boşanıyorum..

armes07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
127
65
98
37
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. uzun uzun yazmadan kısaca özetleyeceğim. kayınvalidemin yaptıklatından kocamın onlara karşı tepkisizliğinden ve sadece bna baskı uygulamasından yoruldum ve daha nice biçok sey. eşim bi aile oldumuzu asla kavrayamadı. bnde pazar günü baba evine döndüm çocuğumla. ancak eşim çocugun hiçbir sorumluluğunu almıyor ve ısrarla anlaşmalı boşanmaya zorluyor hakkım olanın çogunu vermiyor. bn anlaşmalı boşanmıcamı da söleyince bni boşanmamak için yapıosun ama bnm için bittin deyip psikolojik olarak çökertiyor. çok mutsuzum siz nasıl atlattınız bu dönemi? yaşayan arkafaşlarım cvp yazarsanız sevinirim

boşanmamak için yapıosun ama bnm için bittin deyip psikolojik olarak çökertiyor.
Bak , olayın farkındasın aslında ..adam hakkın olanı vermemek için psikolojik baskı uyguluyor sana .. demek ki biliyor nasıl sindirecegini .. boyun eğme , çekişmeli boşanma davası aç .. çocugu dünyaya getirmeyi biliyo , bakmaya gelince tek başına doğurdun oluyo ..sonuna kadar savaş ..

Sizi sindirmesine izin vermeyin. Çocuğu tek yapmadığınıza göre tabi ki bakımını masrafını o da üstlenecek. Kendinizde o gücü görüyorsunuz çekişmeli açın davanızı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hala dava açmadı eşim sartlarım var her dediğimi yapacaksan dön diyo şimdide

ben bebeğim için üzülüyorum ama onun umrunda değil. arkafaşlarımla dışarıda gezmeme izin verecek gerkirse dışarda kalıcam akşam onda nereye diye sormayacak diyomuş. deli midir nedir kurtulmam lazım.aile olamadıktan sonra ne yapayım snn gibi kocayı diyorum

beyefendiye söyle o biraz zor
aç davanı anlaşmıyorum de hakkını da al
kendi vermesin hakim verir

değil mi bnde çıkamıyorum attık içinden dava da açmıyo çocugu da görmüyo

bişey daha sorucam rahatsız ediyorum ama ben evi terk ettim ya bunun ilerde ne gibi bi yaptırımı olur bilginiz var mı?

genelde evi terketmeyen daha karda oluyor
ama tabi duruma da bağlı
işte ilerde
belki aramız düzelirdi evden giderek aile birliğini tamamen bozdu diyebilir
teyzeme öyle demişti kocası

Anasından akıl alıyodur o akıl hocaları var nasılsa, kararından dönme eğer kararından dönüp o adama geri dönersen bunları başına kakacaktır ve durum içinden çıkılmaz hal alıp yine bu reddeye gelecektir ve çocuğunun psikolojisini de düşün bu arada...

geri adım atma
adamdaki özgüvene bak beni boşamamak için yapıyorsun
adamın üstüne mal varlığı varsa zaman kaybetmeden tedbir koydur
barışsanda kaldırma tedbiri çünkü bu tipler barışalım deyip sana tedbiri kaldırtıp evi arabayı devredince canına okuyor güvenme hele ki ailesi için seni hiçe sayana inanma

suan herşeyden geçtim bebeğimin psikolojisini düşünüyorum. yavrum çok yıprandı eve alışamıyo ağlıyo sürekli bni hiç bırakmıyo tek başıma nasıl üstesinden gelecem nasıl atlatıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…