- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 78.040
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Zeynep_2002
Benim sayfam mıkaç yaşındasın çocuğum sen benim sayfamda bana yorum yapma çok pişman olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sayfam mıkaç yaşındasın çocuğum sen benim sayfamda bana yorum yapma çok pişman olursun
Yani geçmiş konularınıza yukarıdaki hanımefendinin yorumuna bakarak göz gezdirdim de. Allah aşkına dilinize birde dolamışsınız sizin gibi sadakatsizler “kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz” lafını işinize gelmeyince pat bu cümle . Karısını kocasını aldatana ne yapalım şimdi at kınamayalım yarın birgün bende yoldan çıkarım susayım mı diyelim? Büyük konuşuyorum benim mayam sağlam kardeşim eğer birgün eşime olan sevgim saygım biterse ahlaksızlığın lüzumu yok mahkeme var boşanırım sonrada ne yapmak istiyorsam onu yaparım. Ama zor gelir öyle düzenim bozulur aman çevrem ne der diye alengirli işlere girerseniz bir şekilde elinize ayağınıza dolanır.aynı konu değil hanımefendi. o konuda benim kafa karışıklığım üzüntüm vardı. burda eşimle olan yol ayrımı ve izleyeceğimiz yol hakkında bilgi almak istedim. birde kınamadığını yaşamadan ölmezsin bu konulara pek girme istersen.
Bu konuda, başka adamla olan kafa karışıklığı ayrıntısı vardi sanki. Aynı konuyu bu ayrıntıyı atlayarak açma amacınız farklı yorumlar almaksa, pek sanmıyorum.
soyismimiz aynı değişen bişey olmayacak :) 16 yıllık evlilik kolay değil birden küt diye bırakalım. çok büyük bir sorun yokki kavgalıda değiliz bizim için bunun doğru olacağına inanıyoruz.nikah yükü kalkınca derken saçmalıyorsunuz yani bir adamla aynı evin içinde kalacaksınız yaşamaya devam edeceksiniz ama sırf hayatınızda hiçbir
Etkisi olmayan sizin aranızdaki kavgaların hiçbirine katkı sağlamayan bir soyismi değişikliği ile mi tekrar eşinizi sevip özlediğinizi hissedeceksiniz siz kendinizce bir yalan kayığı yapmış içine eşinizi oturtmuşsunuz sallanıp gideceksiniz
soyadı yükümlülüğü de başkasına olan hisleriniz için ortadan kaldırmak istiyorsunuz başka bir açıklaması yok çünkü insan sevmedigi sogudu ayrılmak istediği bir adamı sırf gidecek yeri yok diye hayatında tutmaz
Haziran gelince hiçbir şey olmamış gibi evleri ayıracağınıza inanıyor musunuz cidden?hayır eşim evden ayrılmıyor ki yine birlikte yaşayacağız herşey eskisi gibi olacak düzen. imam nikadı da aramızda bişey olur illaki diye bozmayacağız hazirana kadar. 3. kişi yok dediğim gibi 3. kişi girdiği zaman ortaya pişmanlık olacaktır. 3. kişiye güvenip kocamdan ayrılacak değilim. ben eşimi eş olarak görmüyorum artık. onunla yaptığım hiç birşeyden zevk almıyorum. uzun bir evlilik de oldu monotonlaşmışta olabilir . eşiminde çok hatası oldu. neyse 3. kişi yok kendimi kandıramam ya
İmam nikahı resmi nikâh yoksa geçersizdir. Hurafe bu dediğiniz. Yani İmam nikahlı sevişme = zinaistiyoruz ki bir an önce boşanalım beklemeyelim ama lgs olduğu için bekliyoruz. artık ikimizde de resmi bir yük olmayacak.
imam nikahı duracak ama bizim iin değişiklik olacak
Sadece biraz aldattım adamı, o kadar yani diyorsunuz.soyismimiz aynı değişen bişey olmayacak :) 16 yıllık evlilik kolay değil birden küt diye bırakalım. çok büyük bir sorun yokki kavgalıda değiliz bizim için bunun doğru olacağına inanıyoruz.
