Bosaniyorum ölüm gibi bu

Ölüm bu değil bir WhatsApp mesajıyla öğrendim hala kendimde değilim ne kıymetliydi giden
Ya bu ş.... a.. kız bunun gitmesi yaşam be yaşam
Seni aldattığını kanıtla darp raporu al kes nafakanı sana çalışsın sen yaşa

Mazosist falan misiniz?

Cocuklariniza cok acidim , keske sosyal devlet olsaydik da devlet mudahale etseydi durumunuza cocuklari gercekten hak eden bir aileye verseydi

Yazik ya secemiyorlar iste dogacaklari aileyi , hayata 1-0 maglup basliyorlar
Kadın sadece çaresiz, hic kimsesi yok...bu yorumla konu sahibine ne kazandırıyorsunuz...

Çocuklarını da eşi alacak diye korkuyir zaten..

2.5 yılda 3 çocuk! Nasıl bu kadar çok hamile kalabildiniz? Maşallah... Allah sizin ve ikizlerle karninizdakı masumun yardımcısı olun. Evliliğiniz baştan sona büyük bi hata gibi duruyor. Bence o değil siz açmalıydiniz davayi çatır çatır. Resmen hepsi bi olmuş öksüz yetim kızı eziyolar. Çok sinir oldum. Kendinize acimiyosunuz o meleklere acıyın, annelerinin sakat kalmasını mi istiyorsunuz? Size el kaldıran onlara çok iyi baba mı olacak? Böyle sevgi aşk mı olur? Ne demek bunlara boyun eğmek? Bence biraz uzman desteği almalısınız, şu an sağlıklı dusunmuyorsunuz

Böyle bir adamı birde namaz kılıp beklemeye devam mı ediyorsunuz? Hadi sizi geçtim bari çocuklarınızı düşünün, adam terk etmiş gitmiş kendi hayatınızı kurup ayağa kalkmaya bakın. Böyle bir adamdan 3. çocuğu yapmanıza da gerçekten hayret ettim,size dünyanın bütün kötülüğünü yapan adamdan bir tane daha çocuk neden?

Adam sizi dövdükçe teşekkür etmişsiniz resmen.
Nasıl bi gafletteyseniz kurtulun bu psikolojiden.
Bi de korunsaydiniz keşke.

Sahi neyini seviyorsunuz bu adamın?
Aldatma konusuna hiç girmiyorum bile!

Allah allah niye boşasın ki bu adam sizi dövmüş eyvallah demişsiniz, aldatmış eyvallah demişsiniz, 2 tane de çocuk. Boşanmak istemesi çok ilginç .

Allah yardımcın olsun. Çocukların için üzülme , ne yapicagini için uzul, ama bu adam için üzülme.

Kaymakamlık, belediye, muhtarlık neresi olur bende bilmiyorum ama durumunu anlat , bir çözüm önerileri olucagini elbet.
Zor zamanların olucak ama gecicek sen yeterki dik dur.

Geçen gün bir psikoloğu dinlemiştim. Dayak yeyip kocamin seviyorum ayrılamam diyen kadınlara anlatmamız gereken aslında kocalarını değil dayağı sevdikleridir demişti. Siz dayağı seviyorsunuz bunu kabul edin ve iyileşmeye çalışın lütfen. Adam hem dovecek hem aldatacak ustune ustluk sana birşey olsa ben ne yaparım diye ağlayacak. En korktuğum insan tipi. Dengesiz ve manyak. Neyini seviyorsunuz anlamadım. Hayirlisiyla insanın çocuklarınızın da sizin de huzurlu bir hayatınız olsun inşallah.

