• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum ölüm gibi bu

Siz bu adamdan ayrilmazsiniz belli dayak attıkça daha fazla atması için teşvik etmişsiniz bari susmayi öğrenin ne bilim her dediğine tartışmadan tamam deyin belki daha az dayak yersinuz. Yazık ya hiç bir çocuk bu ortamda büyümeyi haketmiyor

Arkadaşlar incitici yorum yapanlariniz bi yerde haklı ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok memnun olarak mı yaşadım sizce onca şeyi ya da hala o olayların alışılmışligin etkisiyle yuvam dagilmasin diye cirpinislarimdan memnun muyum? Sağlıklı düşünmediğimi biliyorum ve psikolojik tedavi goruyorum ben çok severek guvenerek evlendim inanamadım gidisatimiza ne yapsa hep kandırdım kendimi bı yerde arkanda biride yoksa mecbur hissediyorsun zaten

Ben sizi anlıyorum ve yorum yapan herkes haklı bu adam normal değil ben anlayana kadar benimde normalligim kalmadi ama.işletme ve çocuk gelisimi mezunuyum ayrica kuaforum
Arkadaşım, hemen iş bulabilir ve kendini geçindirebilirsin. Bir avukata mutlaka sor, bilgim olmasa da yine de sigorta falan yaptırmazsan ilk etapta, daha çok nafaka alabilirsin adamdan. Sana bir şey diyeyim mi, bu adamdan çok güzel intikam alınır, tam süründürmelik. Mahvettiği özgüveninin, yerle bir ettiği güven duygularının, dayakların, çocuklarının ve senin hayatından, psikolojinizden çaldıklarının intikamını al. Akıllı ol, akıllıca davran. Beyin gücü kas gücünü yener, emin ol. Sonra da karşısına geçip gül!

Ben böyle adamları suçlamıyorum valla.
Baya baya dayak yemekten haz duyuyorsun sen ne diyelim inşallah döner sana sevgili kocan da daha çok dayak yersin.
Biraz büyüsün de çocuklarını falan da döver.
Olsun nolcak özür diler üzülürsün sen de kocisine hemen affedersin.
Bak sonuçta kocis bu sakin bırakma yalvar yakar boşanma derim ben.
3.çocuğu da muhakkak doğur ama o da rezillik çekmeli sonuçta akılsız ebeveynlerinin bedelini o da ödemeli.

Yorumları okuyamadım Emin’in arkadaşlar çok şey yazmıştır. Dayak yiyip seviyorum ayrılamıyorum demek nasıl bir şeydir anlamıyorum ben. Bir konu daha vardı dövüyor ama seviyormuş.. kulak zarın patlamış arkadaşım normal mi ya... ben çok şaşkınım..

Allah yar ve yardımcın olsun çocukların varmış güçlü ol hemen sen dava ac darp raporu felan al bekleme o adamdan adam olmaz ezik kadinlardan olma guclu ol cik karisina

Kendinizi bı anlık yerime koyun dayaklarina karşı çıkıyorsunuz,sizde el kaldırır hale geliyorsunuz sizde incitici sozler kullanıyorsunuz ama bi yere kadar terkedip gidiyorsunuz üvey anneniz istemiyor dayiniz istemiyor geri dönüyorsunuz çocuklar var ve artık adam iyice gucleniyor sizde bosansam ne yapacam psikolojisine giriosunuz ipler kopuyor ne yapsa sus bazen kavga et ama değişen bir şey yok sus tam duzeldi inaniyorsunuz olmadı sus ailesi memnun olsun ki iyi olun ama bir şeyler yolunda gitmedi sus!We sonra bitiyorsunuz gercekten celladiniza aşık oluyorsunuz cunku mecbursunuz