kesinlikle sadece ortalığı karıştırıp hüküm vermek dertleri. bence bunlar çevrelerinde çok fazla dedikodu yapan insanlar onun kızı bunu yapmış bunun karısı bunu yapmış diyen tipler. pek konuşacak birini bulamadıkları için gelip burda sadece milletin konusunu baltalıyorlar. bunlar evdeler müge anlı esra erol izleyen tipler sanırım. Çok şükür Rabbime işimde gücümde bir insanım Allah bunlar gibi insanları yakınıma yöreme çevreme vermesin. sanki ben konuyu şöyle açtım kocamı aldatıyorum adamı çok seviyorum yuvasını nasıl yıkabilirim benimle evlensin mi dedim. bir hata yaptım konuştum ve görüşmeyi kestim eşimede söyledim ve boşanmanın doğru olduğuna karar verdim. siz benim için ne kadar zor biliyor musunuz. 40 yaşında sıfırdan bir hayat kurmak kolay mı ?Size de dert begendirilmiyor ha, haksizsa ne olacak. Anlamiyorum neden ofkelisiniz bu kadar, aldatiyorsa da sizi mi aldatiyor, siz mi terk ediliyorsunuz, pesin hukum vermeyin anlatsin insanlar anlatacagini bi. Onceki konulardan cikarimlar yapip surekli belalti vurmakla geciyor muhabbetler, tum sohbetleri baltaliyorsunuz surekli. Yanlis yapiyorsa da yapiyor hukmu vermek cezasini kesmek size mi kaldi. Hakkina hukukuna kadar pesin karar veriyorsunuz.
valla hayat ne gösterecek göreceğiz. aileme şuan için söylememe kararı aldık engel olurlar diye. yoksa 8 kardeşim konuşmaya sormaya bir sürü kişi var. kimseye anlatamadığım için buraya yazmak aklıma geldi. ayrıca bu sayfayıda bilmiyordum google yazınca çıktı :) ben burdan hiç bir halt öğrenemeyeceğim. kimsede mantıklı olur şöyle böyle demiyor. neymiş biriyle görüşmüşüm. adamla yatıp kalkmadım ya ne yapayım oldu devam mı edeyim diye sormadım ya. ne yapayım öleyimmi konuştum diye.Boşanmayıp ayrı evlerde yaşasanız ayrılığı deneyimlemiş olursunuz. Birbirinizi özlüyor musunuz, hala sevgi var mı, evliliğin kurtarılabilir yanı kalmış mı?.. vs. Ama kağıt üstünde boşanıp kızınız dahil kimseye söylemeden aynı evde yaşamaya devam ederek neyi deneyimleyeceksiniz? Denemediğiniz neyi denemiş olacaksınız? Hiç anlamadım. Boşanmaya karar vermişsinizdir, bunu da ertelemek istemiyorsunuzdur ama kızınızın bu süreçten minimum seviyede etkilemesi için böyle bir karar almışsınızdır, bunu anlarım. Ama bu yöntemden evliliğinize dair nasıl bir medet umuyorsunuz, anlayamadım.
Çok saçma bir plan. Ya çocuğun sınavı bittikten sonra düzgünce evleri ayırıp boşanın. Ya da boşanmayı. Şuan kimi kandiriyorsunuz anlamadım. Aramızda illa birşey yaşanır İmam nikahı Dursun demeniz ek sacma zaten.hayır eşim evden ayrılmıyor ki yine birlikte yaşayacağız herşey eskisi gibi olacak düzen. imam nikadı da aramızda bişey olur illaki diye bozmayacağız hazirana kadar. 3. kişi yok dediğim gibi 3. kişi girdiği zaman ortaya pişmanlık olacaktır. 3. kişiye güvenip kocamdan ayrılacak değilim. ben eşimi eş olarak görmüyorum artık. onunla yaptığım hiç birşeyden zevk almıyorum. uzun bir evlilik de oldu monotonlaşmışta olabilir . eşiminde çok hatası oldu. neyse 3. kişi yok kendimi kandıramam ya
git biraz dini bişeyler oku araştır. resmi nikah diye birşey yoktur. sonradan kadınların hakkı verilmesi için çıkarılmış. asıl geçerli olan imam nikahıdır.İmam nikahı resmi nikâh yoksa geçersizdir. Hurafe bu dediğiniz. Yani İmam nikahlı sevişme = zina
ya sus Allah aşkına şurada ahlaksızlıklarınızı gayet normalmiş anlatıp milletin de algılarıyla oynamayın. adamın niyeti boşanmak olsa baya Bi yuvayı yıkacakmışsınız işte. çoluğunuzdan çoluğunuzdan da utanmıyorsunuz bi de güle güle anlatıyorsun.haha gerçekten neden inanmak zor geliyor ben onu anlamadım tam da dediğim gibi oldu. benimle yatsa kalksa istediğini alsa dedikleriniz olabilirdi ama benden hiç bişey alamadı ondan bırakamadı alışkanlık oldu. çünkü hala iş için mail atıyoruz bir birimize resmi olarak. bu yüzden engelledim zaten her yerden sadece mail kaldı ordada yavşayamasın diye.
