Boşanıyorum sebebini bile anlamadan(SON OLAN)

Düşünemedim bunu bak

Yazışmalar varsa Artı o kadın da şahitliği kabul edebilir bunlara binaen iyi bir tazminat istebilirsiniz. Peşini bırakmayın.

4 senedir görüşmediğim bir arkadaşımın kocasını ben de bilmem ki... bu ortak arkadaşları ile konu sahibi 4 senedir hiç görüşmemiş..yani düğüne de gelmemiş bu durumda.

konu sahibi instagramında kocasıyla sürekli boy boy resim paylaşmıyorsa belki de o kız, kocasını tanımıyordur.

ben insta filan kullanmıyorum hadi ben istisnayım ama kullanan herkes de tüm paylaşımları dedektif gibi takip etmiyordur herhalde.

Aynen. Bir de o kadar süredir görmediğim kişinin kocasını resimlerde görsem bile başka yerde gördüğümde “aa bu o” demem, diyemem. Liseden üniversiteden arkadaşlarım var eşleriyle fotoğraflar paylaşıyorlar mesela görüyorum ama sokakta görsem tanımam. Hele ki başka bir arkadaşım onlardan birini sevgilim diye tanıştırsa en fazla bir yerden hatırlıyorum sanki bu adamı, acaba birine mi benziyor falan diye düşünürüm.

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Adamdaki rahatlığa bakın. Maddi manevi tazminat davası açın bu adama.

4 yıldır görüşmeme olayı gözümden kaçmış.
Ama ortak arkadaş olması, birinin yakın arkadaş olması vs yinede kafamı bulandırırdı.
Konu sahibi bu ilişki yaşadığı kızla bir konuşma yapsanız. Mesajla olayları anlattıracak şekilde.
Mahkemede delil olurdu size.
Sonra eşinizle "kızı buldum konuştum, biz aynı evi paylaşırken bile ilişkiniz varmış" gibi girer konuya ondan da itiraf alabilirsin.

Dava açmamışsınız anlaşılan. Size tavsiyem açacağımız davayı zina ve ek olarak evlilik birliğinin temelden sarılması sebebiyle açmanız. Sadece zinadan açarsanız kabul edilmeyebilir. Çünkü hakim zinanın varlığı için daha kesin kanıt istiyor, bu tür yazışmalar fotoğraflar evlilik birliğinin temelden sarsılması, güven zedeleyici hareket olarak kabul görüyor. Ha beraber Muğlaya gidip aynı mekanda yalnız kalmışlar zina da vardır diye de düşünebilir hakim. Bu yüzden iki sebebe de dayanın ki işiniz garanti olsun.

Boleyn kız yolladı konuşmaları açtım davamı da bugun ilk konumdan beri destektin inşallah sana aldığım tazminatı da haber verecegim zamanlar gelir

Aynen avukatım da onu dedi açtım davamı şükürler olsun Rabbime. Beni aldattigi icin utanmasam sevinecem. Çünkü yüregimi soguttu icimi buz kestirdi bu hareketi tamamen gömdüm bitti

Ohh bi keyiflendim ki şu an. Ohh canıma değsin.
Bu arada ablaları biliyomuş beni aldattigini kızı da tabi. Nefret bile edemiyorum..
Bugun cuma gecesi ben ölümü gömdüm,taziyemi de tuttum, mezarlıktan çıkıyorum darısı canı yanan bütün kadınların başına

Aileye bak. Başın sağolsunu gülerek de dedirttin ya çok sevindim senin adına, aminnn

Ablalara bak . Işte o ablanın kardeşi de ancak bu olurdu. O kadar iyi ettin ki boşanmakla. Bu aile ile akraba olmak her insanın başına gelebilecek bir felaket değil. Allah daha büyüğü ile imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…