- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Tokat gibi yorumlarin insani kendine getiriyor biliyormusun.ben seni dinledim ve sustum hersey yolundaKusura bakmayın.
Adam vurdukça diğer yanagini dönüp vur kocacim demişsin resmen.
Kendin yaratmışsin bu canavarı.
Sevin böyle adamları.
Çok sevilesi tipler.
Aman neyse sizi diğer hanımlara bırakıyorum.
Hiç üzülmedim size sadece çocuklariniza acıdım
Ne böyle bir anneyi, ne de böyle bir babayı hakediyorlar.
Sen dibine kadar hakliydin Manap.Tokat gibi yorumlarin insani kendine getiriyor biliyormusun.ben seni dinledim ve sustum hersey yolunda
Mutlak haklisiniz.Benim bu tur iliskilerde tek dusuncem o cocuklar.
Kadin dayak yiyor seviyorum diyor ve affediyor.
Fakat o cocugun gozunde o anne baba profilini siddet gormemis veya siddete maruz kalmamis baska bir cocuk anlayamaz.
Cocuklugum geliyor aklima
Annemin agzi burnu kan icinde sokaga attiginda o baba musvettesi
Evde 3 kardesimi de birakip annemin pesine kosmustum
Hala hatirladikca gozlerim doluyor kendimi aglamamak icin zor tutuyorum
Peki sonra ne oldu
Bi iki saat bir yerde oturdu annem
Kafasini dinledi ve eve dondu
Bir otobus duraginin karsisinda bekledim tasin ustune oturup annemi.
Sabah yine hersey ayni.
Bu yillarca devam etti boyle.
Keske gercekten caresizlik olsaydi butun derdi, yada nasil gecinecegi falan fistan
Ama degil iste
Seviyorlar bu hayvandan beter yaratiklari
Olan sadece ruh sagligi bozulmus toplum icinde iletisim ve guven problemiyle buyuyen cocuklara oluyor
Baska birsey degil
Cok uzulerek okuyorum yazdiklarini.Benim bu tur iliskilerde tek dusuncem o cocuklar.
Kadin dayak yiyor seviyorum diyor ve affediyor.
Fakat o cocugun gozunde o anne baba profilini siddet gormemis veya siddete maruz kalmamis baska bir cocuk anlayamaz.
Cocuklugum geliyor aklima
Annemin agzi burnu kan icinde sokaga attiginda o baba musvettesi
Evde 3 kardesimi de birakip annemin pesine kosmustum
Hala hatirladikca gozlerim doluyor kendimi aglamamak icin zor tutuyorum
Peki sonra ne oldu
Bi iki saat bir yerde oturdu annem
Kafasini dinledi ve eve dondu
Bir otobus duraginin karsisinda bekledim tasin ustune oturup annemi.
Sabah yine hersey ayni.
Bu yillarca devam etti boyle.
Keske gercekten caresizlik olsaydi butun derdi, yada nasil gecinecegi falan fistan
Ama degil iste
Seviyorlar bu hayvandan beter yaratiklari
Olan sadece ruh sagligi bozulmus toplum icinde iletisim ve guven problemiyle buyuyen cocuklara oluyor
Baska birsey degil
Hastalik.tedavi olNe dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
Zaten emin olun oyle.Mutlak haklisiniz.
Ki siz boyle bir ailenin cocugusunuz. Sizin icin cok daha hassas bir konu.
Ama bu sevmek.olamaz bu psikolojik bi rahatsizlik bence.
Fedakar karim benim dedi bana neden dedim hic oyle iste dedi.tesekkur ederim bir kez dahaSen dibine kadar hakliydin Manap.
Yapman gereken de evet oydu.
Daha kiymetli olursun
Cok kiziyorum ya yemin ederim cok kiziyorumCok uzulerek okuyorum yazdiklarini.
Yasayan bilir tabii haklisin. Ama ben anneninde saglam oldugunu dusunmedim. Ayni bu konu sahibi gibi.. herkesin kendine gore terketmeme sebebi vardir.. olan yavrulara oluyo dedigin gibi..Cok kiziyorum ya yemin ederim cok kiziyorum
Basima sinir uzuntu hersey vuruyor suan
Keske bilse su kadinlar cocuklarinin ic dunyalarini
Bir cocuk icin eliyle orasini burasini dayak yerken kendini korumaya calisan anneyi gormek ne derece bir travma
Seviyorum diyorlar ya ben burda bitiyorum dunya duruyor
Allah belasini versin boyle adamlarin.Evliliğimin 7.ayında şiddet gördüm. Kafama o kadar çok yumruk yedim ki.. her yumrukta bi de kafamı duvara çarptım. Tokatları da sayamadım. En sonuncusu çok şiddetliydi. Kendimi kaybettim o an da karşımdaki canavar korkudan vurmayı bıraktı. Görüntü gitti ses gitti nefesim kesildi.
Sonrası pişmanlık özür dileme ağlama gel hastaneye götüreyim şikayetçi ol benden...
Korkudan evden çıkamadım o gece. Sabah kadar gözümü kırpmadım. Gece uykumda beni öldürür diye. Uyuyakalmamak için o kadar direndim ki.. dışardan gelen sesler sanki kafamın içindeydi. Kulaklarım mahvolmuştu.
Ertesi gün o canavar işe gidince polisi aradım da evden öyle çıktım
Kulak zarım yırtılmış. Doktor ameliyat olman lazım kendiliğinden kapanmaz dedi. Elim gayriihtiyarı parmağımdaki alyansıma gitti çıkardım attım
Barodan avukat istedim. 28 gün sonra boşanma davası resmen açıldı
Şimdi ceza davası görülecek Eylül'de . Kasten yaralamadan...
Şimdi haber alıyorum bütün gün evde yatıp uyuyormuş. Arkadaşları zorla dışarı çıkarıyormuş bunu. Düşün 2 aydır bu adam tüm zamanını evde uyuyarak geçiriyor
Senin kocanın hakettiği de bu. Sen çok tepene çıkarmışsın.
Ha ben üzülmedim mi acıdan kahroldum. Sevmiyor muydum deli gibi seviyordum.
Ama gurur diye bir şey var, korku var, hayal kırıklığı var...
Ben bir annenin her turlu mazeretini uygun gorebilirim belkiYasayan bilir tabii haklisin. Ama ben anneninde saglam oldugunu dusunmedim. Ayni bu konu sahibi gibi.. herkesin kendine gore terketmeme sebebi vardir.. olan yavrulara oluyo dedigin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?