Boşaniyorum

Telefonlarını açmayın mesaj atarsa ağzından laf almaya çalışın sizde .Belli ki avukat altınlar kadınlara kalıyor ancak böyle dersen geri vermezsin demiş kendine delil elde etmeye calışıyor.Siz de altınları bozdurduğunuzu söylersiniz onun isteģi ile araba aldık O zaman arabaýı hangi parayla aldığını ispat etmek zorunda.Banka hareket dökümününde anlaşılır her şey içinizi ferah tutun.Allah kolaylık versin çirkeflerle

Telefonlarını açmayın mesaj atarsa ağzından laf almaya çalışın sizde .Belli ki avukat altınlar kadınlara kalıyor ancak böyle dersen geri vermezsin demiş kendine delil elde etmeye calışıyor.Siz de altınları bozdurduğunuzu söylersiniz onun isteģi ile araba aldık O zaman arabaýı hangi parayla aldığını ispat etmek zorunda.Banka hareket dökümününde anlaşılır her şey içinizi ferah tutun.Allah kolaylık versin çirkeflerle
Telefonlarina cevap vermiyorum bir defa açtim yalanlarina iftiralarina maruz kaldim. Artik cevap vermiyorum mesajlarini da cevapsiz biraktim. Bakalim ne olacak. Hayirlsii insallah.

Hakliymişsin canim boşanmaya gelince iş , çirkinleştiler iyice. Zaten belliydi. Kadin da altin derdine düşmüş terbiyesiz gelip altinlari alacakmiş utanmaz.
Kendilerini çok akıllı sanıyolar.Terbıyesızler.

Ben de şaşkinim gercekten bu kadar çirkefleşiyor insanlar işte. Bosanma sürecinde bazi seylerin oldugunu duyup uzuluyordum da da yasayinca insanin ne hissetigini daha iyi anladim. Sinir sistemim çokecek nerdeyse
İnsanlar birbirini ayrılırken tanırmış derlerdi. ne kadar doğruymuş.İlk duruşmaya katılın sonrasına katılmayın.

Her seyi kasten yapiyor . Kusurlu oldugu her şeyi inkar etti. Annesinde kaldigini herkes görüyor ya bir onu inkar edemedi yalana başvurdu güya ben evden kovmuşum o yüzden annesinde kaliyormuş. Bir de bana yalanci iftiraci diyor.
Benim bildiğim siz eğer cevap vermezseniz siz bu iddiaları kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün hemen avukata başvurun ve oturup cevap yazın, avukat eğer dediğimi tasdik ederse.

İnsanlar birbirini ayrılırken tanırmış derlerdi. ne kadar doğruymuş.İlk duruşmaya katılın sonrasına katılmayın.
Bir yol haritasi çizecegim artik yapacak bir sey yok. 1 yil beklemeden bosanma nasil oluyor acaba . Daha 6 aylik evliyiz.

Kurtulduguma sevinmeliyim aslinda ama kendimi yorgun hissediyorum üzüntüden degil bikkinliktan.

Evet insanlar ne hayallerle evleniyor çünkü böyle olsun kimse istemezdi.
Ama şöyle düşün en azından çocuğun yok ve 6 ayda adamın ne olduğunu anladın.
Şimdi anasının kucağından hiç inmesin süt kuzusu.

Altinlari alacagim demedigim halde altin kavgasi cikti. Alip gidecegim demisim. Burda yalnizim ya itleştiler. Gelsinler kapima rezillige polis ne güme duruyor.
Bırakma altınlarıni istediği kadar itlessin zaten mahkemede talep edersen bütün düğün takıları ve altınların iadesi isteniyor sana yani devlet bile onları sana hak görüyor .

Evet insanlar ne hayallerle evleniyor çünkü böyle olsun kimse istemezdi.
Ama şöyle düşün en azından çocuğun yok ve 6 ayda adamın ne olduğunu anladın.
Şimdi anasının kucağından hiç inmesin süt kuzusu.
Çok şükür meslegim var yaşim genç çocugum yok daha fazla yipranmadan kurtuluyorum . Bu dusunceyle rahatlamaya calismaliyim

Bırakma altınlarıni istediği kadar itlessin zaten mahkemede talep edersen bütün düğün takıları ve altınların iadesi isteniyor sana yani devlet bile onları sana hak görüyor .
Uzamasin diye vazgecesim de var anlasmaliya razi edip kurtulsam mi diye dusunuyorum

Back
X