Boşanıyorum

Ikinizde de suc var sen de adami bit bit cok bunaltiyorsun gibi. Gerci kocan da bi dengesiz seviyor mu dovuyor mu belli degil. Kaba saba öküzün teki

Cevap vermiyor çünkü gerçek değil yazdıkları muhtemelen, düzgün mesaja cevap verse eğlenceli olmaz ki.
Şu mesajı görünce daha çok emin oldum gerçek olmadığına. Ama insan yıllarca nasıl sürdürür yalanı onu da bilemedim.
cevap verseydi .benim 3 tane ust uste attigim mesaja cvp yazardi ama yok her hafta ayri muhabet bosan diyoruz adam cok ince cok iyi biri aslinda ne halin varsa gor diyoruz .bu sefer adam manyak piskopat su dunyada. yuvanin yikilmasina en cok bn karsiyim kendu ailem yuxunden ama biride bana hirsiz diyorsa yada .cocugun hic bir kontrolune gelmiyorsa o adam dan degil baba .sogan babasi bile olmaz 4 cuye hamileyim bir kere olsun hic bir bebegimin. kontrolune tek gitmedim

Annesinin 500 liralık doğalgazı faturası kavgasından sonra annem ve onun ailesi bize geldi. Annemle hastaneye gittik. Kontrole ikili taramam iyi. O gün maaş kartını kaybetmiş suç duyurusunda bulunacam nereye koyduysan çabuk söyle diye bağırdı. İ hırsız dedi resmen. Cebimde beş lirayla gezerken. Yine de gece gururumu hiçe sayıp gittim ultrasonda çektiğim videoları gösterdim barıştık. Gece yarın markete gidelim falan konuştuk. Sonra uyuyamadım tuvalete kalktım onun odasına gittim öpü gelecektim sadece vallahi evde ailemiz vae sarılıp öpemedim çünkü ne var niye geldin dedi oyun oynuyordu birileriyle konuşarak online hepsi erkek falan dedi ama gcce saat 3 erkek olsa ne yazar serserilerle oyun oynuyor boş boş suratıma bakmıyoe git odana diyor sen çocuğa böyle mi örnek olacaksın ne kadar boş insansın niye yalan söyledin kitap okuyorum belgesel izliyorm bilmem ne diye bilseydim evlenmezdim dedim. Tuvalette bile bile buçuk saat oyun oynar. Banyoda da. Kahvaltıyı üç saatte yapıyor bir saat yapıyor bir saat kalkıp oyun oynuyor gelip tekrar bir saat çay içiyor. Sonra ben öyle diyince beni sürükledi kolundan çekip anne babasının odasına. Al burda konuş diye. Gecenin üçünde kavga çıkartmaya yer arayan ben oldum. Babası anneme al kızını git dedi. Gece hemen almaya geldiler. İki gündür ablamdayım. Aramadı bile. Rehberden silmiş sanırım son görülmesi görülmüyor. Hala da fskr diyecekler yazmasın. Yeterince kötüyüm.
Kocan acayip şımarmış..Şu oyunlar da bela gibi,evli insanları bile birbirinden uzaklaştırdı. Kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı vermelisiniz.

Benden önce evlenen bir sürü akrabamız oldu arkadaşım. Hepsi mutlu birlikte geziyorlar ben başaramadım üç ayda bebeğimle kaldım. Ya dün rüyamda gördüm sarılıyorum öpüyorum çok canım acıyor çok sevdim çok fedakarlık yaptım ben.
Demek ki çok fedakarlık yapılması gereken ilişkiler evlilikle sonuçlanmamalı. Yani fedakarlık yapmadan uyumlu olduğumuz adayları mı değerlendirmeliyiz evlilik için ? Bence cevap evet, birde hemen şak diye çocuk yapmamalıyız evliliğimiz iyice oturmalı dimi? Cevap bence evet

• Beğen
Reactions: 000
Ya bir kere aramız düzelsin ben de biraz kendimi güzel hissediyim diye gecelik giyip makyaj yapıp karşıladım yemek falan yemedi açtı normalde soyunup geldi saldırdı ulumaya falan başladı yemin ederim popoma vuruyor öyle bir giriyor ki karnımın altında hissediyorum yavaş falan dedim bunu giyerken başına ne geleceğini bilmiyor muydun diyor bu arada halının üstündeyim halı ince başım o yaptıkça yere çarpıyo hafifçe başımın arkası çok hafif şişmişti sırtım ağrıdan belim ağrıdan koptu zaten o gün ağladım ilişki yaşanırken çok korktum
:silah:

Ben hamile olduğuna da inanmıyorum artık .
Ya konu sahibinin çok ciddi sorunları var ya da sizin dediğiniz gibi fake.
Ben bi kadının bunları yaşamasındansa fake olmasını tercih ederim.
Kim bebeğine zarar gelmesini göze alır.
Tam da bizim bam telimize dokunacak şeyler yazıyor. Sonuçta hiçbirimiz bebek konusunda kayıtsız kalamayız.

Hırsız dediği zaman piç kurusu ben senin ne kartının yerini ne şifresini biliyorum dedim. Doğru sinirlenince susamıyorum. Haklıyken haksız oluyorum. O oyun olayından önce Dr sabah arayıp sen beni sevmiyor musun dedim niye hiç şunu düşünmedin bunu düşünmedin dedim birşeyler söyledi. Yine annesine Dr söylemiş sevmiyor dediğimi. Sonra akşam kapıdan iyi geldi sarıldı biraz şakalaştı. Ben oyun oynuyor diye kızınca da böyle oldu. Aslında sadece çpü gelecektim ne var falan diyip suratıma bakmayınca çok sinirlenip bağırdım

:oha:

Back
X