Arkadaşlar incitici yorum yapanlariniz bi yerde haklı ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok memnun olarak mı yaşadım sizce onca şeyi ya da hala o olayların alışılmışligin etkisiyle yuvam dagilmasin diye cirpinislarimdan memnun muyum? Sağlıklı düşünmediğimi biliyorum ve psikolojik tedavi goruyorum ben çok severek guvenerek evlendim inanamadım gidisatimiza ne yapsa hep kandırdım kendimi bı yerde arkanda biride yoksa mecbur hissediyorsun zaten
Acımasız yorumlar iyidir, insanı kendine getirir. Yapmanız gerekenler de söyleniyor size. Onları dikkate alın mutlaka. Yarın ilk iş polise ve adliyeye gidin. Arkamda kimse yok demeyin, kocaman kadınsınız, arkanızda birilerinin olmasına gerek yok. Gerekirse kadın derneklerinden, aile bakanlığından falan manevi yardımlar talep edin. Psikoloğunuz da size yardım eder mutlaka. Siz bir annesiniz, çocuklarınızın size ihtiyacı var, onların yanında dimdik durmalısınız.

Kendinizi bı anlık yerime koyun dayaklarina karşı çıkıyorsunuz,sizde el kaldırır hale geliyorsunuz sizde incitici sozler kullanıyorsunuz ama bi yere kadar terkedip gidiyorsunuz üvey anneniz istemiyor dayiniz istemiyor geri dönüyorsunuz çocuklar var ve artık adam iyice gucleniyor sizde bosansam ne yapacam psikolojisine giriosunuz ipler kopuyor ne yapsa sus bazen kavga et ama değişen bir şey yok sus tam duzeldi inaniyorsunuz olmadı sus ailesi memnun olsun ki iyi olun ama bir şeyler yolunda gitmedi sus!We sonra bitiyorsunuz gercekten celladiniza aşık oluyorsunuz cunku mecbursunuz
Allah yardımcınız olsun.

Üvey anneye de dayılara da mecbur değilsiniz. Kadın sığınma evlerinde kalabilirsiniz bir süre, kendinizi toparlayana kadar. İsterseniz başarırsınız emin olun. Ve inanın boşandıktan sonrası şimdiki yaşamınızdan daha zor olmayacak. Çocuklarınız için buna mecbursunuz.

Acımasız yorumlar iyidir, insanı kendine getirir. Yapmanız gerekenler de söyleniyor size. Onları dikkate alın mutlaka. Yarın ilk iş polise ve adliyeye gidin. Arkamda kimse yok demeyin, kocaman kadınsınız, arkanızda birilerinin olmasına gerek yok. Gerekirse kadın derneklerinden, aile bakanlığından falan manevi yardımlar talep edin. Psikoloğunuz da size yardım eder mutlaka. Siz bir annesiniz, çocuklarınızın size ihtiyacı var, onların yanında dimdik durmalısınız.
Polise gittim hiç bir şey yapmadilar o gün gelecektin dediler avukat hastane girisin var hakime sunarız dedi tebligat gelmiyor gelse yardımlaşma derneğine verecem kızlara maas baglatacam en azından kres la çıksa ben çalışırım belki kendime guvenim gelir eski halime döner ben onu mahveder defederim

Valla kusura bakmayın ama , böyle şeyler okuduğumda inanasim gelmiyor. Bi insanın önce kendine saygısı olması gerekiyor , sizi canı istediğinde dövecek (ister bir tokat ister başka birşey) sonra da siz ona morali bozulmasın diye birşeyler söyleyeceksiniz. Bide canı istediğinde yatakta kadınlık yapacaksınız? Hayatta aşktan daha önemli şeyler var bence ; mesela gurur ... böyle bir adamın nesine aşık oluyorsunuz onu anlamadım? Kusura bakmayın ama nasıl dayak atanın sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorsam , dayak yemeyi kabul edip , birşey olmamış gibi devam edeni de sağlıklı bir birey olarak görmüyorum. Çocukların babasız büyümesin demissiniz ama bence babasız olmaları , böyle bir ortamda babayla olmalarından milyon kat daha iyi, ayrıca niye babasizlar canim , eşler ayrılınca çocuklarda mi boşanmış oluyor ? Çocuklarınızı öyle bir ortamda büyütüp ; eğer kız çocuğunuz varsa dayak yemenin normal olduğunu düşünen , oglunuz varsa da dayak atmanın normal olduğunu düşünen bireyler hâline mi gelmesini istiyorsunuz ? Tabii ki boşanma süreci yuva yıkılması çok acıdır kimse boşanmak için evlenmez, ama birazda gururlu olmak gerek. Sizi anneniz ,itilip kakılın diye doğurmadı. Bence siz üzüleceginize, abdest alıp 2 rekat şükür namazı kılın, kurtuluyorum diye ...
Gerçekten ne güzel yazmışsınız daha ne söylenebilirki

Kulak zarı operasyonundan çıkıp adamcığa sarılırsan elbette yeniden hep devam edecek.

