Boşanıyorum.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba.

2011'den beri beraberiz. 2015'te evlendik ve 3 yaşında bi kızımız var. Eşim beni Eylül ayında aldattı. Evimize kadın getirmiş. Ben bunu zor da olsa çocuğumuz için affettim ve bosanmaktan vazgectim.
Şimdi güven problemi yasiyorum.
Dun sabah rahatsız olduğu birşey yaptım ve pcyi inceledim.

1. Prezervatif araştırmasına girmiş (hiç kullanmadik ve bunu 2. Bi çocuktan 1 ay önce korktuğum için arastirdim gibi bi cümleyle savundu)

2. A. Tilki kalcalarini 1 sene önce aratmis. Ve dün yine reklama tıklayıp bi kaç kez bakmış.

3. Twitterde corona başlığını araştırırken bi kıza denk gelmiş ve ona tam 10 dk boyunca bakmis. Hem fotoğrafına hem gonderilerine.

Sabah kriz geçirdim ve ondan boşanmak istediğimi ve onu istemedigimi yüzüne karşı söyledim. Beni sakinleştirmeye calisirken, aşkım canım bebeğim derken ne zaman ki ben ona "iyi ver hadi telefonunu bakicam" dedim o da inanılmaz bi sekilde parladi ve ters yapıp bosanirsan boşan deyip benle tartışmaya başladı. Ben eşimi evden kovdum ve kendim annemin yanına geldim çocuğumla. Boşanmaya kararlıyım fakat eşim beni rahat bırakmıyor ve işleri zorlaştırıyor. Az önce ben uyurken baya yazmis. Ne kadinligim kaldı ne paragozlugum ne vicdansızlıgım ne ailem heryerden girdi çıktı. Ben bosanip gerektigi zamanlarda yine birlikte cocugumuzu gezdirme eglendirme taraftariyken onunla yine onun yuzunden birbirimize girdik.
Anlamıyorum, bu kadar zor mu ? Neden bitmesi gerektiği yerde bitemiyor?

Gerçekten çok içim acıyor.

Suç bastırıyor resmen. Herşey gayet açık ortada.Telefonu verseydi madem temiz, madem sen onun aşkısın? Sonrasında ise sana hakaretler etmesi kendini suçlu hissedip , acaba bende surda mi yanlış yaptim demeni sağlayıp yaptıklarını yutturmak.Burda kimseye boşa demedim ama sen BOŞA.

Hiçte içiniz acımasın. Bir kere affedince nasıl olsa affediyor oluyor yine yapıyorlar. Suç bastırıyor güya. Boşverin attığı mesajları okumayın bile
Valla en son nasıl istiyorsan öyle olsun ıyigeceler dedi ama yarın yine yazicak eminim.yazarsa engellicem. Çocuğumun olumsuz etkilenmesinden çok korkuyorum.

Gerektiği yerde bitirmemişsiniz çünkü ilk aldattığında bıraksaydınız keşke bir kere yapan tekrar aldatır.
Aynen bunu bende hep dedim. Nereye kadar dayanicaksin 5 sene ,10 sene sonra ne malum diye sordum. Bu konuyla ilgili herkes kendi ailem dahil barismamiz yönünde konusuyordu. Şimdi annem ve abim birbirleriyle konuşurken keşke diyor.

Suç bastırıyor resmen. Herşey gayet açık ortada.Telefonu verseydi madem temiz, madem sen onun aşkısın? Sonrasında ise sana hakaretler etmesi kendini suçlu hissedip , acaba bende surda mi yanlış yaptim demeni sağlayıp yaptıklarını yutturmak.Burda kimseye boşa demedim ama sen BOŞA.

Doğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus

Doğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus
Hah işte tamda bu dediğim . Seni suçluyor bilindik hareketler sasirmadim .Sakin kendinde suç arama bu onun karaktersizligiyle ilgili bir şey. Aç davani

Hah işte tamda bu dediğim . Seni suçluyor bilindik hareketler sasirmadim .Sakin kendinde suç arama bu onun karaktersizligiyle ilgili bir şey. Aç davani
Büyük yemin ettim acicam. En çok üzüldüğüm nokta dostlugumuzun bitmiş olması iyi kötü herşeye birlikte göğüs germistik ama gerçekten içine sı*tı herseyin

Ataerkil toplumun yetiştirdiği, ataerkil düşüncelerle bezenmiş iğrenç, karaktersiz, cibilliyetsiz bir herifmiş. (Banlanmak istemiyorum yoksa söveceğim de...)

İnşallah en yakın zamanda kurtulursunuz. Güçlü kalın..

Büyük yemin ettim acicam. En çok üzüldüğüm nokta dostlugumuzun bitmiş olması iyi kötü herşeye birlikte göğüs germistik ama gerçekten içine sı*tı herseyin
Sıkma canını kurtuluyosun işte. Geç kalmış olsanda burdan da dönebilirsin. Demekki yeterince bir olamamış senle Allahindan bulsun

Maalesef çok üzgünüm. Teşekkür ederimmm
Bugün çok gergindim, keşke eşiniz karşımda olsa da patlatsam suratına diye düşündüm. O kadar kuruldum ki...:sinirli::süslü:
İnanıyorum ki çoğu kadın gibi güçlüsünüz. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. Yazdığı mesajları okumayın bile. Engelleyin geçin. İnsanların gerçek yüzü ayrılıkta belli oluyor. Cibilliyetsiz herif.....

Üzülme. Üzülsen de çok üzülme kuzum. Böyle bir adamdan kurtulduğun için sevin bile. Belli ki karaktersizmis. Aldatmanin bile zirvesine çıkmış, evine kadın getirmiş. Bırak, kuzunla kendi hayatını yaşa. Cok da mutlu olun inşallah bundan sonra🙏🙏

Sabırlı ve kararlı ol.Meslegin var mi bu arada yoksa ailenle mi yaşayacaksın?
Mesleğim yok fakat tekrar sınavlara girip açıktan insan kaynakları okumayı düşünüyorum. Şuan ev hanimiyim ama annem babam abim destek. Sene sonunda annem işten çıkacak ve o kızıma bakarken ben calisicam. Şuan 3 4 gunlugune annemle eşinin yanindaym ama evimde atlaticam bu süreci. Sonra da tasinirim ise girmeden

Back
X