- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Hala pişman olur muyum diyorsunuz sanki kararınızdan dönecekmişsiniz gibi görünüyor. Hayret ediyorum ya şu beş para etmez adamların mutlaka ayrılmak istemediği ve her şeylerine katlandığı bir eşleri oluyor çok yazık.Çok kızdınız, açtığım her konuda kendimi bitik, ezik, aptal hissettirdiniz. Boşan dediniz, boşanamazsın dediniz. Kafam konudan sonra çok karıştı, toparlayamadım sonunda boşanma kararı aldım ve davayı açıyorum. Avukat tuttum. Eşim ile kavga kıyamet bir şekilde yolları ayırdık. İnşallah pişman olmam.
Burda yapılan yorumlar etkiledi. Aklını başına al dedim. Bunalıma girdim. Belki böylesi daha iyi olacak. BelkiNe oldu da karar verdiniz?
Geriye dönmek de bakmak da yok artık. Kesin ve net bitti. Buradan dönüş yokHala pişman olur muyum diyorsunuz sanki kararınızdan dönecekmişsiniz gibi görünüyor. Hayret ediyorum ya şu beş para etmez adamların mutlaka ayrılmak istemediği ve her şeylerine katlandığı bir eşleri oluyor çok yazık.
Yo şu an hissisizim. Korkularımın olması çok normal değil mi sizce? Alışılmış 16, 17 senenin ardından yeni bir hayata adım attımGeçmiş konunuzu hatırlayamadım ama sanki pişman olursanız kk yı suçlayacaksınız gibi yazmışsınız. Buradaki insanlar sadece size goremediklerinizi söyler. Siz daha bosanmadan pişman olmuşsunuz sanırım.
Yaşınız, evlilik yılınız ve geçmiş konularınızı bilmediğim için birşey diyemiyorum.Yo şu an hissisizim. Korkularımın olması çok normal değil mi sizce? Alışılmış 16, 17 senenin ardından yeni bir hayata adım attım
konularınız hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama siz bu boşanmadan pişman olursanız ömür boyu bu siteyi suçlayacaksınız sanki. bence bi süre girmeyin siteye sakince düşünün hala istiyorsanız boşanın. boşanmak sadece sizin kararınız olsun.Burda yapılan yorumlar etkiledi. Aklını başına al dedim. Bunalıma girdim. Belki böylesi daha iyi olacak. Belki
Avukat tutuldu, evler ayrıldı, kabul edildi. Bitti.konularınız hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama siz bu boşanmadan pişman olursanız ömür boyu bu siteyi suçlayacaksınız sanki. bence bi süre girmeyin siteye sakince düşünün hala istiyorsanız boşanın. boşanmak sadece sizin kararınız olsun.
Yo üzgün değilim zaten, sadece korkuyorum ve bu da bu süreçte normal diye düşünüyorum. Kafamda soru işaretleri olması çok doğal. Gözümü açan yorumlara tabiki kızmıyorum ama ciddi ciddi burda bazı yorumlar çok aşağılayıcı ve kırıcı oluyorSizi aldatan, geceleri eve geç kaldığında telefonlarınıza cervap vermeyen, pazar kahvaltısını sizle yapmak yerine yatakta telefonla oynayan siz çağırınca bardak çanak kırıp giden kocanızdan ayrılmanızın sorumlusu burdaki kadınlar mı yoksa zayıf karakterli bulduğunuz kocanız mı?
Çocuklarınız mutsuz anne, saldırgan sorumsuz babayı aynı evde itiş kakış görmeyecek diye sevinmelisiniz halbuki.
Ama siz ayrılmayın bence zira şimdiden kocayı aklamış burdaki yorumları suçlamaya başlamışsınız
Sizi aldatan, üstüne zeytinyağı gibi üste çıkan, tabak çanak indirip pazar kahvaltınızı boğazınıza dizen adamdan daha mı fazla aşağılayıcı ve kırıcıyız?Yo üzgün değilim zaten, sadece korkuyorum ve bu da bu süreçte normal diye düşünüyorum. Kafamda soru işaretleri olması çok doğal. Gözümü açan yorumlara tabiki kızmıyorum ama ciddi ciddi burda bazı yorumlar çok aşağılayıcı ve kırıcı oluyor
Her şey i güzel bir uslupla söylemek de var. Siz neden üzerinize alınıyorsun ki. Yalan değil, iki beğeni alacağım diye yağdıranlar çok. Zaten yıkık bir şekilde açılan konu farklı şekilde sonlanıyor.Bir nasihat söyleyiş tarzına göre farklı algılanır.Sizi aldatan, üstüne zeytinyağı gibi üste çıkan, tabak çanak indirip pazar kahvaltınızı boğazınıza dizen adamdan daha mı fazla kırıcıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?