- 25 Mart 2011
- 3.884
- 33
- 158
- 39
Eşimle 2008de evlendik 4 aydır ayrı yaşıyoruz eşimden evliliğimiz süresince şiddet gördüm. ama 1,5 yaşında kızım olduğu ve babasız büyümesini istemediğim için boşanmadım. şiddetin dozunu abarttığında babamın evine gittim ama utandım kimseye bi şey söyemedim ispatı yok yani. evlendikten 1 yıl sonra eşimin memleketine taşındık ailesinin yanına gelince çok değişti. her şeye kızmaya başladı. kendi ailesinden başka hiç kimse yoktu görüştüğümüz ailesi akşam nereye gidiyorsa beraber gidiyorduk. ben veya kızım hasta bile olsa... şubatta dava açtım.(çekişmeli)ama o davadan önce evi başkasının üzerine geçirmiş arabayı satmış altınlarda onda bu durumda ben her şeyi kaybetmiş mi oluyorum? en son evden ayrıldığımda babamlara beni almaları için telefon açtım. ondan önce oda ailesine beni tımar edeceğini söylemişti. ve beni yine dövdü. babamlar gelince babamında üzerine yürüdü. komşular zor ayırdı.arkamızdan da kendini haklı çıkarmak için bana saldırdılar diye bağırdı komşular onların kiracıları. yani yalancı şahitlik yaparlarsa ne olur? kafam çok karışık ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.