- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Evet ama haftada bir dışarı çıkmak bütçemize büyük zarar vermez ki aksine ben haftada, iki haftada bir dışarı çıkabilmek için, çocuklarıma daha güzel bir hayat verebilmek için çalışıyorum zaten, bunu o da gayet iyi biliyorSevgi ve saygınız kalmadıysa bununla alakalı konuşulacak bir şey bulunmuyor.
Ancak ödemeyi sizin yapmanız eşinizin kendisini dışlanmış ve yetersiz hissetmesine yol açmış olabilir mi ?
Ödemeyi yapan siz olsanız da ; harcamalar ortak bütçenizi etkilemiyor mu ?
Mesleğinizi özel hayatınızda da farkında olmadan devam ettiriyor olabilir misiniz ? Pandemi ve kapanma sürecinde sorunlarınız artış göstermiş olabilir mi ?
Yetersizlik meselesine gelirsek o benden bunu talep etti zaten sonrasında o hiç istemeden ben hallettim yani kartımı ona veriyorum o ödemeyi yapıp bana evde iade ediyor, insanların içinde rencide olmasını da istemem tabi
Bende isterdim evin ve ailemizin idaresi noktasında o elini taşın altına koysun ben sadece çocuklarımla, onunla ilgileneyim ama malesef bunu da bana yükledi, nasıl ve neden diyeceksiniz bende rahatlık diyeceğim çünkü başka açıklaması yok