Boşanıyorum.

Konuyu tam olarak bilmiyorum ama esinizin rahatsizligindan dolayi cocugunun olmamasi aranizdaki sevgiyi bitirmis sanirim. Bilmiyorum icim acidi birden. Cocugu olmadigi icin terk ediliyor esiniz gibi hissettim. Adama uzuldum istemsiz.

Hakkınızda hayırlısı olsun, çabucak atanırsınız inşallah.
Ağlama krizlerini önlemek için şimdiden bir psikyatriste gidin bence. İlaç verirse kullanın, en azından sınav sürecini atlatmanıza yardımcı olur. Kilo aldırmayan bir ilaç olsun derseniz ona göre yazarlar.

Ben bu şekilde atlatmaya çalışıyorum 6 ay oldu. İlaç sayesinde ağlama krizlerine girmedim, odaklanmam daha kolay oldu. Elbette bunalım yaşadım, banyo bile yapamadım günlerce, üzerimi değiştirecek gücüm dahi yoktu. Ama insan içine karışınca veya alakasız bir ortamda aniden gözümden yaş akmıyordu en azından.

Ya her konuna sürekli yazıyorum asla unutamıyorum seni ablacım. Çok üzülüyorum istemsizce sizin bosanmaniza . Ama neyse seni hiiic uzmiyeyim boşu boşuna .

Sen bu şekilde mutlu olacaksın bu karari öyle hemen vermedin . Çok düşündün yapamadin . Sürekli mutsuz olarak yaşanmaz ki . İnşallah çok çok mutlu olursun . Gönlünden ne geciyosa inşallah kabul olur senin için en en hayırlısı olsun inşallah

başka sorunlarımız da var tabii. alelacele değil ama çekilmez hale geldi artık.
Başka sorunlar nedir bilmiyorum ama temelde çocuk konusu varsa, durumu ikiniz de kabullendikten sonra o sorunlar ortadan kalkacaktır.
Çocuk sahibi olmak için mi yeni bir hayat kurmak istiyorsun?
Başka konular varsa bilemem tabi haklısındır bu kararı verdiğine göre.

Bende boşanma aşamasındayım eşimi çok sevdiğim halde gereksiz sebepler yüzünden terk edildim hakaretler iftiralar birsürü şeyler işittim ondan ama hala onu seviyorum ve istiyorum bu sebepten de kendimden nefret ediyorum.
Bende ağlama krizlerine giriyorum sık sık çarşının ortasında bile durduk yere ağlayabiliyorum birde 4 yaşında çocuğum var onun babamla bidaha hiç barışmaycakmısınız bidaha aynı evde yaşamıycakmıyız soruları kalbime bıçak gibi saplanıyor resmen
Umarım en kısa zamanda Bende toparlanırım sizde toparlanırsınız bundan sonra daha mutlu oluruz inşallah

Evet çünkü kabullenemiyorum. çok denedim olmuyor. cinsel hayatımızın da içine etti bu problemler tasalar. eskisi gibi gücüm yok ailede her bebek ziyaretine gidişimizde elim ayağım titriyor.
çocuk sahibi olmak istiyorum. evlat da edinmeye yanaşmıyor. bana da yapacak bir şey kalmıyor.

Siz tekrar evlendiniz mi?

ahahaa Aykut elması mı koydunuz profile. çok komik yaa moralim bozukken hep izlerim.
teşekkürler

Allah Allah bir an Kpss konusuna mi yazmışım yanlışlıkla dedim. Kızlar başarılar dilerim tüm en güzel mevkileri hakeden fistiklara. Ben Kpss ile mühendislik kadrosuna aranmıştım inşallah sizlere de nasip olsun

hayırlısı neyse o olsun

Eşinden kaynaklı mi bebek olmayışı.

Hep mutlu olun inşallah Buna rağmen böyle mesaj atıyor öyle mi? Sizin mutluluğunuz batıyor olabilir mi?
Teşekkürler.. Batsa da çıksa da umurumda değil kisadece kızımız olduğu için engelleyemiyor olmam kotu

Ben seni anlıyorum konu sahibi..çocuk isteği farklı bir duygu anlatılmaz yaşanır birşey.benimde evliliğinde benim yüzümden çocuğum olmuyordu ve ben çok yıprandım eşime üzüldüm.çok çabaladım tedavi için elimden geleni yaptım.siz sonuçta evlat edinme kararınızı söylemişsiniz elinizden geleni yapmışsınız sizi anlamak istememiş.dilerim herşey gönlünüzce olur.

Yine de henüz boşanmadık ve ben çok zorlanıyorum. Dün gece 2 de hortlar gibi uyandım sabah 7 ye kadar oturdum filan. ellerim istemsizce titriyor duruyor sonra geçiyor.
Nabız bazen deliriyor filan. Bu gidişle bir deli gömleği giydirip tımarhaneye götürecek toptan kurtulacak benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…