Bosaniyorum ölüm gibi bu

Gerçekten doğru söylüyorsun kendim yarattım bu canavarı.Yuvam yikilmasin diye flort donemimizde bana sesini yükseltmeyen adamin şiddetine her maruz kaldigimda pişmanligina inandim sonuc ortada...

Bence senin psikolojin ya bozukmus zaten ya da bu adam bozmus. Bu kadar seni sevmeyen seni hor kullanan seni sadece zevki icin hamile birakan kulak zarini patlatan bi adami seviyorum diyosun? Bunu kafasi saglam biri demiyodur eminim.

Peki nesini seviyosun mesela? Deki guzel sevisiyo sebep olarak ona bile razi gelcem.

Gerçekten doğru söylüyorsun kendim yarattım bu canavarı.Yuvam yikilmasin diye flort donemimizde bana sesini yükseltmeyen adamin şiddetine her maruz kaldigimda pişmanligina inandim sonuc ortada...
Iyi de ders almamissin.
Hala ölüm olarak nitelendiriyorsun.
Eee sonuç ?

Celladına aşık olmak adında bir kitap okumuştum yazarı İlkim Öz. Direk o geldi aklıma.

Yapmayın Allah aşkına. Böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz. Size alışkanlıklarınızı değiştirmek zor geliyor olmalı. Yoksa bir kadın kulak zarını patlatacak kadar ileri giden bir ruhsal hastayı sevemez.

Yapıp yapıp ağlayıp özür dilemekten bahsetmişsiniz tüylerim diken diken oldu. Farkında mısınız bu adam bildiğimiz psikopat.
Ve siz şiddeti affettikçe daha beteri gelir bu değişmez. Tecrübeyle sabit.

Hele o çocuklarınızın psikolojisi ne olacak. Güçsüz bir anne, psikopat bir baba. Yapmayın ne olur kendinize gelin. Hiçkimse vazgeçilmez değildir.

Ben 3. Kez boşanıyorum ilki sorumsuz ve ilgisiz diye kendimi gururumu ezdirmedim, 2 ay evli kaldım ve boşandım. 2. Evliliğimde 6. Senede 2 küçük çocukla aldatıldım yine gururumdan boşandım.

3. Evliliğimi de bir psikopatla yapmışım, şiddet hakaret paranoya 9. Ayda açtım davamı. Etraf ne der kim ne der demedim. Hak etmediğim davranışlar karşısında susmadım. Allah’ım bir daha yanlış yaptırmasın zaten evliliğe de tövbe ettim büyük konuşmamayım.
Yani demem o ki boşanmak dünyanın sonu değil. Lütfen kendinize gelin.

Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
Git darp raporu al mahkemede sun.
Neden korunmuyorsunuz anlamıyorum ya olan el kadar çocuklara oluyor.
Şunca olaya rağmen vazgeçemiyorum lafını kullanman bile şok edici.
Sen geri dönersin kesin.

Tüm yüreğimle söylüyorum dayak,ihanet,psikoloji şiddet vs dışında Ki basit anlaşmazlıklara saatlerce ayrılmayın diye dil dökecek insanlardan biriyim.Ancak hissettiğim ve anladığım kadarıyla sizinkisi sevgi vs değil aslında herşeyin farkındasınız.Gitmeniz gerektiğini de ,artık daha da çirkinleşeceğini de en iyi siz biliyorsunuz.Sadece korkuyorsunuz.
Ailemi kaybettim demişsiniz ,çocuklarım babasız büyümesin vs.Sonsuz saygı duyuyor Ve İnan'ın hissediyorum.Ancak çocuklarınızın annelerinin hergün eridiğini ,acı çektiğini görerek büyümeleri ne kadar sağlıklı.Siz sağlıklı ve mutlu olacaksınız ki onlar dimdik durabilecek, sizi örnek alabilecek !Merhametsiz insanlar sevilmez ,sevgi incitmez ,sevgi sarılır kucaklar ..
Lütfen kangrene dönüşmeden durum mantığınızla yaklaşın.Bir süre katı olun koyun bir kenara duygularınızı affetmiyor işte hayat böyle boşlukları .Siz korkularınızı paylaşın ..burada birbirinden güzel insanlar canla basla her korkulu tezinizi çürütür:)

