• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum ve bu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum :(

buklee

rüzgarım denizim..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2011
3.522
3
66
İstanbul
bikaç gün önce baba evine geldim çocuğumla birlikte .. bu kararı verene kadar çok sancılı zamanlar atlattım insan küçük çocuğu olunca hep kurtarılabilir mi diyerek denemeye devam ediyor ama ömürde böyle geçmiyor malesef.. eşim eşi ve çocuğundan önce anne babasını düşünüyor.. problem çözme becerisi yok ailesiyle arada köprü kurmak yerine beni ezmeyi tercih etti hep..3.5 senedir ücra biyerde asosyal herşeyden mahrum bi hayat yaşıyorum ve eşim ailesinin yanına tayin istemiş hemde bana sormadan .. üstelik beni mecbur bırakmaya çalışıyor.. yeteri kadar özveride bulunduğumu düşünüyorum doğum yaptığım güne kadar çalıştım ve mal mülk sahibi olabilmek için eşimi sürekli motive ettim.. evliliğim ve çocuğum için mücadele ettim.. ama bardağın son damlası da geldi.. ablası annesi çocuklarıyla 15 tatilde bana kalmaya geliceklermiş fakat kimse beni arayıp müsait misin ? size gelicez falan demedi malesef beni muhattap almayıp kendilerini ağırlatmak istediler.. amaçları tayin ve taşınma esnasında bana söz hakkı vermemekti.. eşimle konuşmaya çalıştım fakat her zaman ki gibi başarılı olamadık çözüme yanaşmadı ve 4 gündür baba evindeyim.. pazartesi günü dilekçemi veriyorum avukatla görüştüm.. sürecin zor meşakkatli olduğu kesin inş az hasarla biter:26:

Çok üzüldüm, ortak mı aldınız bu kararı? Çocuğunuz ve sizin için hayırlısı olur inşallah..

Son düzenleme:
Çok üzüldüm, ortak mı aldınız bu kararı? Çocuğunuz ve sizin için hayırlısı olur inşallah..

evden ayrılacağımı bildiği halde gitme demedi üstelik ailem ankaradaydı biz istanbulda yaşıyoruz bebeğimle otogara kadar gittim bindim.. annem eşimi aramış git karına mani ol konuşun diye cvbı onunda kararını açıklıyor .. kendisi bilir yapıcak bişey yok demiş.. ve babamla malları satalım konuşması yapacak kadar da pişkin.. inş hakkımda hayırlısı budur yavrum hissetmeden düzeçıkarım umarım

Bu bencillik çok fazla.
Inşallah eşiniz fark eder ne yaptığını, sizin için, çocuğunuz için.
Fark etmiyorsa da umarım en az zararla atlatırsınız ana-oğul.

Eşiniz kararlarını tek başına verecekse neden evlenmiş sizinle, bekar hayatı daha uygunmuş kendisine..
Hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim bundan sonra mutlu olursunuz..

Bence boşanma davası işini biraz erteleyin, karşılıklı öfkeleriniz yatışsın, sonra yine aynı fikirde olursanız, sizin için sağlıklı kararı vermiş olursunuz.

Bu bencillik çok fazla.
Inşallah eşiniz fark eder ne yaptığını, sizin için, çocuğunuz için.
Fark etmiyorsa da umarım en az zararla atlatırsınız ana-oğul.

Eşiniz kararlarını tek başına verecekse neden evlenmiş sizinle, bekar hayatı daha uygunmuş kendisine..
Hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim bundan sonra mutlu olursunuz..

saygı ve sevgi bitince sorunları halletmek imkansız hale geliyor .. helede anne baba sözünü 30yaşını aştığı halde dinleyen bi erkek için dahada zor oluyor.. önce eşim çocuğum diyemedi malesef aklı başına geldiğinde çok geç olacak çünkü benim devam etme gücüm kalmadı

ççoookk üzüldüm,hakkınızda hayırlısı olsun :50::50:

saygı ve sevgi bitince sorunları halletmek imkansız hale geliyor .. helede anne baba sözünü 30yaşını aştığı halde dinleyen bi erkek için dahada zor oluyor.. önce eşim çocuğum diyemedi malesef aklı başına geldiğinde çok geç olacak çünkü benim devam etme gücüm kalmadı

Haklısınız.. üzüldüm şahsen.. böyle insanlar evlenmesin gerçekten, evlenip kadınların da başını yakıyorlar..

Bence boşanma davası işini biraz erteleyin, karşılıklı öfkeleriniz yatışsın, sonra yine aynı fikirde olursanız, sizin için sağlıklı kararı vermiş olursunuz.

benim aklımda dava açmak mal paylaşmak yokken bunu kendisi istedi sakinleşmek istedim fakat acele ettiğine göre gitmemi bekliyormuş demek ki.. benim kadınlık onurum gururum çok incindi aramızda evlilik hayatı bitmişti zaten

çok yerinde bi karar olmuş gibi görünüyor anlattıklarınıza bakılırsa..
üstüne bide "giderse gitsin,kendi bilir" diyecek kadarda bencil,yüzsüz..
böyle olayları bilmeden kişileri yargılamak kolaydır ama görünen köyde klavuz istemez derler..

umarım hayırlı olur herşey ve çocuğunuz sizin için güzel günler olur önünüzde..

