Boşaniyorum Yardimci olurmusunuz

yani çok sıkıntılı bir evlilikti kısa sürdü ama.bitti kurtuldum evli olduğunun süre cehennemdi
şükür cennetteyim şuan
insalah sizde huzura eresiniz
Ne güzel sevindim sizin adiniza. Inşallah bir gün bende bunalari söyleyebilirim

Bende evraklari iceri verdikten sona 2-3 hafta icinde boşanirim. Uzun sürmez. Peki kendinizi nasil hisediyorsunuz?
O evden çıktığımdan beri iyi hissediyorum hic pişman olmadım boşandığıma. Sadece çocuk icin üzüldüğüm zamanlar oldu emeklerime acıdıgım sinirden ağladığım günler oldu hala da oluyor ama yaptığım kararın ne kadar doğru olduğunu düşününce içim ferahlıyor .
kafama vurdu demişsiniz ex köpek benim de kafama vururdu Allah belalarını versin

Eşiniz ruh hastası yazdigin şeyleri okudum kişilik bozukluğu aslında çift karakterli ayrıca sizin mutlu ettiğinizi söylediğiniz yerlerde aslında mutlu bile değilsin sen öyle sanıyorsun mutluluk çok başka birşey ve sen onu hiç tatmamışsın.

++++++
Es net sekilde ruh ahstasi!!!

Bir sorum olacak. Aranizda bu tarz şeyler yaşayan oldu mu? Eşiniz sizi hem mutlu edip hemde ayni anda cok üzdü mü? Yani hem bi yandan cenneti yaşatirken diğer yandanda cehennemi yaşadiniz mi?
Yaşanmaz olur mu canım.
İlk eşim beni o kadar mutlu ederdi ki akşam geç geldi diyelim bende kızıyorum buna güllerle gelirdi.herkes ay nasıl düşünceli derdi onun için.sonra şiddet başladı.sonra gidip hediye alıp gelirdi.
Ben dayanamaz duruma gelince hep iyi olurdu ben kendimi sorgulamaya başlardım.neyse ki sonunda kurtuldum.

Yaşanmaz olur mu canım.
İlk eşim beni o kadar mutlu ederdi ki akşam geç geldi diyelim bende kızıyorum buna güllerle gelirdi.herkes ay nasıl düşünceli derdi onun için.sonra şiddet başladı.sonra gidip hediye alıp gelirdi.
Ben dayanamaz duruma gelince hep iyi olurdu ben kendimi sorgulamaya başlardım.neyse ki sonunda kurtuldum.
Yeni mi ayrildiniz? Ve ilk eşim yazmişsiniz tekrar mi evlendiniz?

Yok çok oldu ben ayrılalı.sonra tekrar evlendim.cocugum da vardı benim ilk eşimden.2 yaşını yeni doldurmustu.
Şimdi kızım 14 yaşında.iyiki ayrılmıştım diyorum ben şuan.inanin hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyordum ve bu şekilde devam etseydi çocuğum şuan ki kadar mutlu huzurlu rahat sağlıklı olmazdı.

Bir sorum olacak. Aranizda bu tarz şeyler yaşayan oldu mu? Eşiniz sizi hem mutlu edip hemde ayni anda cok üzdü mü? Yani hem bi yandan cenneti yaşatirken diğer yandanda cehennemi yaşadiniz mi?
Cehennem ya da cennetten kastın ne acaba? Onu merak ettim. Mesela şiddet olayı var mı ? Yoksa onun dışında sen çok üzüldüğün için mi sana cehennem geliyor ? Çünkü ben de bazen saatlerce ağlıyorum eşimle anlaşamadım için ve beni asla sevmediğini çok ama çok üzdüğünü düşünüyorum ama bi yerde kendi düşüncem bu şekilde. Çünkü bizim tartışmalarımız aşırı değildi yani. Ben biraz abartıyordum sanırım

Bide canım ben ayrılmadan önce çok kez annemin evine geri döndüm ama peşimi bırakmadı.en son dayanacak gücüm kalmadiğında hamileydim bu seferde bebeğim için geri döndüm.keske geri donmeseydim bu kadar acı yaşamazdim ama o zaman ki ruh hali,psikoloji vb olaylardan katlandim.
O kadar aşıktım ki gözüm görmedi resmen onun eziyetini.bide senin dediğin gibi ilgili,üstüne titreyen,seven gibi davranışları olunca herhalde ben de böyle kabul etmiştim.
Sonra baktım ki şiddetin dozu artıyor.duzelir diye beklerken daha kotu oluyor.cok zor kurtuldum ben.
Sonrası da zor oldu beni bu kadar seven adam nasıl böyle yapar aklım almadi.tedavi gördüm ve 1 seneye olmadan kendimi toplarladim.ise başladım sonra evlendim ve herşey daha iyi oldu.belki sorularının cevabı olur benim yaşadıklarım.

