- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Evet ben de öyle biliyorum bir yil dolmaliymis. Istisnalar var mi acaba1 sene dolmadan anlaşmalı olmuyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle biliyorum bir yil dolmaliymis. Istisnalar var mi acaba1 sene dolmadan anlaşmalı olmuyor diye biliyorum
neden bu kadar çok delil veriyorsunuz eline.engelleyin asla iletişim kurmayın.durumunuz yoksa barodan avukat isteyin.ben istedim yeni başlamış bir avukat.başında çokta iş olmadığından galiba çokta güzel ilgileniyor.kapınızı açmayın polisi arayın.Konusmalarini kaydediyor altinlari Cemre almis diyor. Kanit olarak ses kaydi sunacak. Altinlar hiç olacak yani. Ya bunu da gectim evliligimiz kendi yuzunden bıtiyor kendi altin derdine düşmüş
boşanma davaları dışında öyle evet.ama boşanma davalrında ses kaydı mesaj vs hepsi kullanılabiliyor.Telefon kaydı,konuşması delil olarak kabul edilmez. Avukat değilim ama mutlaka okumussunuzdur bir tane genç(erkek) 10 sene boyunca akrabasinin tecavüzüne uğruyor,sonra askeriye de bi el sakası yapılınca sinir krizi gecirip psikayatriye yönlendiriliyor neyse en sonunda dava açıyor. Bu akrabasindan telefonda itiraf alıyor ama mahkeme bunu delil saymıyor.
Telefonlarini acmiyorum , kapim kilitli. Su an sular durgun herhangi bir sey yok . Avukatla gorusecegim kendime gelmeye calisiyorum.neden bu kadar çok delil veriyorsunuz eline.engelleyin asla iletişim kurmayın.durumunuz yoksa barodan avukat isteyin.ben istedim yeni başlamış bir avukat.başında çokta iş olmadığından galiba çokta güzel ilgileniyor.kapınızı açmayın polisi arayın.
Hadi ya öyle miymiş konu sahibi itiraz etse ya da cevap vermese de mi aleyhine kanıt olabilir ?boşanma davaları dışında öyle evet.ama boşanma davalrında ses kaydı mesaj vs hepsi kullanılabiliyor.
E telefonda altinlari sen aldin dediyse , siz demediniz mi sen altinlari sattin hangi altindan bahsediyorsun diye?Sunulur diyen var sunulmaz diyen var. Hayir ben aldim demedim. Ama ortada yuzuk disinda altin yok zaten bu o da benim aldigimi idda ediyor nasil olacak.
Bosanma davasinda kullaniliyor dediler ben de birkac ses kaydi aldim eş kisisiyle konusurken . Umarim işe yarar. Gerci söylediklerinin çogu duygu sömürüsü ve mecburiyet içerikliydi ya neyse.Telefon kaydı,konuşması delil olarak kabul edilmez. Avukat değilim ama mutlaka okumussunuzdur bir tane genç(erkek) 10 sene boyunca akrabasinin tecavüzüne uğruyor,sonra askeriye de bi el sakası yapılınca sinir krizi gecirip psikayatriye yönlendiriliyor neyse en sonunda dava açıyor. Bu akrabasindan telefonda itiraf alıyor ama mahkeme bunu delil saymıyor.
ben ses kaydı mesaj hepsini sundum dilekçemde ama cevap vermese nasıl olur bilemiyorum.Hadi ya öyle miymiş konu sahibi itiraz etse ya da cevap vermese de mi aleyhine kanıt olabilir ?
Cevap vermemek kabul etmek demisti burda bir üye. Ben muhatap olmamak icin cevap vermiyorum.Hadi ya öyle miymiş konu sahibi itiraz etse ya da cevap vermese de mi aleyhine kanıt olabilir ?
