- 31 Ekim 2019
- 10
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Eminedogan13
Kızlar 2 buçuk aylık evliyim. Evlendigim gün pişman oldum hatta kına gecesinde. Sadece 3 bilezik taktılar, şimdi de boşanma davası açacağım. Babamın aldığı bilezik yerine kv aldigi bileziği almışım yanıma, değiştirelim bilezikleri dedim, baya ucuz biseydi kg aldığı çünkü. Bütün altinlari alıp götürdün ya sen diyo. Paradan başka derdi yok, neden kapıyı tuttular diye düğün gecesi kavga ettik, sonr neden kapıyı tuttular diye defalarca kavga ettik. Kapı tutulduğunda para vermek isteyenlere engel olmuş, abisinin elinden parayı almış, sağdıç un karnina vurmuş uzattığı parayı gelin almasinda eve girene kadar kavga ettik. Dedem bu tavrına kızmış 3altin takacakmis 1 i takmış, bunu duydu deden altinimizi çaldı diye defalarca kavga ettik. Zaten düğün fotomuz yok, düğünde acele olmasın düğünden sonra cektiririz dedi tamam dedim, foto cekinecez gelinliği temizlemeye verelim dedim param yok diye çıkıştı. Zaten bütün düğünü 20 bin borcla yaptık, altınlarla paralarla 20 bini kapattık. Kimseye zararımız olmadı, altın ne takacaksiniz diye sormadım bile, düğünde 3tane hediyelik bilezik taktılar. Durumları gayet iyi, eşim ogretmen, babası vefat etmiş o da ogretmenmis, kv hem babasından hem eşinden maaşlı, abisi astsubay, ablası yurtdışında, diğer abisi de fabrikada çalışıyor. Kv eşimin senelerdir kullandığı odasındaki eski kırık dolaplari bize verip kendine yeni dolap aldı, çok eşya almadık onları da internetten aldık görmeden zaten, boş olmasın kanepe vereyim size dedi , kırık kanepeyi vermiş bize kendine yeni kanepe, mutfak masası falan almış. Evdeki eskileri bana verip kendine yeni eşyalar aldı yani kv. Evlendigimizden beri para da para başka bişey yok. Ne bir yere gider gezeriz ne de beraber bir yerde gözüküruz, benle ne pazara çıkmak ne markete gitmek istiyor, pazar a anneme diyelim o çıkar, markete ne lazımsa söyle ben alır gelirim. Hergun akşam içer, bazen ayakta duramicak hale gelir, sabah kokar, icmese bile teni kokar. Ben evde leş gibi gezip hep evi temizliyormusum. Zaten bir aydır birlikte olmuyoruz, eksikliğini de aramıyorum hiç 5 dakika için kendimi yorduguma değmez diye düşünüyorum. Annemin evindeyim şimdi annem bekle biraz diyo ama ne yapicam bilmiyorum, ama onunla o eve girip o stresi tekrar yaşamak istemiyorum, artık dokunmak bile istemiyorum. Ne yapicam inanın bilmiyorum