Asla büyük konuşmak istemem düşmez kalkmaz bir Allah. Ama Kocam bana o kadar eziyet ettikten sonra 5 yıldızlı 4 yildizli otele goturse kaç yazar. Bana zarar verdiyse pişman oldu diye hastanede sarılmak ne demek ? Herseyi geçtim böyle bir canavarI seviyorum demek ne demek. Bu kadar şeye bir tane çocuk daha neden ? Kusura bakmayın ama kırıcı yorum yapmak istemesem de siz kendinizi kirmis dokmussunuz biz ne desek bos. He adam olur cocuklarin babasız kalmaz mi diyelim ? Çocuklarının onünde Dayak yemek mi istiyorsun? Yapma Allah aşkına yapma bu Kendine eziyet, Kendine saygısızlık sen kendine saygı duymazken o koca musvettesi neden duysun sana saygı?

yahu allah aşkına bu muameleyi kendine nasıl reva görür biri hani onu geçtim dayaktan kulağı patlayan bir anne fikri size nasıl geliyor neyin psikolojisi bu!!!
Hanimefendi okudugunuzfan ne anladiniz.
Ben konu sahibi hanimefendiye hak mi vermisim boyle birsy mi algiladiniz.
K3ndine bu muameleyi yaoan insana sarilip teselli eden biri normal mi sizce hangi normal.fusuncelerle.boyle dusunuyor olabilir.
Var bisey demek ki saglikli olmayan.
Ben burada konu sahibine size mustehak diyenlere anlam veremedim.

Hakli olabilirsiniz.
Ben sadece burada yazilana gore konusabilirim.

RuhumBuruk cevaplamak istediğiniz mesajlardan alinti yapmak icin mesajın altındaki CEVAPLA ikonuna tiklayacaksiniz

Psikologa gidiyorum sürekli annemin küçük yasta vefat etmesi babamın başka kadınla evlenmesi onu kabullenemem yalnız kalmam sonra babamında ölmesiyle eşime evet demem bı tek o varmis gibi ona sığınmam onunda bunu kullanması kısaca olay inanın yuregimi sokmek istiyorum çok acıyor

Burada derdini paylasmak icin konu açan bir hemcinsinize bu kadar acimasiz yorumlar yapmak onun esinin tavrından farkli kılmiyo tavrınizi. Evet kizabilirsiniz sinirlenebilirsiniz ama konu sahibini derdiyle rencide etmeyin lütfen. O buraya destek almak icin konu acmisken destek olmayi deneyin belki o zaman daha çok yardimimiz olur. Size gelince de konu sahibi her kadiñ güclu olmak zorunda degil bazi kadinlar saplantili bi sekilde siddet görse dahi esini severler ve vazgececek gücü bulamazlar. Ama her anne güçlü olmak zorunda annelerin siddet icinde cocugunu buyutme lüksü olmamali. Lütfen geri dönsün diye dua etmeyi birakip bu saplantili esinizden her anlamda kurtulmak icin dua edin. Terapi alın baska bi hobi edinin esiniz yerine çocuklarınıza adayin hayatinizi ama o adamdan cocuklarinizida kendinizi de kurtarin.

Alinti

Kadınların neden şiddetin var olduğu bir ortamdan uzaklaşamadığının araştırılması sonucu, şiddet döngüsü olarak adlandırılan bir teorinin varlığı ortaya konmuştur. Bu teoriye göre; şiddet rastgele ve sürekli olmayıp, tekrarlayan döngüler şeklinde ortaya çıkar ve üç fazı vardır .

