Bosaniyorum ölüm gibi bu

Yas kacti? Suan gorusuyomusun annenle babanla?bosandi mi?

Bak kendimden ornek vericem.. sende eminim bu sekil olursun cunku cok hassassin bu konuda.. siddet zaten yoktur cocuklarima ama esim bagirsa bile tahammul edemem buna..araya girip sustururum bazen. Bu da yanlis biliyorum.

Dışardakilere gücü yetmeyen erkek müsveddeleri evde karısına çocuğuna şiddet uyguluyor , dışarda da efendi adam rolü kesiyorlar.Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Ufff cok gecmis olsun

Kötülemek değil amacım tüm iyi niyetimle yazıyorum ; lütfen psikolojik destek alın yoksa altından kalkamazsınız bu psikoloji ile

Dördüncü darbesinde tüm sesler kesildi o an sadece ölmek istedim o kadar yeminden sonra tekrar yapabilmesi keşke bir kez ona acımak yerine kendime acisaydim da o polisi ben cagirsaydim belki bugun bunlar olmazdi

Yarın oburgun gazetelerden Allah korusun duyarız haberini.çocukların da üvey anne elinde helak olurlar.cunku sen cok seviyorsun.yaziklar olsun

O zamanlar 11 veya 12 yaslarindaydim.
Annemlede ailemlede bir iki ay onceye kadar gorusuyordum, suan sifir hersey.
Bende siddete tahammul asla yok
Esimde cok iyi bilir bunu
Askimdan gebersem donup bakmam arkama.
Ben ruh sagligi tamamen bozuk ve oldukca bencil bir ailede buyudum.
Gerci buyudum de sayilmaz.
Kardeslerimle dahi iletisimim sifir, iki kiz kardesimle gorusup konusmam bile.
Ben anneci bir cocuktum hep annemin sevgisini hic hissedemesem bile.
Onun dayak yedigini gormek canimi inanilmaz acitirdi . Bu yuzden o adamdan hep nefret ettim. Ama annemde farkli degildi.
Diyorum ya keske caresiz muhtac ve ona mecbur olsaydi birakilsaydi
Ben onun bunlara katlanmasinin ve bizide buna dahil etmesinin karsiligi olarak sayardim .
Ama aksam kan revan dayak yiyip sabah o adamla can ciger olmasi beni bitirirdi
Sevgi diyoruz ama sevgi ask falan degil bunun adi
Sadece bir sifat gerekiyor ve tek tanimlayabildigimiz sey bu.
Cocuguna bagirirsin ama hani bir anlasilabilir hali olur hisseder insan bunu
Kin nefret olusmaz yuzune baktiginda

Böyle sevgileri okuyunca ben kocamı hiç mi sevmiyorum diye düşünüyorum.
Oysa gayet fazlasıyla fedakâr seven bir kadınım. Bana bile böyle hissettiriyorsaniz büyük problem var ortada.
Yapmayın etmeyin.
Çocuklarınızın o mal babaya değil güçlü bir anneye ihtiyaçları var.

Ne dusunseniz haklısınız,ben o adamdan neden vazgeçemiyorum çaresizlik mi başka bir şey mi
caresizlik evet ben size cok da kizamadim ikiz cocukla ana baba yok nereye giderim iş yok para yok modundasiniz..Hayirlisi artik olan olmus..kadin siginma evleri var basvurun..dayak yemeyin ..sevginize inanmiyorum ben kandirmayin kendinizi...
dalga gecen
aşağılayan
çok bilmiş yorumlar gercekten cok sert psikolojisi bozuk bir insana boyle yorum yapmak onu daha da aşağı cekmek icin mi cok yazık ..

Dönersen sen gibi olacaklar, çünkü bu adam seni öldürecek bir gün ve çocuklar senin gibi üvey anneyle büyüyecek.

Ayrıca kişilik bozukluğu diyip olayı biyolojik hale getirmeyelim.
Karakter şeref haysiyet yoksunluğu bu. Onun dışında camış gibi maaşallah..

Nedenkardeslerinle konusmuyosun? Halbuki ayni kaderi paylastiniz?

Rabbim yardimcin olsun. Insan buyusede anne baba olsada cocukken yasanilanlar unutulmaz bence. Eminim cok iyi bi anne olacaksin.

Nedenkardeslerinle konusmuyosun? Halbuki ayni kaderi paylastiniz?

Rabbim yardimcin olsun. Insan buyusede anne baba olsada cocukken yasanilanlar unutulmaz bence. Eminim cok iyi bi anne olacaksin.
Cunku ucude ayni karakterde
Teki bencil kendinden baskasini dusunmez
Digeri istedigi olmayinca annesine dahi elini kaldirir
Kiz kardesim az vurmamistir anneme essek kadar kiz
Erkek kardesim babamin kopyasi
Ben bana zarari dokunan herkesten bir omur boyu vazgectim
Insallah dedigin gibi olur ve bende bu ruh sagligindan bir haber kervanina katilmam

arkadaşim kulak zarı diyosun,patladi diyosun,öldürmesi kalmiş geriye,onu da tamamlasin diye mi barişalim istiyosun? hastalikli bir durumdasin((

Allah yardimcin olsun,bir an once kendine gel!cunku saglikli dusunemiyorsun..cocuklarin icin guclu olmak zorundasin baska caren yok ,lutfen onlara siddet dolu bir hayati reva gorme lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…