bitmeyen sorunlu bir evlılık,ailelerin girmesi,anlayışsızlık..sonunda bitiriyoruz.kaybetmekten bile korkusu yokmuş adam akıllı ikna etmeye geri çevirmeye bile çalışmadı.geleceksin yapacaksın...babamla konuştular terbiyesizleşti...hiç çıkar yol bırakmadı benim için savaşmadı..2 ay olacak ailemin yanındayım.aslında gezmeye gelmiştim ama sorunlarıyla rahat bırakmadığından burdada birbirirmize girdik..SORUM ŞU ARKADAŞLAR.ŞİMDİ ALTINLARIM VE BANKADA BİR MİKTAR PARA VAR AMA GEL ANLAŞMALI BOŞANALIM BURDA DİYOR.YANİ HİÇ HAK TALEP ETMEMEMİ İSTİYOR.PARA İŞİN İÇİNE GİRDİMİ ÇİRKEFLEŞİYOR.ALTINLARIMIDA EVLENDİĞİMİZ ZAMAN BABASININ ÜSTÜNE ATMIŞ.AVUKATLA GÖRÜŞECEM.NASIL BİR YOL İZLEYİM.LÜTFEN YARDIM EDİN.
Allah yardımcınız olsun öncelikle, zor bir yola giriyorsunuz.bitmeyen sorunlu bir evlılık,ailelerin girmesi,anlayışsızlık..sonunda bitiriyoruz.kaybetmekten bile korkusu yokmuş adam akıllı ikna etmeye geri çevirmeye bile çalışmadı.geleceksin yapacaksın...babamla konuştular terbiyesizleşti...hiç çıkar yol bırakmadı benim için savaşmadı..2 ay olacak ailemin yanındayım.aslında gezmeye gelmiştim ama sorunlarıyla rahat bırakmadığından burdada birbirirmize girdik..SORUM ŞU ARKADAŞLAR.ŞİMDİ ALTINLARIM VE BANKADA BİR MİKTAR PARA VAR AMA GEL ANLAŞMALI BOŞANALIM BURDA DİYOR.YANİ HİÇ HAK TALEP ETMEMEMİ İSTİYOR.PARA İŞİN İÇİNE GİRDİMİ ÇİRKEFLEŞİYOR.ALTINLARIMIDA EVLENDİĞİMİZ ZAMAN BABASININ ÜSTÜNE ATMIŞ.AVUKATLA GÖRÜŞECEM.NASIL BİR YOL İZLEYİM.LÜTFEN YARDIM EDİN.
SAGOL.EVET ÇOK ZOR BİR MESELE.HESAP BABASININ ÜZERİNE.VERMEMEK İÇİN YEDİM,SATTIM VB..BAHANELER UYDURUYOR.BAŞTA ANLAŞMALI DEDİM TABİ YİNE VERMİYORDU BİŞEY AMA SONRA DÜŞÜNÜNCE FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM.Allah yardımcınız olsun öncelikle, zor bir yola giriyorsunuz.
Altınlar bankada, hesap kimin üzerine? O altınlar sizin biliyorsunuz değil mi? Paralar da ortak hesapta ise bir kısmını alabilir ya da talep edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Sakın oraya gidip anlaşmalı boşanmaya fln çalışmayın. Tutun bir avukat o muhatap olsun onunla.
SAGOL.EVET ÇOK ZOR BİR MESELE.HESAP BABASININ ÜZERİNE.VERMEMEK İÇİN YEDİM,SATTIM VB..BAHANELER UYDURUYOR.BAŞTA ANLAŞMALI DEDİM TABİ YİNE VERMİYORDU BİŞEY AMA SONRA DÜŞÜNÜNCE FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM.
Düğün cdsi ile kanıtlayabilirsinSAGOL.EVET ÇOK ZOR BİR MESELE.HESAP BABASININ ÜZERİNE.VERMEMEK İÇİN YEDİM,SATTIM VB..BAHANELER UYDURUYOR.BAŞTA ANLAŞMALI DEDİM TABİ YİNE VERMİYORDU BİŞEY AMA SONRA DÜŞÜNÜNCE FİKRİMİ DEĞİŞTİRDİM.
