- 19 Mayıs 2020
- 47.792
- 214.777
- 598
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Farklı bir şekilde sonlanmamış işte, bakın sizi kamçılayarak kafanızda bitmesine yardımcı olmuşlar. Sonuç olarak boşanıp o adamın elinden dışarıya karşı aile babası vasfını alıyorsunuz. İstediğiniz bu değil miydi?Her şey i güzel bir uslupla söylemek de var. Siz neden üzerinize alınıyorsun ki. Yalan değil, iki beğeni alacağım diye yağdıranlar çok. Zaten yıkık bir şekilde açılan konu farklı şekilde sonlanıyor.Bir nasihat söyleyiş tarzına göre farklı algılanır.
Hayır bu sonuçtan bahsetmiyorum.inşallah her şey iyi olacak diye düşünüyorum, kendime güvenim geldi az da olsa. Konu açtıktan sonra zaten sıkkın olan canımız daha da beter sıkılıyor, ondan bahsediyorumFarklı bir şekilde sonlanmamış işte, bakın sizi kamçılayarak kafanızda bitmesine yardımcı olmuşlar. Sonuç olarak boşanıp o adamın elinden dışarıya karşı aile babası vasfını alıyorsunuz. İstediğiniz bu değil miydi?
Ama ilk vukuatı değilmiş ki.Her şey i güzel bir uslupla söylemek de var. Siz neden üzerinize alınıyorsun ki. Yalan değil, iki beğeni alacağım diye yağdıranlar çok. Zaten yıkık bir şekilde açılan konu farklı şekilde sonlanıyor.Bir nasihat söyleyiş tarzına göre farklı algılanır.
Burda yapılan yorumlar etkiledi. Aklını başına al dedim. Bunalıma girdim. Belki böylesi daha iyi olacak. Belki
Bunlara incinmesem 16 yılı geçen evliliği bitirmezdim değil mi. İncinmesem boşanmazdım değil mi. Her şey bitti. Tek bir dava kaldı incitenden kurtulmaya.Söyleyenlere değil, farklı tarzda söyleyip üzenlere de incindim.Ama ilk vukuatı değilmiş ki.
Sizi aldatmış. Affetmişsiniz. Tavrı düzelmemiş. Sizi dikkate almıyor. Akşam gece yarısı gelince bile telefon açmıyor, soru sorsanız cevap veriyor mu? Hayır.
Çocuklarınızla sizinle ilgilenmek yerine telefonla oynuyor. Kızınca size zarar verecek hareketler yapıyor.
Bunlara incinmiyorsunuz da size bunu söyleyenlere mi güceniyorsunuz.
Bazen canınız öyle yanar ki, bir yol ararsınız sizi rahatlatacak, gözünüz görmez o an. Etkilendiğim için şikayetçi değilim. Linç edenlerden şikayetçiyim. Güzel bir uslup ile söylense de demek ki olurmuşEtkilenmek istemiyorsanız niye buraya sordunuzki.
Sıkılması lazım işte. Can sıkılmayınca yol alınmıyor. Yakın arkadaşa anlatsanız, '' Olur beee, düzelir bee, kimin kocası yapmıyor (benimki sıkıysa yapsın, bi de üstüne tabak çanak indirsin görem o erkeği) , bırakmazsa bas yemeğe şapı kuzu kuzu otursun (bu tavsiye ciddi ciddi verildi), iyi kötü herif var başında boşanıp napçan(teyzem 25 inde dul kaldı, iki erkek çocuk büyüttü, demek erkeksiz de yaşanıyor) ? '' diye geçiştirilirdiniz belki. Kalıcı çözümler yerine antidepresan tadında muhabbetler istiyorsanız mutlaka bulursunuz. Ama derdinize derman olmaz.Hayır bu sonuçtan bahsetmiyorum.inşallah her şey iyi olacak diye düşünüyorum, kendime güvenim geldi az da olsa. Konu açtıktan sonra zaten sıkkın olan canımız daha da beter sıkılıyor, ondan bahsediyorum
Anlatamıyorum ki galiba. Boşan demenin kırk yolu var bana göre. Burda bizi boşuna oyalama, sen rahata alışmışsın, çocukları bahane ediyorsun, sen de boşanacak güç yok gibi söylemler bana göre çok yanlış.Neden boşanmam gerektiğini güzel bir şekilde anlatan arkadaşlar da vardı onlara teşekkür ediyorum, o ayrı.Sonuç olarak boşanıyorum. Uzatmaya gerek yok bence.Sıkılması lazım işte. Can sıkılmayınca yol alınmıyor. Yakın arkadaşa anlatsanız, '' Olur beee, düzelir bee, kimin kocası yapmıyor (benimki sıkıysa yapsın, bi de üstüne tabak çanak indirsin görem o erkeği) , bırakmazsa bas yemeğe şapı kuzu kuzu otursun (bu tavsiye ciddi ciddi verildi), iyi kötü herif var başında boşanıp napçan(teyzem 25 inde dul kaldı, iki erkek çocuk büyüttü, demek erkeksiz de yaşanıyor) ? '' diye geçiştirilirdiniz belki. Kalıcı çözümler yerine antidepresan tadında muhabbetler istiyorsanız mutlaka bulursunuz. Ama derdinize derman olmaz.
