- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi napoleon28
-
Herşey gönlünce olsun inşallah.
Başka sorunlar nedir bilmiyorum ama temelde çocuk konusu varsa, durumu ikiniz de kabullendikten sonra o sorunlar ortadan kalkacaktır.başka sorunlarımız da var tabii. alelacele değil ama çekilmez hale geldi artık.
Bende boşanma aşamasındayım eşimi çok sevdiğim halde gereksiz sebepler yüzünden terk edildim hakaretler iftiralar birsürü şeyler işittim ondan ama hala onu seviyorum ve istiyorum bu sebepten de kendimden nefret ediyorum.Aslında bugün biraz daha iyiyim. Neden bilmiyorum. Yalnız yaşamak, cesur olmak, hayata tutunmak vb. temalarda kadınlar tarafından çekilen bazı videoları izledim. Bakıyorum herkes zorluk çekmiş ama bir şekilde hayata tutunmuşlar.
böylece kendime olan güvenim geliyor yavaş yavaş.
biliyorum ağlayacağım krizlere gireceğim sümüklerim salyalarım yine birbirine karışacak. ağlamaktan sesim kısılacak boğazım ağrıyacak gözlerim şişecek.
ama mecburum. yapacağım. bunu da buraya yazıyorum. başaracağım.
eğer bu saate kadar emek verip çalışıyorsam, sınavı bu yıl olmasa seneye geçip atanacağım.
inşAllah.
Evet çünkü kabullenemiyorum. çok denedim olmuyor. cinsel hayatımızın da içine etti bu problemler tasalar. eskisi gibi gücüm yok ailede her bebek ziyaretine gidişimizde elim ayağım titriyor.Başka sorunlar nedir bilmiyorum ama temelde çocuk konusu varsa, durumu ikiniz de kabullendikten sonra o sorunlar ortadan kalkacaktır.
Çocuk sahibi olmak için mi yeni bir hayat kurmak istiyorsun?
Başka konular varsa bilemem tabi haklısındır bu kararı verdiğine göre.
Siz tekrar evlendiniz mi?Hayırlısı olsun hakkında. Cidden insanlar sapıtmış artık. Eski eşim dün akşam mesaj yollamış bana hayatımda gerçek anlamda birisi var ama onu senin kadar sevmiyorum ben seni canımdan çok seviyorum yazmış. Boşandık adamın yanında sevgilisi var bana yazdığı mesaja bak. Cidden insanlık hikaye.
ahahaa Aykut elması mı koydunuz profile. çok komik yaa moralim bozukken hep izlerim.KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
Arkadaslar yardımcı olur musunuz? Lisans gy gk tarıhı ıcın? 1 ağustosta olacakwww.kadinlarkulubu.com
Gelse grubumuza birbirimize destek oluruz kpss için ...bosanma süreçlerini yaşamış biri olarak banada istediğin zaman yazabilirsin .. Rabbim yolunu açık etsin
hayırlısı neyse o olsunMerhaba arkadaşlar. Müjedeyi vermek sizinle paylaşmak istedim.
Arabayı eşim satışa koydu. Siteler oluyor ya internette oralara. Araba değeri düşmeden satalım paylaşalım hesabına yarısını koyarım benden başka bir şey de isteme nafaka tazminat falan anlaşmalı boşanalım dedi.
bakalım kaça satılacak görücez. herhalde en az 60 bin filan düşecek bana.
ben de satılıp hesabıma para yatınca adliyeye gidip hemen dosyayı açtırıcam. yani hazırlayıp içeri vercem. bakalım hangi güne vercekler duruşma tarihini.
sonrada evimdeki kişisel eşyalarımı çeyiz getirdiklerimi alıp size daha önceki konumda söylediğim gibi Edirneye taşınıcam.
1+1 eşyalı evler var senelik peşin versem 15.000 filan en fazla. ben zaten gece 1 lere kadar kaptırdım kppsss ye çalışıyorum (kpsss yazınca otomatik düzeltiyor o yüzden böyle çift harf yazdım)
sizce napacam ben? korkuyorum ama hiç belli etmiyorum eşime.
acaba ağlama krizlerim gelir mi?
bunalıma girer miyim?
geri dönmeye teşebbüs eder miyim?
şimdi az önce çamaşırları asarken bile ağlamaya başladım Allahtan eşim dışarda gitti bir yerlere işte.
bu yıl mecbur kpsss yi kazanmam lazım başka çarem yok.
artık dayanamadık zaten aynı evde iki yabancı gibiyiz.
yataklar da odalar da ayrı.
Eşinden kaynaklı mi bebek olmayışı.Evet çünkü kabullenemiyorum. çok denedim olmuyor. cinsel hayatımızın da içine etti bu problemler tasalar. eskisi gibi gücüm yok ailede her bebek ziyaretine gidişimizde elim ayağım titriyor.
çocuk sahibi olmak istiyorum. evlat da edinmeye yanaşmıyor. bana da yapacak bir şey kalmıyor.
Hep mutlu olun inşallahEvlendim
Teşekkürler.. Batsa da çıksa da umurumda değil kiHep mutlu olun inşallahBuna rağmen böyle mesaj atıyor öyle mi? Sizin mutluluğunuz batıyor olabilir mi?
Ben seni anlıyorum konu sahibi..çocuk isteği farklı bir duygu anlatılmaz yaşanır birşey.benimde evliliğinde benim yüzümden çocuğum olmuyordu ve ben çok yıprandım eşime üzüldüm.çok çabaladım tedavi için elimden geleni yaptım.siz sonuçta evlat edinme kararınızı söylemişsiniz elinizden geleni yapmışsınız sizi anlamak istememiş.dilerim herşey gönlünüzce olur.Evet çünkü kabullenemiyorum. çok denedim olmuyor. cinsel hayatımızın da içine etti bu problemler tasalar. eskisi gibi gücüm yok ailede her bebek ziyaretine gidişimizde elim ayağım titriyor.
çocuk sahibi olmak istiyorum. evlat da edinmeye yanaşmıyor. bana da yapacak bir şey kalmıyor.
Yine de henüz boşanmadık ve ben çok zorlanıyorum. Dün gece 2 de hortlar gibi uyandım sabah 7 ye kadar oturdum filan. ellerim istemsizce titriyor duruyor sonra geçiyor.Ben seni anlıyorum konu sahibi..çocuk isteği farklı bir duygu anlatılmaz yaşanır birşey.benimde evliliğinde benim yüzümden çocuğum olmuyordu ve ben çok yıprandım eşime üzüldüm.çok çabaladım tedavi için elimden geleni yaptım.siz sonuçta evlat edinme kararınızı söylemişsiniz elinizden geleni yapmışsınız sizi anlamak istememiş.dilerim herşey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?