çok yerinde bi karar olmuş gibi görünüyor anlattıklarınıza bakılırsa..
üstüne bide "giderse gitsin,kendi bilir" diyecek kadarda bencil,yüzsüz..
böyle olayları bilmeden kişileri yargılamak kolaydır ama görünen köyde klavuz istemez derler..

umarım hayırlı olur herşey ve çocuğunuz sizin için güzel günler olur önünüzde..

ailemde sizin gibi düşünüyor fevrii kararlarla dik dik konuşmak aile olmayı haketmediğini gösteriyor zaten..

evden ayrılacağımı bildiği halde gitme demedi üstelik ailem ankaradaydı biz istanbulda yaşıyoruz bebeğimle otogara kadar gittim bindim.. annem eşimi aramış git karına mani ol konuşun diye cvbı onunda kararını açıklıyor .. kendisi bilir yapıcak bişey yok demiş.. ve babamla malları satalım konuşması yapacak kadar da pişkin.. inş hakkımda hayırlısı budur yavrum hissetmeden düzeçıkarım umarım

İnşallah, çocuğunuz için güçlü olmalısınız hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Çok üzücü ya ne zorluklarla kuruluyor bir yuva sonra bir tarafın bencillikleriyle bitip gidiyor, ben size boşanarak iyi yapıyorsunuz diyemem ama boşanmayın da diyemiyorum.. Bencil biri ile ömür geçirmek zordur mutlaka üstelik de o sizi kaybetmeyeceğinden bu kadar eminken isteklerinizi ciddiye almaması normal.. İlla kaybetmek mi gerekiyor anlamak için...ALLAH yardımcınız olsun ALLAh eşinize akıl fikir versin :43:

Allah yardımcınız olsun..
Böyle insanlar da evde kalsın yalnız ölsün inşallah..
Kimsesiz ve çocuksuz!

Nefret ediyorum ailesi yüzünden karısını üzen adamlardan..

kendimi boşanma fikrine farkında olmadan alıştırmışım yada gerçekten çok yıpranmışım ki ağlayamıyorum kızlar.. gece kafamı yastığa koyuyorum ve herşey çok güzel olucak diyorum yavruma sarılıp yatıyorum.. bundan sonrası için tekrar iyi bir işe girip çalışmak istiyorum çocuğum ve kendim için en hayırlısı bu olucak

profildeki bebeğiniz mi? maşallah öyle tatlı ki allah ona uzun hayırlı ömürler versin:nazar: içim sızladı şimdi resmi de görünce, sana da bebeğinize de bunları yaşatmaya hiç hakkı yok. umarım iş işten geçmeden pişman olur da aklını başına toplar. ne diyeceğimi bilemedim :( allah yanında olsun..

profildeki bebeğiniz mi? maşallah öyle tatlı ki allah ona uzun hayırlı ömürler versin:nazar: içim sızladı şimdi resmi de görünce, sana da bebeğinize de bunları yaşatmaya hiç hakkı yok. umarım iş işten geçmeden pişman olur da aklını başına toplar. ne diyeceğimi bilemedim :( allah yanında olsun..

evet o benim bebeğim Allahım onun şansını bahtını açık etsin ve bu durum onda hiçbir hasar bırakmasın.. başka hiçbirşey yok aklımda siz böyle söyleyince içim cız etti çocuğum adına:50:

Son düzenleme:
Cok uzuldum.isin icinde cocuk olunca kiyamiyorum.bir aile reisi olarak hala anne babasinin lafini dinlemesi onun kisilik yetersizliginden kaynaklanir.bunu model alan cocuk onu guclu bir baba olarak gorur mu hic?bu konuda erkeklerin egitilmesi neredeyse imkansiz ve her erkekte bir miktar ailecilik var.bu testesteron hormonu gibi.kimisinde az kimisinde cok.ama mutlak var.dikkatimi ceken sevgi ve sayginin bitmesinden bahsetemissin.eger bunlar tukensiyse bir sey diyemem,yani ayril ya da ayrilma ama devam etmek zor olur.ama kizginlikla yapilan bir.seyler varsa biraz sakinles derim.biraz kendinizi dinleyin,sonra daha guzel konusup dogru karar verebilirsiniz.

Cok uzuldum.isin icinde cocuk olunca kiyamiyorum.bir aile reisi olarak hala anne babasinin lafini dinlemesi onun kisilik yetersizliginden kaynaklanir.bunu model alan cocuk onu guclu bir baba olarak gorur mu hic?bu konuda erkeklerin egitilmesi neredeyse imkansiz ve her erkekte bir miktar ailecilik var.bu testesteron hormonu gibi.kimisinde az kimisinde cok.ama mutlak var.dikkatimi ceken sevgi ve sayginin bitmesinden bahsetemissin.eger bunlar tukensiyse bir sey diyemem,yani ayril ya da ayrilma ama devam etmek zor olur.ama kizginlikla yapilan bir.seyler varsa biraz sakinles derim.biraz kendinizi dinleyin,sonra daha guzel konusup dogru karar verebilirsiniz.

keşke sakinleşmem için zaman tanısaydı bana herşey o kadar çirkinleşti ki annem babam çok incindi işittikleri çok üzdü .. bende kendimi değersiz ve önemsiz hissediyorum daha doğrusu eşimin gözündeki değerim netleşti kafamda 26 yaşında üniversite mezunu kadınım bu evliliği bu şartlar altına devam ettirmem benim yaşam hakkıma ve de kişiliğime saygızsızlık olur ama yinede çok üzgünüm

Back
X