- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Yas kacti? Suan gorusuyomusun annenle babanla?bosandi mi?Ben bir annenin her turlu mazeretini uygun gorebilirim belki
Ama kendine yapilan eziyetin karsiligini cocukta fiziksel olarak aliyorsa ben mazeretlerde teselli arayamam.
Kolumu tutup dirsegimden cevirmisti babam
Sokakta erkeklerle oynadim diye
Annem masada sarma sariyordu
Yerinden dahi oynamadi biliyor musun ?
Dışardakilere gücü yetmeyen erkek müsveddeleri evde karısına çocuğuna şiddet uyguluyor , dışarda da efendi adam rolü kesiyorlar.Allah bildiği gibi yapsın bunları.Babam annemi döverdi.annem karşı çıksaydı babam bizi dövmezdi.birgun evde oturuyorum içeri girdi köşeye sıkıştırıp dövdü.evde kimsede yoktu elinden alacak.nahane edecek sebebide yoktu.oyle canı sıkkındı dövdü.annem boşansa idi zamanında babam bizi dovmezdi.27 yaşında üniversite öğrencisi iken bile dayağını yedim
UfffEvliliğimin 7.ayında şiddet gördüm. Kafama o kadar çok yumruk yedim ki.. her yumrukta bi de kafamı duvara çarptım. Tokatları da sayamadım. En sonuncusu çok şiddetliydi. Kendimi kaybettim o an da karşımdaki canavar korkudan vurmayı bıraktı. Görüntü gitti ses gitti nefesim kesildi.
Sonrası pişmanlık özür dileme ağlama gel hastaneye götüreyim şikayetçi ol benden...
Korkudan evden çıkamadım o gece. Sabah kadar gözümü kırpmadım. Gece uykumda beni öldürür diye. Uyuyakalmamak için o kadar direndim ki.. dışardan gelen sesler sanki kafamın içindeydi. Kulaklarım mahvolmuştu.
Ertesi gün o canavar işe gidince polisi aradım da evden öyle çıktım
Kulak zarım yırtılmış. Doktor ameliyat olman lazım kendiliğinden kapanmaz dedi. Elim gayriihtiyarı parmağımdaki alyansıma gitti çıkardım attım
Barodan avukat istedim. 28 gün sonra boşanma davası resmen açıldı
Şimdi ceza davası görülecek Eylül'de . Kasten yaralamadan...
Şimdi haber alıyorum bütün gün evde yatıp uyuyormuş. Arkadaşları zorla dışarı çıkarıyormuş bunu. Düşün 2 aydır bu adam tüm zamanını evde uyuyarak geçiriyor
Senin kocanın hakettiği de bu. Sen çok tepene çıkarmışsın.
Ha ben üzülmedim mi acıdan kahroldum. Sevmiyor muydum deli gibi seviyordum.
Ama gurur diye bir şey var, korku var, hayal kırıklığı var...
O zamanlar 11 veya 12 yaslarindaydim.Yas kacti? Suan gorusuyomusun annenle bavanla?bosandi mi?
Bak kendimden ornek vericem.. sende eminim bu sekil olursun cunku cok hassassin bu konuda.. siddet zaten yoktur cocuklarima ama esim bagirsa bile tahammul edemem buna..araya girip sustururum bazen. Bu da yanlis biliyorum.
caresizlik evet ben size cok da kizamadim ikiz cocukla ana baba yok nereye giderim iş yok para yok modundasiniz..Hayirlisi artik olan olmus..kadin siginma evleri var basvurun..dayak yemeyin ..sevginize inanmiyorum ben kandirmayin kendinizi...Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
Dönersen sen gibi olacaklar, çünkü bu adam seni öldürecek bir gün ve çocuklar senin gibi üvey anneyle büyüyecek.Doktorumun 1 yıl önce söyledigine gore onda kişilik bozukluğu varmis bende gelgitlerine maruz kala kala kabullenmişim duygu durum bozukluğu oluşmuş.Neyini sevdim biliyor musun sadece yanımda olusunu çok yalnız kaldım babamın gitmesiyle düzelecek sandim bir gun her şey ve kızlarim yarim buyumesin istedim onlara çok iyiydi çünkü ne bileyim ben gibi olmasınlar dedim
O zamanlar 11 veya 12 yaslarindaydim.
Annemlede ailemlede bir iki ay onceye kadar gorusuyordum, suan sifir hersey.
Bende siddete tahammul asla yok
Esimde cok iyi bilir bunu
Askimdan gebersem donup bakmam arkama.
Ben ruh sagligi tamamen bozuk ve oldukca bencil bir ailede buyudum.
Gerci buyudum de sayilmaz.
Kardeslerimle dahi iletisimim sifir, iki kiz kardesimle gorusup konusmam bile.
Ben anneci bir cocuktum hep annemin sevgisini hic hissedemesem bile.
Onun dayak yedigini gormek canimi inanilmaz acitirdi . Bu yuzden o adamdan hep nefret ettim. Ama annemde farkli degildi.
Diyorum ya keske caresiz muhtac ve ona mecbur olsaydi birakilsaydi
Ben onun bunlara katlanmasinin ve bizide buna dahil etmesinin karsiligi olarak sayardim .
Ama aksam kan revan dayak yiyip sabah o adamla can ciger olmasi beni bitirirdi
Sevgi diyoruz ama sevgi ask falan degil bunun adi
Sadece bir sifat gerekiyor ve tek tanimlayabildigimiz sey bu.
Cocuguna bagirirsin ama hani bir anlasilabilir hali olur hisseder insan bunu
Kin nefret olusmaz yuzune baktiginda
Cunku ucude ayni karakterdeNedenkardeslerinle konusmuyosun? Halbuki ayni kaderi paylastiniz?
Rabbim yardimcin olsun. Insan buyusede anne baba olsada cocukken yasanilanlar unutulmaz bence. Eminim cok iyi bi anne olacaksin.
Yas kacti? Suan gorusuyomusun annenle babanla?bosandi mi?
Bak kendimden ornek vericem.. sende eminim bu sekil olursun cunku cok hassassin bu konuda.. siddet zaten yoktur cocuklarima ama esim bagirsa bile tahammul edemem buna..araya girip sustururum bazen. Bu da yanlis biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?