Boşanıyorum

Pişman olmazsınız inşallah.
Esiniz sizin hayat enerjinizi almaktan başka bir işe yarıyor muydu?
Baskısı altına almıştı her türlü.
Çocuklarınıza iyi bir baba da değildi üstelik.
Kendiniz ve çocuklarınız için her türlü hakkınızı arayın boşanma sırasında.

En az zararla atlatırsiniz inşallah bu süreci.
Allah yardımcınız olsun.

Çok çok teşekkür ediyorum

Daha önceki konuları bilmiyorum afedersiniz yanlışmı anladım.Burdaki yorumlardan etkilendiniz ve boşanıyorsunuz.öfkeyle kalkan zararla oturur bence pişman olcağınız bir işe kalkışmamalısınız.

Ben hep diyorum işte insanlara iyilik yaramıyor diye bu konuda tekrar görmüş oldum...

Biz naptık ki

Evet bazen haddi ve amacı aşan yorumlar olabiliyor. Bunlara cevap versenizde istediğiniz yanıtı alamazsınız, özeleştiriyi yaptıramazsınız. Bunu yapacak insan zaten o tarz yazmaz.

Bu tarz yorumlarda gözlemlediğim bir kaç üyenin tavrını çok doğru buluyorum. O tarz yorumları görmezden gelip hiç bir tepki vermiyorlar. Karşıt fikirde de olsa sorunla ilgili fikrini söyleyen aklı selim cevaplarla ilerletiyor forumunu. Buna kaale almamak denir.
Sosyal medya dışında gerçek hayatta da güzeldir bu yöntem.

Ama sizin düşünce yapınızı da onayladığımı söyleyemem. Bu rahatsızlığınız için forum açmakta doğru değil. Konunuz içinde görmezden gelebilir yada orada cevap verebilirdiniz.

Yeni başlangıcınız çocuklarınız ve sizin için hayırlı olsun.

konunuzu az buçuk hatırladım gibi doğru mu bilmiyorum ama kahvaltıya gel diye çağırdığınız için ortalığı yıkmıştı sanki yanlışsa düzeltin
buradaki yorumlar evet bazen kırıcı olabiliyor ama öyle bir yazmışsınız ki hadi alın rahatlayın boşanamazsın dediniz boşanıyorum sizin yüzünüzden der gibi. yanlış gelen bu oldu sanırım çünkü burada bin bir çeşit insan var. sizin tavırlarınızı yanlış bulup sinirlenen ya da sizi kendi yerine koyup kendi yaşamış gibi öfkeyle yazan. çoğu kötü niyetli değil aslında bu yaşanılanları biz yaşasak mahvoluruz sen niye katlanıyorsun tarzı sinir olunmalar, sizi düşünmeler.
umarım bundan sonra çocuklarınızla çok mutlu olursunuz
ve emin olun ki sizin ruhunuzu emen bir erkeğe hiç ihtiyacınız yok

Pişman olucagınızı dusunuosanız boşanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…