Valla kusura bakmayın ama , böyle şeyler okuduğumda inanasim gelmiyor. Bi insanın önce kendine saygısı olması gerekiyor , sizi canı istediğinde dövecek (ister bir tokat ister başka birşey) sonra da siz ona morali bozulmasın diye birşeyler söyleyeceksiniz. Bide canı istediğinde yatakta kadınlık yapacaksınız? Hayatta aşktan daha önemli şeyler var bence ; mesela gurur ... böyle bir adamın nesine aşık oluyorsunuz onu anlamadım? Kusura bakmayın ama nasıl dayak atanın sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorsam , dayak yemeyi kabul edip , birşey olmamış gibi devam edeni de sağlıklı bir birey olarak görmüyorum. Çocukların babasız büyümesin demissiniz ama bence babasız olmaları , böyle bir ortamda babayla olmalarından milyon kat daha iyi, ayrıca niye babasizlar canim , eşler ayrılınca çocuklarda mi boşanmış oluyor ? Çocuklarınızı öyle bir ortamda büyütüp ; eğer kız çocuğunuz varsa dayak yemenin normal olduğunu düşünen , oglunuz varsa da dayak atmanın normal olduğunu düşünen bireyler hâline mi gelmesini istiyorsunuz ? Tabii ki boşanma süreci yuva yıkılması çok acıdır kimse boşanmak için evlenmez, ama birazda gururlu olmak gerek. Sizi anneniz ,itilip kakılın diye doğurmadı. Bence siz üzüleceginize, abdest alıp 2 rekat şükür namazı kılın, kurtuluyorum diye ...