Bir ay değil bir saat bile pişmanlık duymamış yine yapmış.

Anladık tamam mecbursun da bari onurunla kal o evde kalacaksan.

Az tavır yap , az konuşma , rest çek , şikayet et.

Canım cicim diye sıvadın da ne oldu, yine kovdu.

Demek ki çözüm değilmiş değil mi ?

Birde " seviyorum " demeyin bari buradan fazlasıyla saçma görünüyor. Başka bir şey yazacaktım hakarete kaçar diye yazmadım.

Bu konuda onurunuzu koruyun hiç olmazsa.

Polise gittim hiç bir şey yapmadilar o gün gelecektin dediler avukat hastane girisin var hakime sunarız dedi tebligat gelmiyor gelse yardımlaşma derneğine verecem kızlara maas baglatacam en azından kres la çıksa ben çalışırım belki kendime guvenim gelir eski halime döner ben onu mahveder defederim
Kocanızdan alın tedbir nafakası. Adliyeye gidin, yardımcı olurlar. Mecbur verecek nafakayı, yoksa birikir o nafaka. Eni sonu verir yani. Ya da hapis yatar ama çıkınca, sigortalı bir işe girince yine kesilir maaşından. Koşturun bu işin peşinde. Siz koşturmazsanız kimse bir şey yapmaz. Uyanık olun. Dediğim gibi, kadın dernekleri, aile bakanlığı hiç olmazsa ne yapabileceğinizi söyleyerek yardımcı olur. Mutlaka ama mutlaka gidin bu dediğim kurumlara.

Anneler böyle konulari iyi okuyun. Kiz cocuklarina kendine güvenmesini, okumasini, oldugu gibi iyi oldugunu ve en cok kendine deger vermesini ögretin. Ve babalar da ayni sekilde. Saglam psikolojisi olan biri bu duruma düsse bile, hala siddet uygulayanin arkasindan sizlanmaz. Acilen psikolojik destek lazim hem konu sahibine hemde cocuklara

Bence sizdeki sevgi değil, sadece yalnızlıktan korkuyorsunuz. Belki kimseniz yok ondan boylesniz yoksa kimse kulak zarını patlatmış adam vicdan yapmasın diye bisey olmamis gibi davranmaz. Çocuklarınıza yazik kendinize gelin universiye üniversite okumuş insansınız herşeyi yaparsanız

Buna benzer bir olayı yıllar önce eşimle yaşadım hamileydim ve agresif bir insandım lakin hamileyken o kadar sakindim ki eşim kendi kendine benle kavga ederdi memleketime yerleştik doğumdan sonra ben 9 ay boyunca çocuğum için sustum en yakın arkadaşımın yanında bile kavga ederdik ve beni alıp evine götürecekti arkadaşım o sırada adanadaydık kızları bile ne kadar agresif bilinir ben o gün arkadaşıma bu çocuk doğacak ve ben onu memleketime götüreceğim dedim (eşimi kastederek) ve biz taşındık. O yalnız kaldı uzun süre hep stres yaşadı ses çıkarmadım acı çekmesi için herşeyi yaptım çünkü bnm ailem yakındaydı ben küçücük oğlumu annemlere bıraktım gecelerce beni evladımla tehdit etmesin diye ama öyle ağladı öyle canı yandı ki yalnızlık ve kimsesizlikten benim gözümden yaş bile gelmedi o hallerini görsem bile sonradan oda değişti olgunlaştı sakinleşti fazla şişiren olmadı mı erkek milletinin havası çabuk iniyor şuanda tam bir aile babasına dönüştü ama çok sabrettim. Sizde böyle bir olasılık yok maalesef eşiniz arsızlaşmış artık bir evlilikte saygı yitirilirse kolay kolay o evlilik kurtarılamıyor.

Back
X