Cehennem ya da cennetten kastın ne acaba? Onu merak ettim. Mesela şiddet olayı var mı ? Yoksa onun dışında sen çok üzüldüğün için mi sana cehennem geliyor ? Çünkü ben de bazen saatlerce ağlıyorum eşimle anlaşamadım için ve beni asla sevmediğini çok ama çok üzdüğünü düşünüyorum ama bi yerde kendi düşüncem bu şekilde. Çünkü bizim tartışmalarımız aşırı değildi yani. Ben biraz abartıyordum sanırım
Cehennemden kastim. Cok üzüldügüm tabi. Ama siddet de var. Hergün her saniye degil tabiki. 2 - 3 ay arayla ağir kavga ettigimizde oluyo. O agir kavga etmemizin sonuda beni evden kovma oluyo. Her devasinda şu depresyonu yaşamamak şu aciyi cekmemek icin geri dönüyodum. Şartlarini şurtlarini kabul ediyordum. Binevi kendi kendime geri dönüyorum zaten. Bende yalvarma yakarma yoktu. Sürekli beni suclama vardi. Bende her defasinda kendimi suclu hissedip daha iyi yapmaya calisiyodum.

Sevgi içten gelir ama şiddet hakaret bile isteye yapılan eylemlerdir. Ve maalesef bunların içinde iyilik yoktur. Siz şu an biraz inanmak istediğinize inanacak durumdasınız anladığım kadarıyla. Size bile isteye bunları yapan insanın sevgisi biraz rol olabilir. O da kendi vicdanını böyle rahatlatıyordur belki de. Bilmiyorum bir yuvanın yıkılması sıfırdan başlamak zordur elbette ama bu hayat sizin ve bir daha bu yaşınızda olmayacaksınız. Yaşlandığımızda gülümseyerek bakabileceğimiz güzel anılarımız olsun hepimizin🙏🏼

Bir de 4 yıllık evliliğinde (2 yılı ayrı geçse de)bir kez bile sarılma,sevgi sözcükleri, kendiliğinden öpme, şefkat davranışlarını göstermemiş narsist türü de var, benimki.Bunlarin yerine bol hakaret, aşağılama,alay etme, beğenmeme,yiksayma vs vardı.

İnsan gibi sevmeyecekse sevmesin. Cennete gerek yok, huzur versinler yeter. Ayağımızı yerden kesmesinler, öperek uyandırmasınlar, güller sermesinler yollarımıza, insan gibi ellerine ve dillerine sahip çıkarak sevsinler yeter. Ne derse desin he deyin geçin. Sizi suçlasın istediği kadar. Muhatap olmayın,ona kendinizi açıklamayın, iletişim kurmayın. Sizi asla anlamayacak, asla kabul etmeyecek pislik herifin teki olduğunu. Yolunuzdan dönmeyin. Hemen atlatıp mutlu olmayı da beklemeyin. Huzurlu olun şiddet görmeyin kafi. Çok ağır yaşadığınız şeyler. Çok yorucu böyle insanlar. Biraz zaman verin kendinize. İlla ki iyileşeceksiniz ama birazcık zamana ihtiyacınız var.

Nasil başlasam bilmiyorum aslinda. Örnekler vererek anlatmaya calisiyim. Sevgiden kastim şöyle. Öperek uyandirir, gün icinde sürekli sarilir öper, benimle vakit gecirmek ister, her ne olursa yemekten tutun beraber uyumaya varana kadar. Yeri gelir Fedakarlik yapar, benim istedigim olsun diye caba gösterir. Sürekli iltifatlar eder beni dünyanin en degerli kadini gibi his ettirir. Aileme cok yardimci olurdu off bile demeden.

Gelelim fiziksel şiddete itme kakma cenemi sikma kafama vurma, bunlar agir kavga aninda olur.
Psikolojik şiddete gelirsek, cok şartlari vardir. Biz cok ayrilip birleştik şu 5 bucuk senin icinde, her bariştigimizda şartlari artti ve değişti. Yemek yememden yatma saatima varana kadar kararlari o vermeye calisiyo. Sürekli bi kavgadan sona cezalandirma oluyo. Örneğin ortak arkadaşlarla plan yaptik ve biz o gün kavga ettik, o gün iptal edilir. Buda binevi benim cezam olur. Bi yandan yüceltir bi yandan yerin dibine sokar. Bir yandan dünyanin en iyi insani derken diger yandan bir piskopat. Asla ama asla sucunu kabul etmez. Hep suclu benimdir. Her ne olursa olsun. Mesela bagirma diyosun sen bağirtiyosun der. Küfür etme dayanamiyorum diyosun sen ettiriyosun der. Yani onun her yaptiğinin sorumlusu kisacasi benim.

Cennetle cehennemden kastim buydu. Bir yandan beni ilgiye ve sevgiye boğarken diğer yandan iliklerime kadar piskolojimi maf etmesi.