iş için de konuşsa yavrum filan diyordu müsade etmek istemedim. evli adamın benle ne niyeti olacak yatarım kalkarım dedi baktı ben oralı değilim sonra ayrıldık sonra dayanamadı denedi denedi baktı yine olmuyor zaman geçti konuşuyoruz işteye döndü beni görünce de hiç bırakmak istemedi ama şöyle eşimde dursun sende . oldu canım bende 2. kadın olurdum haha :)
Ya hanımefendi az dürüst olun kendinize, siz bu adamı sevmiyorsunuz zaten, başka bir adamla da flörtleşmişsiniz, bunun azı çoğu yok bunu yazın kafanıza. Neden sevmediğiniz bir adamla aynı çatı altında durmaya devam ediyorsun? Çünkü adanın size sağladığı konfordan da vazgeçmek istemiyorsunuz, kızınızın psikolojisi falan bahane. Ergenlik çağında bir çocuk zaten anlar aranızda sevgi saygı olmadığını, sınava kadar dursanız ne olacak? Hayatımızda sizden çok daha önemli konular var, sizin kıytırık konularınızın dedikodusunu yapmak bizi rahatlatmıyor. Madem bu kadar beğenmiyorsanız fikirlerimizi niye gelip buraya konu açıyorsunuz?kesinlikle sadece ortalığı karıştırıp hüküm vermek dertleri. bence bunlar çevrelerinde çok fazla dedikodu yapan insanlar onun kızı bunu yapmış bunun karısı bunu yapmış diyen tipler. pek konuşacak birini bulamadıkları için gelip burda sadece milletin konusunu baltalıyorlar. bunlar evdeler müge anlı esra erol izleyen tipler sanırım. Çok şükür Rabbime işimde gücümde bir insanım Allah bunlar gibi insanları yakınıma yöreme çevreme vermesin. sanki ben konuyu şöyle açtım kocamı aldatıyorum adamı çok seviyorum yuvasını nasıl yıkabilirim benimle evlensin mi dedim. bir hata yaptım konuştum ve görüşmeyi kestim eşimede söyledim ve boşanmanın doğru olduğuna karar verdim. siz benim için ne kadar zor biliyor musunuz. 40 yaşında sıfırdan bir hayat kurmak kolay mı ?
Körler, sağırlar, birbirini ağırlar…ya cogu insan bunu senin gibi acik yureklilikle soylemiyor bile, sorun dahi gormuyor, spor olarak yapiyor :) Is yerleri, kurumlar, aksama kadar birbirine kur yapip gunluk cinsel ihtiyaclarini aksama kadar ayakustu kikirdeserek gideren kadinlar ve erkeklerle dolu. Yemesin kimse kimseyi simdi.
Hayır, ben yargılamadım zaten. Bana bir çözüm gibi gelmedi. Size bunun bir çözüm olduğunu düşündüren ne? Ben bunu anlamaya çalışıyorum. Ben olsam boşanıp aynı evde yaşamak yerine boşanmayıp bir süre ayrı kalmayı tercih ederdim. Ona göre kararımı verirdim.valla hayat ne gösterecek göreceğiz. aileme şuan için söylememe kararı aldık engel olurlar diye. yoksa 8 kardeşim konuşmaya sormaya bir sürü kişi var. kimseye anlatamadığım için buraya yazmak aklıma geldi. ayrıca bu sayfayıda bilmiyordum google yazınca çıktı :) ben burdan hiç bir halt öğrenemeyeceğim. kimsede mantıklı olur şöyle böyle demiyor. neymiş biriyle görüşmüşüm. adamla yatıp kalkmadım ya ne yapayım oldu devam mı edeyim diye sormadım ya. ne yapayım öleyimmi konuştum diye.
Sadece o da değil, karısına abuk subuk şeyler söyleyen g.vat herifin teki.Bu konudaki erkeğe hiç acımadım.
Ettiğini bulmuş.
Kendisi de karısı daha 7 aylık bebeği kucagındayken aldatmış ve yakalanmış.
İyi etmişsin zeynep az da o görsün gönlünün başkasına kayma hissiyatının nasıl bir şey oldugunu
Ama şunu diyeyim.
Annesin her şeyden önce.
Ne aldat ne de başka bir yuvanın yıkılmasına sebep ol
Ne söylemiş? Saçma sapan ilişkileri de geçtim, hayatımı çaldın lafını duyduğu birini hala elinin altında tutma derdinde, imam nikahı, aynı ev bi ton saçmalık var. Bunlar ya yalnız kalırsam korkusu, adamı da avutmuş öyle, adam şimdi sanıyor ki araya kimse girmeyecek, gönlü olsun başımı şişirmesin şimdilik de amaaan su akar yolunu bulur diyor.Sadece o da değil, karısına abuk subuk şeyler söyleyen g.vat herifin teki.
Bu tabi ki konu sahibinin saçma sapan ilişkiler yaşamasını haklı çıkarmaz ama kocası kesinlikle acınacak biri değil.