SAGOLUN.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ÇOK ZOR.TERKEDİLDİM RESMEN.AİLEM UZAKTA OLDUĞUNDAN TATİLE GELMİŞTİM AMA HER GÜN HUZURSUZLUK KAVGA ARAMAMA VB..BU NOKTALARA GELDİK.AİLEYLE DE PROBLEMLERİM OLMASI ODA AYNI ŞEKİLDE KARARINI BENDEN DEĞİL ONLARDAN YANA KULLANDI.BUNA ŞAŞIRMADIM AMA YİNEDE İNSANIN ZORUNA GİDİYOR YAPTIĞIM ONCA FEDAKARLIK OOFF OFF...BANA KARŞI ANLAYIŞI YOK KOULAR CİDDİ BAŞLADIKTAN SONRA BİR GÜN ARIYO TEHTİT EDİYO DİĞER GÜN GÜLÜYO SONRA BAĞIRIYO SONRA BAŞKA BİŞE...BU ŞEKİLDE ASLA HİÇBİR KONUDA GÜVEN VERMİYO.BABAMDA KONUŞTU NİYE BÖYLE YAPTIN DİYE ONADA TERBİYESİZLİK YAPTI ZATEN.Gecmis olsun.ayni sonu yasiyoruz tek bir farkla.benim evladim var.bende ailemim yanina diye geldim ve bir anda telefonda is bosanma noktasina geldi.gerekcelerde ayni "ailesi".arada kalmak istemiyomus da dir dir istemiyomus da bilmem ne.para mara hicbisey istemedim sadece bir daha karsimiza cikma dedim.bu karari aldigimizdan beri 1000 lira gonderiyor.bosanma olduktan so ra da nafakaya mahkeme karar verir.ne evimi ne esyalarimi gormeden bitiyor bu evlilik. 6-7 yillik evlilik ve oncesindeki 6 yil bitiyor.
Bilmiyorum esinizle durumunuz nasil? Yani bittiktwn sonra size karsi anlayisli olup koruyup kollar mi yoksa en cirkin yonunu mu gosterir? Bunu en iyi siz bilirsiniz.fakat hicbisey gecen yillarinizi biten hayallerinizi telafi edemez.cok zor birsey Allah bizim durumumuzdaki herkesin yardimcisi olsun.simdi ilk etap bitinceki durumunuzu dusunursunuz ofkeyle sizde zarar vermek istersiniz bir sure sonra da onsuzluk can yakar.zor bir surec. ..
Konuşmalarını kayıda alın, öğrenin o sistemi..SAGOLUN.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.ÇOK ZOR.TERKEDİLDİM RESMEN.AİLEM UZAKTA OLDUĞUNDAN TATİLE GELMİŞTİM AMA HER GÜN HUZURSUZLUK KAVGA ARAMAMA VB..BU NOKTALARA GELDİK.AİLEYLE DE PROBLEMLERİM OLMASI ODA AYNI ŞEKİLDE KARARINI BENDEN DEĞİL ONLARDAN YANA KULLANDI.BUNA ŞAŞIRMADIM AMA YİNEDE İNSANIN ZORUNA GİDİYOR YAPTIĞIM ONCA FEDAKARLIK OOFF OFF...BANA KARŞI ANLAYIŞI YOK KOULAR CİDDİ BAŞLADIKTAN SONRA BİR GÜN ARIYO TEHTİT EDİYO DİĞER GÜN GÜLÜYO SONRA BAĞIRIYO SONRA BAŞKA BİŞE...BU ŞEKİLDE ASLA HİÇBİR KONUDA GÜVEN VERMİYO.BABAMDA KONUŞTU NİYE BÖYLE YAPTIN DİYE ONADA TERBİYESİZLİK YAPTI ZATEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?