Harika bi yorum
Tam olarak böyle.
Vazelin005
Burada belki bi ortamda oturup konuşmayacağımız, günlük hayatta selam vermeyeceğiz onlarca toksik insan var.
Yine aynı şekilde, belki hayatta rastlayamayacağımız güzellikte ve donanımda insanlar da var.
İşte bu ikinci grubun akl-ı seliminden faydalanmak ilkindeki riski kabullunmekten ve gerektiğinde onlara karşı tepki verebilmekten geçiyor.
Bir insan çok aşağılandığı bir sınava maruz kalabilir. Kendini tanıyamadığı, zor bir karara cesaret edemediği, onurunu çiğnetmek zorunda kaldığı dönemler de olabilir.
Bunların hepsi çok insani, çok normal.
Bakmayın burda yapılan yorumlara, çok yürekli bir karar vermişsiniz ve ben hakkıyla sonlandıracağınıza da inanıyorum.
Şuan lütfen bu güzel kararınızı da burdaki densiz, parmaklarından çöp akıtan insanların eline bırakmayın ve lütfen herkesten önce siz kendinize yüklenmeyin.
Çünkü burdaki yorumlara kızarken esasen siz kendinize kızıyorsunuz art niyetli insanlara malzeme verdiğiniz için.
Tekrar ediyorum, kimse sizin giydiğiniz ayakkabılarla sizin geçtiğiniz yoldan geçmeden sizi anlayamaz. Oyuzden onlara bu fırsatı vermeyin, hatta cevap bile vermeye efor harcamayın.
Her gününüz bir öncekinden güzel olsun, ferahlıkla dolun inşallah