Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaşamam, ama sanki bunu düşünsem düşünsem sadece kızım için düşünürüm sanırım. Yoksa ruh eşim olmayan biri için "sonradan koyar" deyimini kullanmak dengesizlik olur sanırsam.. Umarım yaşamam.inşallah ''sonradan koyar'' denen şeyi yaşamazsın. hiç boşanmadım ama genelde bu tabiri boşanan insanlar için çok kullanıyolar
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim gerçekten.. Maalesef kendimi çok yıprattım, çok sindirdim, hep polyannacılık oynadım "aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali rıza bey" modundaydım yani:))) ama baktım ağzımızın tadı falan bozulmuyor bizzat ağzıma s.çılıyor , verdim kararı çok şükür kiBiraz eski konulariniza filan bakınca bosaniyor olmanıza üzüldüm nedense içim acıdı benim.ama fedakarlığı siz çok yapmışsınız Belkide ve bu durum sizi hissisleştirmis olabilir.kv nizi çok sevmiş ve yanında kalmissiniz,hamile kalmak isteyip sevinçle kızınızı karsilamissiniz..Evliliginizi için iki işte çalışmışsiniz..Beraber ıssız kalmissiniz filan.bunlar kolay şeyler değil.ama tukendiniz Belkide.ins.verdiginiz karar sizi yaniltmaz.ins hep mutlu olursunuz.
Bence anormal. Ne kadar kotu olursa olsun insan mutsuz olur. Ama bu başarısız olma duygusundan ama bir zamanlar sevdigi bir insan oldugindan duydugu huzunden. Sonradan pişman olmada. Yada sevdigin başka biri mi var?
Defalarca aldatıldım 3 yaşında ki kızım mutlu olsun aynı evin içinde babasıyla mutlu huzurlu yaşasın diye bütün yasadiklarimi sineye çektin siz sevgim bitti bye bye diyorsunuz ee peki kızınızin mutluluğunu neden düşünmüyorsunuz o böyle olsun istiyor mu acaba eşiniz işsiz diye evde diye size çekici gelmiyor.....deli gibi para kazansa gözünüzde buyur du dimi????
Yine mı sen Jessey heryerde buluyosun beni üzülme bana cnm verdigim kararın arkasındayım iyi ki de bu kararı vermişim herşey düzeldi çok yol katedtik bun sukursize çok üzülüyorum
verdiğiniz karardan hiç memnun değilsiniz kendinize itiraf edemiyorsunuz
ve sürekli üçüncü kişilerden evet doğrusu bu sen müthiş annesin diye onaylanma bekliyorsunuz kendinizi ikna etmek için
yazık ediyorsunuz kendinize
Bunu da düşündüm aslında , ayrı kalalım bakalım ne hissedeceğiz kızımızla düzenimiz nasıl olacak vs vs zaman verelim diye ama beni şu düşündürüyor, ben ev tuttum ve 1 hafta sonra taşıncam, taşındıktan sonra dava açarsam haksız duruma düşerim, eşim sonra ayrılık zor gelir de yokuşa sürmek isterse bu durumu kullanabilir. O yüzden bu hafta dilekçeleri imzalatıp öyle taşıncam inşaallah..Boşanma öncesi birbirinizi hiç görmeden , konuşmadan 2-3 ay ayrı yaşasanız böylelikle her şey ikiniz içinde netleşir . Böylelikle kızınızın da nasıl tepki vereceğini gözlemlemiş olursunuz . Tabii kızınız istedi zaman babasını görsün ama sizin aracılığınızla olmasın . Bu süre sonunda da vereceğiniz karara göre hareket edersiniz . Hakkınızda hayırlısı olsun .
kızım 4 yaşında. geçen akşam eşim annemleri yazlıktan almaya gitti. biz yorulmayalım diye o yalnız gitti. o gece kızımın 2 lafından biri babamı özledim... ne zaman gelecek... en nihayet erkenden uyudu. düşündüm bu başka türlü bir gidiş olsaydı????? kızıma bunu anlatmakta ne kadar zorlanırdım. şimdi çok kolaydı, sabaha karşı sen uykudayken o gelecek ve seni öpecek.... Allah yardımcın olsun canım, kız çocuk için baba çok şey ifade ediyor. düşünsene o olmayınca kayda değer yapacak bişey olmadığı kanaatine varıp uyuyor erkenden kızım.. sabah ta görünce gözleri parlıyorİnşallah yaşamam, ama sanki bunu düşünsem düşünsem sadece kızım için düşünürüm sanırım. Yoksa ruh eşim olmayan biri için "sonradan koyar" deyimini kullanmak dengesizlik olur sanırsam.. Umarım yaşamam.
Tahmin edebiliyorum yaşayabileceklerimi az çok.. Dün iş çıkışı kızımı babaannesinden almya gittim, tabii babaannesi sanki onunla boşanıyormuşum gibi bana tripli olduğundan dedesi kızımı kapıya çıkardı.kızım 4 yaşında. geçen akşam eşim annemleri yazlıktan almaya gitti. biz yorulmayalım diye o yalnız gitti. o gece kızımın 2 lafından biri babamı özledim... ne zaman gelecek... en nihayet erkenden uyudu. düşündüm bu başka türlü bir gidiş olsaydı????? kızıma bunu anlatmakta ne kadar zorlanırdım. şimdi çok kolaydı, sabaha karşı sen uykudayken o gelecek ve seni öpecek.... Allah yardımcın olsun canım, kız çocuk için baba çok şey ifade ediyor. düşünsene o olmayınca kayda değer yapacak bişey olmadığı kanaatine varıp uyuyor erkenden kızım.. sabah ta görünce gözleri parlıyor
Tahmin edebiliyorum yaşayabileceklerimi az çok.. Dün iş çıkışı kızımı babaannesinden almya gittim, tabii babaannesi sanki onunla boşanıyormuşum gibi bana tripli olduğundan dedesi kızımı kapıya çıkardı.
Kızımla öpüştük eve gidiyoruz , ilk sorduğu şey "babam evde olacak mı?" ne diyeceğimi bilemedim, "hayır kızım baban bir süre bizimle evde olmayacak" dedim. Ama tabi beni anlamadı, "tamam baba gelecek" dedi kendi kendine yorumlayarak.. Zor günlerim olacak tahmin edebiliyorum ama aşacağız inşaallah..
kızım 4 yaşında. geçen akşam eşim annemleri yazlıktan almaya gitti. biz yorulmayalım diye o yalnız gitti. o gece kızımın 2 lafından biri babamı özledim... ne zaman gelecek... en nihayet erkenden uyudu. düşündüm bu başka türlü bir gidiş olsaydı????? kızıma bunu anlatmakta ne kadar zorlanırdım. şimdi çok kolaydı, sabaha karşı sen uykudayken o gelecek ve seni öpecek.... Allah yardımcın olsun canım, kız çocuk için baba çok şey ifade ediyor. düşünsene o olmayınca kayda değer yapacak bişey olmadığı kanaatine varıp uyuyor erkenden kızım.. sabah ta görünce gözleri parlıyor
Bunu da düşündüm aslında , ayrı kalalım bakalım ne hissedeceğiz kızımızla düzenimiz nasıl olacak vs vs zaman verelim diye ama beni şu düşündürüyor, ben ev tuttum ve 1 hafta sonra taşıncam, taşındıktan sonra dava açarsam haksız duruma düşerim, eşim sonra ayrılık zor gelir de yokuşa sürmek isterse bu durumu kullanabilir. O yüzden bu hafta dilekçeleri imzalatıp öyle taşıncam inşaallah..