- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Iyi de ders almamissin.Gerçekten doğru söylüyorsun kendim yarattım bu canavarı.Yuvam yikilmasin diye flort donemimizde bana sesini yükseltmeyen adamin şiddetine her maruz kaldigimda pişmanligina inandim sonuc ortada...
Git darp raporu al mahkemede sun.Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
Neden her yorumuma muhalefet etmek icin özel gayret sarfediyorsunuzAdamı teselli ettim diyor, siz rapor soruyorsunuz.
Özel bir gayret gerektirmedigi için.Neden her yorumuma muhalefet etmek icin özel gayret sarfediyorsunuz
Hanimefendi okudugunuzfan ne anladiniz.yahu allah aşkına bu muameleyi kendine nasıl reva görür biri hani onu geçtim dayaktan kulağı patlayan bir anne fikri size nasıl geliyor neyin psikolojisi bu!!!
Hakli olabilirsiniz.Cocuklarina yapmadigini nereden bilebilirsiniz ki..
Seviyorumcu tayfa cocuklarina yapilan cogu eziyeti disari da dile getirmekten cekiniyor tepki alacak diye
Ornek babam her Allahin gunu bizi doverdi
Ama anneme sorsaniz asla kiyamazdi cocuklarina
Kulak zarini patlatan herifi teselli eden biri cocuklarima yapiyor demez bence
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Benim bu tur iliskilerde tek dusuncem o cocuklar.Hakli olabilirsiniz.
Ben sadece burada yazilana gore konusabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?