Boşanıyorum.

Üzülme. Üzülsen de çok üzülme kuzum. Böyle bir adamdan kurtulduğun için sevin bile. Belli ki karaktersizmis. Aldatmanin bile zirvesine çıkmış, evine kadın getirmiş. Bırak, kuzunla kendi hayatını yaşa. Cok da mutlu olun inşallah bundan sonra🙏🙏
Öyle bi getirdi ki hemde... İstanbuldan döndüğümde süpürge makinemin ucu donmuyordu bakmammla şoka girmem bir oldu çünkü ben esmerim ve makinemmde bol bol sarı saç vardı. Teşekkür ederim ilginize :)

Mesleğim yok fakat tekrar sınavlara girip açıktan insan kaynakları okumayı düşünüyorum. Şuan ev hanimiyim ama annem babam abim destek. Sene sonunda annem işten çıkacak ve o kızıma bakarken ben calisicam. Şuan 3 4 gunlugune annemle eşinin yanindaym ama evimde atlaticam bu süreci. Sonra da tasinirim ise girmeden
Ne güzel aileniz tam destek bu yüzden şanslısınız. Bu süreci inşallah en az acıyla atlatırsınız. Yeni bir iş yeni bi hayat 🙏

Bugün çok gergindim, keşke eşiniz karşımda olsa da patlatsam suratına diye düşündüm. O kadar kuruldum ki...:sinirli::süslü:
İnanıyorum ki çoğu kadın gibi güçlüsünüz. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. Yazdığı mesajları okumayın bile. Engelleyin geçin. İnsanların gerçek yüzü ayrılıkta belli oluyor. Cibilliyetsiz herif.....
Vallahi güç topluyorum bi an uzuluyodum ama beni anlamayan biriyle niye tekrar bir olayim ki. Şuan Aralık ayinda açtığı bi dükkanı var neymiş esnaf döşek vermiş orda yatiyomus soğukta. Demagoji yapma dedim ya

Vallahi güç topluyorum bi an uzuluyodum ama beni anlamayan biriyle niye tekrar bir olayim ki. Şuan Aralık ayinda açtığı bi dükkanı var neymiş esnaf döşek vermiş orda yatiyomus soğukta. Demagoji yapma dedim ya
Takdir ediyorum bu konuda sizi. Aslında en baştan yapmanız gereken buymuş ama olsun. Döşek bile lüks o adama bu arada. Betonda yatsın da cırcır olsun inşallah. 🤣

Sizin eve getirme mevzu hani her yerden sarı saç çıkıyordu.Sonra eşi mutfakta noluyor deyip , boşanalım eve kadın getirdim demişti. O mu ?

Bana çirkef çirkef konuşunca aileme saldırınca dedim ki sadece çocuk için nafaka isticektim ama vazgeçtim ben senin donuna kadar alıcam 😂 adım paragöze çıktı bu seferde😂
Boşver çıkarsa çıksın o kendi çıkan adlarına baksın pislik herif. Al neyi varsa , tüm haklarını al asla acıma 😁 beter olsun inşallah yasattiklarinin aynısını yaşasın 🙏

sanırım kaybettiğinin farkında. yani sizi!
Eşinizi eminim çok iyi tanıyorsunuz.
yapmanız gerekeni biliyorsunuz.
zamanla daha da kolaylaşacaktır.
eminim dahada iyi olacağım. Benim pişman olacağımı düşünüyor ama benim pişman olacağım hicbirseyim yok. Umarım bana uzun süreli bi zorluk cektirmez tek dileğim.

Eğer gerçekten bosancaksiniz sakın engelleme mahkemede engellemen eksi oluyor bırak ne yazarsa yazsın bir süre sonra iyice cirkeflesecek ve bunlar mahkemede kanıt olacak. Ve ayrıca beni engelledi çocuğumu gorusturmedi diyecek işiniz baya zor sabır şart

Merhaba.

2011'den beri beraberiz. 2015'te evlendik ve 3 yaşında bi kızımız var. Eşim beni Eylül ayında aldattı. Evimize kadın getirmiş. Ben bunu zor da olsa çocuğumuz için affettim ve bosanmaktan vazgectim.
Şimdi güven problemi yasiyorum.
Dun sabah rahatsız olduğu birşey yaptım ve pcyi inceledim.

1. Prezervatif araştırmasına girmiş (hiç kullanmadik ve bunu 2. Bi çocuktan 1 ay önce korktuğum için arastirdim gibi bi cümleyle savundu)

2. A. Tilki kalcalarini 1 sene önce aratmis. Ve dün yine reklama tıklayıp bi kaç kez bakmış.

3. Twitterde corona başlığını araştırırken bi kıza denk gelmiş ve ona tam 10 dk boyunca bakmis. Hem fotoğrafına hem gonderilerine.

Sabah kriz geçirdim ve ondan boşanmak istediğimi ve onu istemedigimi yüzüne karşı söyledim. Beni sakinleştirmeye calisirken, aşkım canım bebeğim derken ne zaman ki ben ona "iyi ver hadi telefonunu bakicam" dedim o da inanılmaz bi sekilde parladi ve ters yapıp bosanirsan boşan deyip benle tartışmaya başladı. Ben eşimi evden kovdum ve kendim annemin yanına geldim çocuğumla. Boşanmaya kararlıyım fakat eşim beni rahat bırakmıyor ve işleri zorlaştırıyor. Az önce ben uyurken baya yazmis. Ne kadinligim kaldı ne paragozlugum ne vicdansızlıgım ne ailem heryerden girdi çıktı. Ben bosanip gerektigi zamanlarda yine birlikte cocugumuzu gezdirme eglendirme taraftariyken onunla yine onun yuzunden birbirimize girdik.
Anlamıyorum, bu kadar zor mu ? Neden bitmesi gerektiği yerde bitemiyor?

Gerçekten çok içim acıyor.

Eşiniz bence gerçekten sizi aldatıyor.
Telefonuna baktırmaması en büyük kanıtı. Daha önce aldatma nedeniyle boşanma eşiğinden dönmüşsünüz.
“Güvenmiyorsun, özel hayatım” gibi savunmalar geçerli değil.

O telefonda gerçekten aldatma kanıtı var, suçlular yakalanmak üzere olduğunu hissedince bağırıp çağırarak dikkat dağıtmaya çalışır. Bir şey olmasaydı telefonu rahatça gösterir, gereksiz yere şüphelendiğiniz için de bir de üste çıkardı.

Üzgünüm. 😔

Doğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus
konunuzu hayretler içerisinde okurken bu yazdığınıza cevap vermeden edemedim, aldatıp suçunu kadınlık yapmıyorsunuz diye size yükledi, siz de gidip barıştınız? affedersiniz ama gerçekten allah onu bildiği gibi yapsın ya siz de bir an önce gözünüzü açın dicem ama açmışsınız zaten şükürler olsun ki. yazıklar olsun ya tc erkeği terör estirmeye devam ediyor yine!🤬

Back
X