın bari.
Sizinki bir saplantı olmuş hemde en sağlıksızından.
Ahhh vahhh edeceğinize şükür edin kurtuldum diye.
İnşallah bir gün düzgün bir adamla karşılaşırsınızda sağlıklı bir birliktelik, gerçek sevgi, saygı nasıl olur anlarsınız.
Ne diyelim Allah ıslah etsin sizi.

Doktorumun 1 yıl önce söyledigine gore onda kişilik bozukluğu varmis bende gelgitlerine maruz kala kala kabullenmişim duygu durum bozukluğu oluşmuş.Neyini sevdim biliyor musun sadece yanımda olusunu çok yalnız kaldım babamın gitmesiyle düzelecek sandim bir gun her şey ve kızlarim yarim buyumesin istedim onlara çok iyiydi çünkü ne bileyim ben gibi olmasınlar dedim

Evliliğimin 7.ayında şiddet gördüm. Kafama o kadar çok yumruk yedim ki.. her yumrukta bi de kafamı duvara çarptım. Tokatları da sayamadım. En sonuncusu çok şiddetliydi. Kendimi kaybettim o an da karşımdaki canavar korkudan vurmayı bıraktı. Görüntü gitti ses gitti nefesim kesildi.

Sonrası pişmanlık özür dileme ağlama gel hastaneye götüreyim şikayetçi ol benden...

Korkudan evden çıkamadım o gece. Sabah kadar gözümü kırpmadım. Gece uykumda beni öldürür diye. Uyuyakalmamak için o kadar direndim ki.. dışardan gelen sesler sanki kafamın içindeydi. Kulaklarım mahvolmuştu.

Ertesi gün o canavar işe gidince polisi aradım da evden öyle çıktım

Kulak zarım yırtılmış. Doktor ameliyat olman lazım kendiliğinden kapanmaz dedi. Elim gayriihtiyarı parmağımdaki alyansıma gitti çıkardım attım

Barodan avukat istedim. 28 gün sonra boşanma davası resmen açıldı
Şimdi ceza davası görülecek Eylül'de . Kasten yaralamadan...

Şimdi haber alıyorum bütün gün evde yatıp uyuyormuş. Arkadaşları zorla dışarı çıkarıyormuş bunu. Düşün 2 aydır bu adam tüm zamanını evde uyuyarak geçiriyor
Senin kocanın hakettiği de bu. Sen çok tepene çıkarmışsın.

Ha ben üzülmedim mi acıdan kahroldum. Sevmiyor muydum deli gibi seviyordum.
Ama gurur diye bir şey var, korku var, hayal kırıklığı var...

Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyorsunuz siz.Çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde dursanız bu adamı yine sever miydiniz? Muhtaçlık psikolojisinden başka bir şey değil bu hissettikleriniz.Lütfen kendinize gelin.Yani benzetmek istemiyorum ama eşini öldüren adamlar da hep önce şiddetle başlamış , en sonunda da öldürmüşler eşlerini.Bunu mu istiyorsunuz? Siz bir annesiniz.Darp raporu aldınız mı kulak zarınız yırtıldığında? Umarım almışsınızdır.

Son düzenleme:
Yasayan bilir tabii haklisin. Ama ben anneninde saglam oldugunu dusunmedim. Ayni bu konu sahibi gibi.. herkesin kendine gore terketmeme sebebi vardir.. olan yavrulara oluyo dedigin gibi..

Merhaba
Ailenin olmaması (sanırım kardesınde yok ) sizin gercek sevginin nasıl olduğunu bilmemenizden bu kadar bağlandığınızı düşünüyorum. İçinde bulunduğunuz maddi manevi durumdan dolayı sanırım cesaretiniz kırılmış. Şiddet görmek insanda basarısızlık, yetememe ,kendine güven hislerini oluşturur durumun farkında bile olamazsınız. Bunca olaydan sonra ayağa kalkıp silkelenmeniz ve baştan başlamanız gerekiyor , şiddet gördüğünüze dair tutanak vs varmı ? Yoksa bile şuan bütün anayasa kadının tarafında dava acarsanız tüm haklarınızı isteyin ücretsiz avukat hizmeleri devletin çocuklar için kreşleri var kendinize bir iş bulun size saygı gösterdiklerinde iş yerinde tekrar aslındaki sizi hatırlatır ve fark etmeye başlarsız insanın başına gelmeden bilinmez
Bu hayata bir daha gelmeyeceğiz lütfen bu şekilde tüketmeyin.
Umarım size yol göstermek isteyen bu kadar insanın bir yararı olur ve yarın bir yerden başlarsınız
Yolun açık olsun

Allah belasini versin boyle adamlarin.

Babam annemi döverdi.annem karşı çıksaydı babam bizi dövmezdi.birgun evde oturuyorum içeri girdi köşeye sıkıştırıp dövdü.evde kimsede yoktu elinden alacak.nahane edecek sebebide yoktu.oyle canı sıkkındı dövdü.annem boşansa idi zamanında babam bizi dovmezdi.27 yaşında üniversite öğrencisi iken bile dayağını yedim

Yasayan bilir tabii haklisin. Ama ben anneninde saglam oldugunu dusunmedim. Ayni bu konu sahibi gibi.. herkesin kendine gore terketmeme sebebi vardir.. olan yavrulara oluyo dedigin gibi..
Ben bir annenin her turlu mazeretini uygun gorebilirim belki
Ama kendine yapilan eziyetin karsiligini cocukta fiziksel olarak aliyorsa ben mazeretlerde teselli arayamam.
Kolumu tutup dirsegimden cevirmisti babam
Sokakta erkeklerle oynadim diye
Annem masada sarma sariyordu
Yerinden dahi oynamadi biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…