boşanıyorum::((yardım edin lüfen..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
bitmeyen sorunlu bir evlılık,ailelerin girmesi,anlayışsızlık..sonunda bitiriyoruz.kaybetmekten bile korkusu yokmuş adam akıllı ikna etmeye geri çevirmeye bile çalışmadı.geleceksin yapacaksın...babamla konuştular terbiyesizleşti...hiç çıkar yol bırakmadı benim için savaşmadı..2 ay olacak ailemin yanındayım.aslında gezmeye gelmiştim ama sorunlarıyla rahat bırakmadığından burdada birbirirmize girdik..SORUM ŞU ARKADAŞLAR.ŞİMDİ ALTINLARIM VE BANKADA BİR MİKTAR PARA VAR AMA GEL ANLAŞMALI BOŞANALIM BURDA DİYOR.YANİ HİÇ HAK TALEP ETMEMEMİ İSTİYOR.PARA İŞİN İÇİNE GİRDİMİ ÇİRKEFLEŞİYOR.ALTINLARIMIDA EVLENDİĞİMİZ ZAMAN BABASININ ÜSTÜNE ATMIŞ.AVUKATLA GÖRÜŞECEM.NASIL BİR YOL İZLEYİM.LÜTFEN YARDIM EDİN.

Calisiyormusunuz peki

İyide altın sizin hakkınız
kesinlikle hakkınızı talep edin
çok üzüldüm durumunuza
bu erkeklere güven olmuyor

Allah yardımcınız olsun öncelikle, zor bir yola giriyorsunuz.

Altınlar bankada, hesap kimin üzerine? O altınlar sizin biliyorsunuz değil mi? Paralar da ortak hesapta ise bir kısmını alabilir ya da talep edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Sakın oraya gidip anlaşmalı boşanmaya fln çalışmayın. Tutun bir avukat o muhatap olsun onunla.

ziynet eşyaları kadınındır.
bankadaki para kimin adına olursa olsun , evlendikten sonra hesap açıldıysa ve hareket gördüyse ikiye bölünür.
ziynet eşyalarının tespit edilmesi için elinizde düğün foto.ları falan olmalı. hakim bir de şahit isteyecektir, bunların düğünden sonra bozdurulup satılmadığına yahut babasına verildiğine ilişkin.
avukatınızla görüşün, o zaten size detayları verecektir.
anlaşmalı boşanma ancak sizin de hakkınızı vermesiyle olur. eğer vermiyorsa kesinlikle anlaşmaya yanaşmayın, çekişmeli devam etsin.

SAGOL.EVET ÇOK ZOR BİR MESELE.HESAP BABASININ ÜZERİNE.VERMEMEK İÇİN YEDİM,SATTIM VB..BAHANELER UYDURUYOR.BAŞTA ANLAŞMALI DEDİM TABİ YİNE VERMİYORDU BİŞEY AMA SONRA DÜŞÜNÜNCE FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM.

anlaşmalı boşanmayın kabul etmeyın. Aile Mahkemelerı genelde kadının yanındadır. hakkınızı savunun . gerekıyorsa yanı şiddet,psıkolojık şiddet,aldatma,dayak vs varsa tazmınatda ısteyın

CALIŞMIYORUM İŞSİSZİM.İŞİMİ BIRAKTIM EVLENDİM..3.YILIMIZ OLACAKTI.2 AY OLACAK AİLEMİN YANINDAYIM.ZORUMA GİDEN DERDİNİ ÇEKTİM SABRETTİM ŞİMDİYE KADAR.O İSE HİÇ PEŞİME DÜŞMEDİ BENİ KAZANMAYA ÇALIŞMADI.AİELSİYLE OLAN PROBLEMLERİM YÜZÜNDEN ONLARLA GÖRÜŞMÜYORUM ZATEN.TARAFINI SEÇTİ VE HAYAT ARKADAŞIM DEDİĞİM GÜVENDİĞİM İNSAN ŞİMDİDE BENİ 5 PARARSIZ BIRAKIYOR.KİMSEYE GÜVENİM KALMADI HAYALLERİM HAYATIM YIKILDI.DUYGUSAL YÖNDEN ÇÖKÜNTÜDEYİM.BİDE HAKKIMI VERMİYOR ŞİMDİ.

anlaşmalı demek hiç birşey almayacaksın demek değilki.ne var ne yok herşeyi ortak anlaşarak paylaşmak demek.babasının üzrine bir hesap varsa zaten işiniz zor.ispat gerekir her şey için.
iyi bir avukat tutun.ve hiç görüşmeyin.avukatımla görüş deyin.

7 YIL KONUŞTUK...3 YILDA BÖYLE 10 YILIMA MAL OLDU EN GÜZEL ZAMANLARIM...AİLEMEDE KENDİMEDE HAYATI ZEHİR ETTİM..VE ŞİMDİ HİÇBİR BEDEL ÖDEMEK İSTEMİYOR.GÖZDEN ÇIKARMIŞ BENİ.GÖREVLERE GİDERDİ AYLARCA BEKLERDİM..BU NASIL KADER...

İstediklerinizi yani hakkinizi verirse anlasmali bosanacagnizi söyleyin ama vermezse çekişmeli bosanip hakim karariyla hakettiklerinizi alacaginizi söyleyin.