Canim ben bir ara hastaydim doktora gitmistim ama stresten düzelmedim daha kötü oldum yataga dustum, ev isi yemek falan yapamamistim hatta o dönemde beni yalniz birakip annesinde kalmisti ama annesinde kaldigini inkar ediyor. Ev isi ve yemek yapmamak da kusurmuş mahkemeye göre arastirmamda ogrendim kadinin biri kusurlu sayilmis bu sebepten. Beni bununla da suçladi. Hastane kayit tarihiyle aciklanabilirmis bu durum lakin ben 2 aylik tedavi almistim 3.ayda hastaligim ilerledi ve son ayda işleri yapamaz hale geldim bunda ben kusurlu sayilir miyim ?ben ses kaydı mesaj hepsini sundum dilekçemde ama cevap vermese nasıl olur bilemiyorum.
boşanma davaları dışında öyle evet.ama boşanma davalrında ses kaydı mesaj vs hepsi kullanılabiliyor.
sende hastane raporunu al hasta durumdaydım yapamaz durumdaydım.annesinden yardım istedim kendisinden yardım istedim etmediler.elimden geldiğince herşeyi yaptım de.bu aslında bi taraftanda artı gibi sana ne kadar kusur görünsede.büyük bişeyin yokki bunlar bile konu edilmiş gibi algılanıyormuş.bizimkinin avukatı cin gibi olduğundan 10 sayfalık iftirada bunlara yer vermemiş.Canim ben bir ara hastaydim doktora gitmistim ama stresten düzelmedim daha kötü oldum yataga dustum, ev isi yemek falan yapamamistim hatta o dönemde beni yalniz birakip annesinde kalmisti ama annesinde kaldigini inkar ediyor. Ev isi ve yemek yapmamak da kusurmuş mahkemeye göre arastirmamda ogrendim kadinin biri kusurlu sayilmis bu sebepten. Beni bununla da suçladi. Hastane kayit tarihiyle aciklanabilirmis bu durum lakin ben 2 aylik tedavi almistim 3.ayda hastaligim ilerledi ve son ayda işleri yapamaz hale geldim bunda ben kusurlu sayilir miyim ?
Ben yalanlarini ve iftiralarini göstermek icin kayit aldim bir kac tane . Onlari kullanabilir miyim. Telefonda inkar ettigi iftira attigi her seyin gercegini normal konusmamizda söylemisti cunki. Ornegin altinlari sattigini beni evde yalniz biraktigini ailesinde kaldigini , yataktan kalkamaz halde hasta oldugumda annesinde kalip ilgilenmedigini sen hastasin bana kim bakacak senle ilgilenemem dedigini. Ve hatta ben senin kocanim ne dersem onu yapacaksin , bana itaat edeceksin dedigini falan. Bunlari kullanabilir miyim en azindan yalan soyledigini ispatlamak icin.Şimdi şöyle eğer bir şüpheniz varsa ve o şekilde ses kaydı alıyorsan kullanılabilir. Örneğin eşinizin sizi aldattığından şüphelenip sesini dinlemeye aldınız onun da bir süresi var farkettiniz ki aldatıyor bunu kullanabilirsiniz ama diyelim siz bir yıldır eşinizin sesini kaydediyorsunuz bakayım ne yapıyor ne ediyor diye sonra fark ediyorsunuz ki eşiniz sizi aldatıyor bunu delil olarak kullanamazsınız.
Mesaj zaten kullanılabilir onda bir sorun yok.
Ben yalanlarini ve iftiralarini göstermek icin kayit aldim bir kac tane . Onlari kullanabilir miyim. Telefonda inkar ettigi iftira attigi her seyin gercegini normal konusmamizda söylemisti cunki. Ornegin altinlari sattigini beni evde yalniz biraktigini ailesinde kaldigini , yataktan kalkamaz halde hasta oldugumda annesinde kalip ilgilenmedigini sen hastasin bana kim bakacak senle ilgilenemem dedigini. Ve hatta ben senin kocanim ne dersem onu yapacaksin , bana itaat edeceksin dedigini falan. Bunlari kullanabilir miyim en azindan yalan soyledigini ispatlamak icin.