Birinci faz gerginlik aşamasıdır. Bu fazda erkek herhangi bir sebepten gerginleşir ve hoşnutsuzluğunu belirtir. Neden çoğu kez soğuk bir yemek, bulunamayan bir çorap ya da çocukların yaramazlığıdır. Daha önceden şiddet yaşamış olan kadın bu tehlikeyi sezer ve ortamın gerginliğini gidermeye, erkeği yatıştırmaya çalışır. Bu taktik bir süre işe yarar ve kadının “onun şiddet içeren davranışlarını kontrol edebilirim’’ yanlış inancını da destekler.
Bir süre sonra kadın tam tersine eşini yatıştırmaktan vazgeçer, öfkesini kontrol etmeye çalışmaz. Erkek bu değişikliği hisseder ve şiddet davranışı ortaya çıkana kadar kızgınlığını devam ettirir. Bu dönem birkaç hafta, birkaç yıl sürebilir .

Akut eylem aşaması olan ikinci fazda gerginliğin kontrol edilememesi ve artması ile zarar verme davranışı ortaya çıkar. Kontrol edilemeyen bir öfkeyle saldırı eylemi oluşur. Bu dönemde erkek kadına bir ders vermeyi amaçlar. Kadın başlangıçta karşılık verir, fakat bir süre sonra şiddeti durdurmanın en iyi yolunun edilgen kalmak olduğunu öğrenir. Bu faz birkaç saat ile birkaç gün sürebilir. Hafif ya da ciddi incinmeler bu evrede meydana gelir. Şiddet sonrası kadında hakim olan duygu şok, inanamama ve inkardır (Altun, http://tez2.yok.gov.tr/, 8. 12.2008).

Üçüncü faz “balayı aşaması” (ılımlı dönem) olarak da adlandırılır. Genellikle erkek özür diler, hoşa gidecek davranışlarla, ricalarla kadının gönlünü almaya çalışır. Her defasında böyle bir olayın bir daha hiç tekrarlanmayacağı hakkında sözler verir, hastaneye götürür yada hediyeler alır. Bu dönem kadının hem fiziksel hem de duygusal olarak zayıf olduğu, ilgi ve şefkate gereksinim duyduğu bir dönemdir. Eşinin bu dönemdeki yakın ilgisi herşeyin düzeleceğine inanmasını sağlar, hatta şiddeti kendi yetersizliklerinin bir sonucu olarak görür. Eşinin kendisini incitmesine izin verdiği için kendini suçlar ve şiddetin sorumluluğunu üstlenir. Böylece “kurban’’ olma süreci tamamlanır. Bu evrede kadın şiddetin kaçınılmaz bir şekilde tekrarlanacağı gerçeğini inkar eder ve ilişkisini devam ettirmeye karar verir.

Bu dönemde gerekli girişimlerde bulunulmazsa bir süre sonra gerginlik tekrar artmakta ve şiddet döngüsü birinci aşamaya geçiş yaşamaktadır. Zamanla balayı evresi kısalıp yok olurken, gerginlik ve şiddet evreleri yoğun bir şekilde sıklaşarak uzamakta ve kısır döngü devam etmektedir.

Hakli olabilirsiniz.
Ben sadece burada yazilana gore konusabilirim.
Benim bu tur iliskilerde tek dusuncem o cocuklar.
Kadin dayak yiyor seviyorum diyor ve affediyor.
Fakat o cocugun gozunde o anne baba profilini siddet gormemis veya siddete maruz kalmamis baska bir cocuk anlayamaz.
Cocuklugum geliyor aklima
Annemin agzi burnu kan icinde sokaga attiginda o baba musvettesi
Evde 3 kardesimi de birakip annemin pesine kosmustum
Hala hatirladikca gozlerim doluyor kendimi aglamamak icin zor tutuyorum
Peki sonra ne oldu
Bi iki saat bir yerde oturdu annem
Kafasini dinledi ve eve dondu
Bir otobus duraginin karsisinda bekledim tasin ustune oturup annemi.
Sabah yine hersey ayni.
Bu yillarca devam etti boyle.
Keske gercekten caresizlik olsaydi butun derdi, yada nasil gecinecegi falan fistan
Ama degil iste
Seviyorlar bu hayvandan beter yaratiklari
Olan sadece ruh sagligi bozulmus toplum icinde iletisim ve guven problemiyle buyuyen cocuklara oluyor
Baska birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…