Size verip vermeme kararini bildirmesini isteyin ona gore avukat tutacagnizi söyleyin bakalim ne yapacak

Düğün cdsi ile kanıtlayabilirsin

Gecmis olsun.ayni sonu yasiyoruz tek bir farkla.benim evladim var.bende ailemim yanina diye geldim ve bir anda telefonda is bosanma noktasina geldi.gerekcelerde ayni "ailesi".arada kalmak istemiyomus da dir dir istemiyomus da bilmem ne.para mara hicbisey istemedim sadece bir daha karsimiza cikma dedim.bu karari aldigimizdan beri 1000 lira gonderiyor.bosanma olduktan so ra da nafakaya mahkeme karar verir.ne evimi ne esyalarimi gormeden bitiyor bu evlilik. 6-7 yillik evlilik ve oncesindeki 6 yil bitiyor.
Bilmiyorum esinizle durumunuz nasil? Yani bittiktwn sonra size karsi anlayisli olup koruyup kollar mi yoksa en cirkin yonunu mu gosterir? Bunu en iyi siz bilirsiniz.fakat hicbisey gecen yillarinizi biten hayallerinizi telafi edemez.cok zor birsey Allah bizim durumumuzdaki herkesin yardimcisi olsun.simdi ilk etap bitinceki durumunuzu dusunursunuz ofkeyle sizde zarar vermek istersiniz bir sure sonra da onsuzluk can yakar.zor bir surec. ..

SAGOLUN.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ÇOK ZOR.TERKEDİLDİM RESMEN.AİLEM UZAKTA OLDUĞUNDAN TATİLE GELMİŞTİM AMA HER GÜN HUZURSUZLUK KAVGA ARAMAMA VB..BU NOKTALARA GELDİK.AİLEYLE DE PROBLEMLERİM OLMASI ODA AYNI ŞEKİLDE KARARINI BENDEN DEĞİL ONLARDAN YANA KULLANDI.BUNA ŞAŞIRMADIM AMA YİNEDE İNSANIN ZORUNA GİDİYOR YAPTIĞIM ONCA FEDAKARLIK OOFF OFF...BANA KARŞI ANLAYIŞI YOK KOULAR CİDDİ BAŞLADIKTAN SONRA BİR GÜN ARIYO TEHTİT EDİYO DİĞER GÜN GÜLÜYO SONRA BAĞIRIYO SONRA BAŞKA BİŞE...BU ŞEKİLDE ASLA HİÇBİR KONUDA GÜVEN VERMİYO.BABAMDA KONUŞTU NİYE BÖYLE YAPTIN DİYE ONADA TERBİYESİZLİK YAPTI ZATEN.

Avukatsız hareket etmeyin.
Altınlarınızı da alın, bankadaki paranın kanunen size düşen kısmını, nafakanızı ve gerekirse de tazminat.
kanunlar kadınları koruyor. Merak etmeyin.
Eşinizle ve ailesiyle de ne siz na aileniz muhatap olmayın bu süreçte..
Allah yardımcınız olsun..

altınların size ait olduğuna dair şahit kanıt vs yoksa babasının üzerineyse almanız çok zor

Konuşmalarını kayıda alın, öğrenin o sistemi..
Benim amcam çok yapar onu mesela..
Sizi tehdit mi ediyor, alın kayıta sunun mahkemeye şoka girsin...
Babanıza ne terbiyesizlik laflar etti merak ettim..

Anlaşmalı boşanmak demek, varsa taşınmaz-taşınır gayrimenkuller, ev eşyaları ve takı-nakit paranın paylaşımı konusunda uzlaşıp, bu paylaşım meselesini mahkemeye taşımamak demektir.

Eğer bu konularda anlaşırsanız, sizin için daha iyi olur. Yok olmuyorsa, iyi bir avukat bulmanızı öneririm. Nafaka, tazminat talep edin. Bir de bildiğim kadarıyla mahkeme geriye dönük takip yapabiliyor, altın sizin hakkınız, çok yüksek ihtimal alırsınız hakkınızı. Ama iyice araştırmanız lazım, bu işler öyle kolay olmuyor.

Altınlarla ilgili düğünde takılan fotoğraflar ve düğün CD sini mahkemede kullanabilirsin ancak bence sakın anlaşmalı boşanma. Avukata gitmelisin.
Bunlar boşanma sırasında oluyor, sakın moralin bozulmasın. Ben de 12 yıl aynı yastığa baş koyduğum insanı boşanma sırasında tanıyamamıştım. Sanki onun ruhu gitmiş aynı bedene başkasının ruhu girmiş gibiydi. Bu kadarını da yapmaz artık dediğim her şeyi yaptı. Nafaka ödemek istemezler, altınları vermemek için her şeyi yaparlar, maaşlarını düşük gösterirler.... Neler neler. Eşim altını mı varmış ben görmedim bile dedi. Çok yıpratıcı bir süreç. Sabret ve bir avukatla konuş. Allah yardımcın olsun.

öncelikle allah yardımcın olsun ben de senle aynı kaderi yaşadım 7 yaşında bir oğlum var şimdi ailemle yaşıyorum çalışıyorum sakın o psikolojiyle anlaşmalı boşanma ne demek senin hayatın bu kadar değersiz mi masrafsızca ayrılmasına izin verme eğer durumun iyi değilse barolar ücretsiz avukat veriyo maddi manevi bedelini ödet sakın hakkından vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…