Canim ben daha önce de ayrilacaktim evi terk etmis ailemin yanina gitmistim, aldattigim imalari bile dolandi ortalikta atmadiklari iftira kalmadi sonunda sözler verdi baristik ama hicbirini tutmadi daha dogrusu tutmasina annesi izin vermedi hayatimizdan elini cekmedi esimi de tekrar kendi tarafina çekti . Sürece girince kimbilir daha neler söyleyecekler. Simdilik bunlarla yetiniyorlar.sende hastane raporunu al hasta durumdaydım yapamaz durumdaydım.annesinden yardım istedim kendisinden yardım istedim etmediler.elimden geldiğince herşeyi yaptım de.bu aslında bi taraftanda artı gibi sana ne kadar kusur görünsede.büyük bişeyin yokki bunlar bile konu edilmiş gibi algılanıyormuş.bizimkinin avukatı cin gibi olduğundan 10 sayfalık iftirada bunlara yer vermemiş.
evet sunabiliyorsun ama konuşmadaki herşeyi bir bir yazıya dökerek bununla ilgili delilimizde şudur diyerek.çünkü evlisin ve o konuşmadan başka kendini kanıtlayacagın bir şey yok.Ben yalanlarini ve iftiralarini göstermek icin kayit aldim bir kac tane . Onlari kullanabilir miyim. Telefonda inkar ettigi iftira attigi her seyin gercegini normal konusmamizda söylemisti cunki. Ornegin altinlari sattigini beni evde yalniz biraktigini ailesinde kaldigini , yataktan kalkamaz halde hasta oldugumda annesinde kalip ilgilenmedigini sen hastasin bana kim bakacak senle ilgilenemem dedigini. Ve hatta ben senin kocanim ne dersem onu yapacaksin , bana itaat edeceksin dedigini falan. Bunlari kullanabilir miyim en azindan yalan soyledigini ispatlamak icin.
raporunla beraber halen ilaç kullandığını alabiliyorsan doktordan sebep olarak stresi göstermrsini iste.sana karşı kullanacakları şey aslında senin için fırsat çünkü kendiside hasta durumda olan eşine yardımcı olmak zorunda olan bir koca asıl kendisi kocalık görevini yerine getirmemiş.Canim ben daha önce de ayrilacaktim evi terk etmis ailemin yanina gitmistim, aldattigim imalari bile dolandi ortalikta atmadiklari iftira kalmadi sonunda sözler verdi baristik ama hicbirini tutmadi daha dogrusu tutmasina annesi izin vermedi hayatimizdan elini cekmedi esimi de tekrar kendi tarafina çekti . Sürece girince kimbilir daha neler söyleyecekler. Simdilik bunlarla yetiniyorlar.
Aslinda dogru zaten doktor 2 ayda düzelmezse 6 aylik tedavi verecegini söylemisti ki su an zaten ilac tedavisi aliyorum. Stresten oldu üstelik sagligima vurdu stres. Kendi ilgilenmedi ailesi de oglum eşin hasta burda ne işin var ilgilen demedi kendiler de ilgilenmedi.
Zaten eş kişisi de bunu söylüyor söylediklerinden başka bir sey yok bu kanit degil inandiramazsin diyor ve inkar iftira moduna giriyor. Hasta eşine bakmamak da kusur sayiliyor biliyorum . Bunu ispat edince bu yalanini çürütürüm.evet sunabiliyorsun ama konuşmadaki herşeyi bir bir yazıya dökerek bununla ilgili delilimizde şudur diyerek.çünkü evlisin ve o konuşmadan başka kendini kanıtlayacagın bir şey yok.
Üzerinize borç yoksa boşverin benim üzerime borç bırakmasaydı bende hiç uğraşmazdımUzamasin diye vazgecesim de var anlasmaliya razi edip kurtulsam mi diye dusunuyorum