şiddetin ağır kavga anı, 2-3 ayda biri olmaz. böyle sebeplerle her gün şiddet görmediğiniz için kendinizi avutmayın. şiddet şiddettir. eşinizde ciddi bir kişilik problemi var bence. ben her konuya kolay kolay boşan demem. ama sizinki katlanılacak gibi değil. her şeye karar vermeye çalışmak, arada bir vurmak, evden kovmak.. size bunlar doğal mı geliyor? bende evliyim, elbet tartışmalar, kavgalar olur. ama cehennemi yaşatacak şekilde değil. seven insan da sizin eşinizin yaptıklarını yapmaz emin olun.

şiddetin ağır kavga anı, 2-3 ayda biri olmaz. böyle sebeplerle her gün şiddet görmediğiniz için kendinizi avutmayın. şiddet şiddettir. eşinizde ciddi bir kişilik problemi var bence. ben her konuya kolay kolay boşan demem. ama sizinki katlanılacak gibi değil. her şeye karar vermeye çalışmak, arada bir vurmak, evden kovmak.. size bunlar doğal mı geliyor? bende evliyim, elbet tartışmalar, kavgalar olur. ama cehennemi yaşatacak şekilde değil. seven insan da sizin eşinizin yaptıklarını yapmaz emin olun.
Cok aci bunu söylerken ama insan alişiyor. Doğal geliyor demeyelim, kendi kendime cok kizdigim ağladiğim oldu, neden bunlari kendine yapiyosun canina yazik değilmi diye. Ama dediğim gibi öyle bir şey ki resmen şiddet gibi bile göremiyosun.

İnsan gibi sevmeyecekse sevmesin. Cennete gerek yok, huzur versinler yeter. Ayağımızı yerden kesmesinler, öperek uyandırmasınlar, güller sermesinler yollarımıza, insan gibi ellerine ve dillerine sahip çıkarak sevsinler yeter. Ne derse desin he deyin geçin. Sizi suçlasın istediği kadar. Muhatap olmayın,ona kendinizi açıklamayın, iletişim kurmayın. Sizi asla anlamayacak, asla kabul etmeyecek pislik herifin teki olduğunu. Yolunuzdan dönmeyin. Hemen atlatıp mutlu olmayı da beklemeyin. Huzurlu olun şiddet görmeyin kafi. Çok ağır yaşadığınız şeyler. Çok yorucu böyle insanlar. Biraz zaman verin kendinize. İlla ki iyileşeceksiniz ama birazcık zamana ihtiyacınız var.
Ağir ne kelime. Kendime gelemiyorum resmen. Ve en acisida bunlari kabullenebilmek. Gidememek. Giderken bile aci cekmek. Sevgi aşk olduğunu hic sanmiyorum. Sadece beni kendine felaket bir şekilde bağladiğini düşünüyorumm. Onsuz ben bir hic mişim gibi düşünmeme sebep oldu.

Bir de 4 yıllık evliliğinde (2 yılı ayrı geçse de)bir kez bile sarılma,sevgi sözcükleri, kendiliğinden öpme, şefkat davranışlarını göstermemiş narsist türü de var, benimki.Bunlarin yerine bol hakaret, aşağılama,alay etme, beğenmeme,yiksayma vs vardı.
Tuaf gelicek bu söylediklerim ama inan bana bu şekilde olmasindan iyidir. Yanliş anlamasin her kadin sevilmeyi sayilmayi öpülmeyi hak ediyor. Doğru olanda budur zaten. Ama bi yandan seni sevgiye boğarken diğer yandan maf etmesi ayrilmayi kopmayi zorluyor. Tam nefret edecekken öyle bi hamle yapiyorki yazik aslinda cok seviyor. Coğu kadinin istedigi beklediği ilgiyi görüyosun. Nankör müsün sorguluyosun kendini. Özgüvenini öyle yiyip bitiriyorki seni başkasinin onun kadar sevemeyeceğine öyle bir inandiriyorki anlatamam. Seninkide cok ağir o şekil olsaydi napardim inankini bilmiyorum.

Eşiniz hasta...eğer boşanmak istemiyorsanız bir psikakatriye götürün normal değil yardım alması gerekiyor

Tuaf gelicek bu söylediklerim ama inan bana bu şekilde olmasindan iyidir. Yanliş anlamasin her kadin sevilmeyi sayilmayi öpülmeyi hak ediyor. Doğru olanda budur zaten. Ama bi yandan seni sevgiye boğarken diğer yandan maf etmesi ayrilmayi kopmayi zorluyor. Tam nefret edecekken öyle bi hamle yapiyorki yazik aslinda cok seviyor. Coğu kadinin istedigi beklediği ilgiyi görüyosun. Nankör müsün sorguluyosun kendini. Özgüvenini öyle yiyip bitiriyorki seni başkasinin onun kadar sevemeyeceğine öyle bir inandiriyorki anlatamam. Seninkide cok ağir o şekil olsaydi napardim inankini bilmiyorum.
Haklısınız o şekilde sürekli git geller yaşatılmasi beyin felci geçirtir insana.Benim en azından güzel bir anı yok aklımda,bişey kaybetmedim diye düşünüyorum,sanırım böylesi daha iyi.

Back
X