Boşanma sebebiniz kocanız yani. Boşanmanıza suçlu arıyorsanız bı kişi kocanız. Başka kimse değilBunlara incinmesem 16 yılı geçen evliliği bitirmezdim değil mi. İncinmesem boşanmazdım değil mi. Her şey bitti. Tek bir dava kaldı incitenden kurtulmaya.Söyleyenlere değil, farklı tarzda söyleyip üzenlere de incindim.
Evet maalesef. Hayatımı mahvetti, arkasında bir enkaz bırakıp defolup gitti.Boşanma sebebiniz kocanız yani. Boşanmanıza suçlu arıyorsanız bı kişi kocanız. Başka kimse değil
Peki neden boşanmanızın müsebbibi KK imiş gibi konuşuyorsunuz?Anlatamıyorum ki galiba. Boşan demenin kırk yolu var bana göre. Burda bizi boşuna oyalama, sen rahata alışmışsın, çocukları bahane ediyorsun, sen de boşanacak güç yok gibi söylemler bana göre çok yanlış.Neden boşanmam gerektiğini güzel bir şekilde anlatan arkadaşlar da vardı onlara teşekkür ediyorum, o ayrı.Sonuç olarak boşanıyorum. Uzatmaya gerek yok bence.
Hayır, sadece burda çok çok kırıcı yorumlar var boşsmdığımı haber verirken onu da atlamıyım dedim ama boşanıyorum un altına yazınca farklı algılandı doğal olarakPeki neden boşanmanızın müsebbibi KK imiş gibi konuşuyorsunuz?
Öyleyse daha fazla tepki almamak için biraz düzenleme yapın.Hayır, sadece burda çok çok kırıcı yorumlar var boşsmdığımı haber verirken onu da atlamıyım dedim ama boşanıyorum un altına yazınca farklı algılandı doğal olarak
Şimdi böyle düşünmeniz çok normal.Evet maalesef. Hayatımı mahvetti, arkasında bir enkaz bırakıp defolup gitti.
Teşekkür ederim, böyle hikayeler duyunca bir rahatlama geliyor. İnşallah her şey güzel olur.Şimdi böyle düşünmeniz çok normal.
Benim ablam da kızı 5-6 yaşlarındayken aldatıldığı için boşandı. Ex enişte aldattığı kendinden 20 yaş küçük kızıyla arasında sadece 10 yaş olan bir kadınla evlendi. İki de çocuğu oldu. Ablam ilk yıllar kötüydü, terapi, antidepresanla ayakta kaldı. Ama sonra kızıyla güzel bir hayat kurdu kendine. Şimdi kızı çok tatlı bir gençkız. Ablam da kendine güzel bir gezi grubu buldu, bazı haftalarda onlarla kampa gider gezer. İyi ki ayrıldım diyor. Hayatımın tadı yerine geldi diyor. Toksik bir adamdı sizin eşiniz gibi. O ilk şok geçince aslında hayatının sürekli biri tarafından mahvedilmesindense kendine ait bir hayat kurmanın güzelliğini anladı. Şu an 50 yaşına gelmek üzere ablam ve gerçekten evliliktekinden daha mutlu bir kadın
Anonim ve sanal bir platforma yazıyorsunuz. Burada her tip insan var, her türlü ruh sağlığı bozuk olanlar da var. İnsanlar çeşit çeşit, bazılarının üslubu sert, dobralık ve patavatsızlık arasındaki çizgiyi ayarlayamıyorlar ama bu tüm insanlık için geçerli. Burada bir konu açarken, aksi görüşleri, ahlak bekçilerini, sosyopat gibi davrananları, normal olanları ve diğer davranışları görmeyi göze alıyorsunuz aslında.
Kalbinizi kıranlara gerekli cevabı vermeniz lazım. Boşanma konusunda da, ezik mi hissettiniz? Ya da ne bileyim incindiniz mi? Olabilir, olsun zaten. Bu duygu sizin kurtuluş biletiniz olmuş işte. Şimdi değil, biraz ilerledikten sonra geriye bakınca mutlu olacaksınız merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?