Yarin ilk isin darp raporu almak olsun. Herseyi yanına ķâr birakmissiniz. O senin nabzini olcup kendini sikayetten kurtarip seni terk etmis. Rapor sonrasi karakoldan uzaklastirma verdir. Sonra avukat bul ne davasi varsa bu piskige ac. Maddi anlamda sen kazancli olursun. Bu arada kardesin kuzenin ya da arkadasin biri yok mu o da yanina gelsin. Bende iki cocugumla şiddet yuzunden 1 aydir ayri yasiyorum. Ölmedim hatta su an daha iyiyim

Akli basinda ve kendine deger veren bir kadin bu donguye girmeden once zaten basar tekmeyi adama
Bence bu donguye giren kadinlari arastirsinlar bir
Benim aklim almiyor bir kadinin bunlari yasamasini
Kesinlikle haklisiniz ama iste farkli farkli bicok sebep var. Egitime bakmio mesela siddet yani normalde egitimli bi insanin bunu kabul etmemesini beklersiniz deil mi. Bence kadinlarin bi kismi da kendi rollerini fazla abartiolar. Herseyi duzeltebilirim yanilgisi vs. De etken.
Burdaki durum bambaska. Bunu konu sahibiyle paylasma sebebim dayaktan sonra 3 ay duzeldi cok iyiydik pismandi demesi. Kurban olma surecini tamamlamis ama farkinda deil. Ne diebiliriz ki.

Bugün sen çocuklar babasız kalmasın diyorsun da bu şiddet devam ettikçe anasız kalacaklar bir gün.
Hadi bu defa kulak zarın patladı atlattın. Yarın bi gün kafana gelecek o yumruklar, beyin kanaması derken ardında 3 öksüz kalmış
Onları canavar babadan kurtaracak kimse de yok?
Sana bunları yapan o güçsüzlere neler yapmaz bi düşün. Hazır adam kendi boşanmak istemiş, bırak gitsin 3. Çocuğu da doğurmayı bi daha düşün istersen...

Siz Allahtan pardon ama belanizimi istiyorsunuz.kadına kaldırılan el kabeye kalmış gibidir.sizin psikolojinin bozulmuş bence

10 senelik evliyim birkez şiddet gördüm Boğaz'ımı sıktı darp raporu filan aldım 2. De olursa kesin kararlıyım bu ne laubalilik böyle çekmeyin valla çekmeyin yemin ederim 2. Şansı verdim hele saldırsın bitti ama siz resmen özür modundasınız 5 yıldızlı otel diyorsunuz beni eşim her hafta götürür bir hafa es geçsin farklı şeyler ararım lütfen arkadaşım lütfen değerini önce kendin bil lütfen

Kadına şiddete hayır ama suçlu sadece erkekler mi hayır onlar büyüten yine kadınlardır yani erkek kadın ayrımı yok canlılara yapılan şidete hayır

Konu sahibi sen bu adam eve gelsin diye dua ediyorsun ya, boşanmazsan emin ol çocukların biraz büyüyünce babam aksam eve gelmesin diye dua edecekler.

Dövse de, aldatsa da boşanmayım diye düşünüyorsun ama çocuklarina karşı sorumlulukların var. Onları güvenli ve huzurlu bir evde buyutmek zorundasın.

Adam sizi 5 yıldızlı otellere götürünce kisiligi değişti mukemmel bir es mi oldu sandınız da kulak zarinizi patlatinca gidip sarildiniz tesekkur eder gibi .
Hayretler icinde okudum .
deveye diken ...... atasözü tam size göre konu sahibi

Konu sahibi hadi kocan piskopat ama sende bana pek normal gelmedin adam dövmüş sürekli nasıl hala sevebiliyorsun bu adami. Böyle sağlıksız bir ilişkiye çocukların için geri donme.

Kusura bakmayın ama sizin kendinize saygınız yok. Keşke sizin gibiler ebeveyn olmasa çocuklarınız için çok üzüldüm ve doğacak olan için, böyle bir anne babsyı hiç haketmiyorlar!!!

Babaniz vefat etmis Allah rahmet eylesin. Bosanirsaniz bsbanizin maaşını alabilirsiniz. Zaten esiniz olacak sahisada dava acarsaniz ev araba nafaka ney varsa alabilirsiniz. Size hicbirsey olmaz cocuklarda buyur ise girersiniz. O serefsizinde siciline isler yaptiklari hayati boyunca bedel oder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…