- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.