• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanıyorum

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
Gecenlerde buraya yyazmıştı.esim eve geç geliyor demiştim. Esim eve alkollü geldi kavga ettik telefonumu kirdi kimseyi arayamayayyim diye . Çevremde kimim kimsem olmadığı için o uyur uyumaz 155 için aradım ve kucağımda çocuğumla evi terk ettim .gece yarısı hastaneye gittim kafamı yardi hastanelik oldum.sikayetci oldum uzaklaştırmasi var şuan.babamin evindeyim Üzülmüyorum bittiğine çünkü bu olay defalarca oldu defalarca hastanelik etti ve çocuğum için susmustum en sonunda canima tak dedi artık. Esim demeye bile utanıyorum artık ama her yerden bnmlee konuşmak için ugrasiyo.bnmle konuşup kafamı karıştırmaya calisiyonasi babası dünden razıymis gibi ben eşyalarımı toplamaya gittiğimde demediklerini bırakmadılar.cok zorlu bir süreç beni bekliyo.bebegimi bnden alacaklar diye ödüm kopuyo.dua edin arkadaşlar bolca duaya ihtiyacım var

Gecenlerde buraya yyazmıştı.esim eve geç geliyor demiştim. Esim eve alkollü geldi kavga ettik telefonumu kirdi kimseyi arayamayayyim diye . Çevremde kimim kimsem olmadığı için o uyur uyumaz 155 için aradım ve kucağımda çocuğumla evi terk ettim .gece yarısı hastaneye gittim kafamı yardi hastanelik oldum.sikayetci oldum uzaklaştırmasi var şuan.babamin evindeyim Üzülmüyorum bittiğine çünkü bu olay defalarca oldu defalarca hastanelik etti ve çocuğum için susmustum en sonunda canima tak dedi artık. Esim demeye bile utanıyorum artık ama her yerden bnmlee konuşmak için ugrasiyo.bnmle konuşup kafamı karıştırmaya calisiyonasi babası dünden razıymis gibi ben eşyalarımı toplamaya gittiğimde demediklerini bırakmadılar.cok zorlu bir süreç beni bekliyo.bebegimi bnden alacaklar diye ödüm kopuyo.dua edin arkadaşlar bolca duaya ihtiyacım var
İnşallah geri dönmezsiniz

Darp raporu vs var hastanede kayıtlar var sonuçta. Bu adamın uzaklaştırması da var. Çocuğu alamaz kötü sözlerine kötülükle karşılık vermeyin ayıya dayı diyin ki (canım cicim demeyin ama saygılı mesafeli)mahkeme de bana böyle kötü kelimeler etti diyemesin.ayrıca siz mesajlarla polemiğe girmeyin çocuğu göremeyeceksin filan gibi şeyler demeyin. Mahkeme ayda iki kere gösterecek şekilde ayarlayacak muhtemelen . Kötü bir eş de olsa çocuğunu görmek isteyecektir. Kanıtlarını tut. Ve avukatsız iş yapma kesinlikle

Allah yardımcın olsun canım çok kötü şeyler yaşamışsın o adamın bebeğini senden alabileceğini zannetmiyorum darp raporu var elinde mahkemede bu göz önünde bulundurulur içini ferah tut sen

Sakın konuşup bunları unutmayın Allahın izniyle kimse sizde almaz çocuğunuzu böyle birine vermezler. Allah yardımcınız olsun iyi olursunuz inşallah

Bebeğinizi kimse sizden alamaz.
Olay öyle boyutlara gelmiş ki sakın geri adım atmayın.
Bakın alkolizm korkunç birşey.
Benim annem yıllarca çekti bu yüzden.
Allah korusun canınızdan olmaya kadar gider bu iş.
Allah’ın belası herif kafanızı yarmış zaten.
Çocuğunuzun geleceği, kendi can sağlığınız için bir an önce boşanın.
Öyle bi pislikle ömür geçireceğinize çocuğunuzla oturur yavan ekmek yersiniz daha iyi.
Umarım anne babanız arkanızdadır.
O adamla da muhattap olmayın artık hiç bi şekilde.

Bebeğinizi kimse sizden alamaz.
Olay öyle boyutlara gelmiş ki sakın geri adım atmayın.
Bakın alkolizm korkunç birşey.
Benim annem yıllarca çekti bu yüzden.
Allah korusun canınızdan olmaya kadar gider bu iş.
Allah’ın belası herif kafanızı yarmış zaten.
Çocuğunuzun geleceği, kendi can sağlığınız için bir an önce boşanın.
Öyle bi pislikle ömür geçireceğinize çocuğunuzla oturur yavan ekmek yersiniz daha iyi.
Umarım anne babanız arkanızdadır.
O adamla da muhattap olmayın artık hiç bi şekilde.a
Annem ve babam sonuna kadar arkamda Allah razı olsun onlardan.bi daha geri adım atmak yok zaten bu saatten sonra çocuğumun gözü önünde dovuyodu bide yapma çocuk var dediğim halde bi fazla vuruyodu

Ay boşverin kim dünden razı kim değil. Size şiddet uygulamış adam rapor almışsınızdır kim nasıl alsın bebeğinizi sizden. Böyle şeylerle kendinizi korkutup içten içe barışma bahanesi bulmayın. Mis gibi ayrılmışsınız işte açın davayı darp raporuda var daha ne. Numaranızı da değiştirin bitti.

Şiddet ve ihmal varsa bebeği vermezler ona merak etmeyin
İnşallah almazlar
Ay boşverin kim dünden razı kim değil. Size şiddet uygulamış adam rapor almışsınızdır kim nasıl alsın bebeğinizi sizden. Böyle şeylerle kendinizi korkutup içten içe barışma bahanesi bulmayın. Mis gibi ayrılmışsınız işte açın davayı darp raporuda var daha ne. Numaranızı da değiştirin bitti.
Barisma bahanesi değil dava numara hepsini hallettim zaten .barisma gibi bi niyetimde yok ama karşı taraf bakti ki iş ciddi görüşmek için elinden geleni yapiyo

Annem ve babam sonuna kadar arkamda Allah razı olsun onlardan.bi daha geri adım atmak yok zaten bu saatten sonra çocuğumun gözü önünde dovuyodu bide yapma çocuk var dediğim halde bi fazla vuruyodu
Kıyamam 🥺 size sarılasım geldi.
Yapma etme diye yalvarmak zorunda kalmak ne demek ya.
Allah’ın belası sinir etti beni gece gece .
İyice korkutmuş , sindirmiş sizi.
Şükür ki anne babanız arkanızda.
Çocuğunuza onların da desteğiyle gül gibi bakar büyütürsünüz.
Olan o adi adama olur perişan kalır ortada size hiçbişey olmaz.

Yasadiklarina cok üzüldüm, türkiyede cocuk konusu nasil adim atilir bilmiyorum, ama avukatiniz olsun, raporlar elinde bulunsun. Suan sizin Durumunuza bagli (ve cocugun Yasi) Ama Ben cocugum icin bis Psikolog'ta rendevu alirdim ordada bir rapor alirdim. Calisiyormusun ?
Ailen arkanda oldugu halde bunca zaman Neden katlandin?
Yasinda genc, daha cok güzel Günler seni ve cocugun bekliyor olucak. ☄

Bu saatten sonra sakın affetmek gibi bir gaflette bulunma bak şuan çok doğru yoldasın o ceza almamak için özür diliyor az önce biri yazmış şiddet ve alkolden affettim avukat 3 yıl aynı sebepten dava açamazsın dedi diye. Sana sadece bunu önerebilirim. Geçmiş olsun.

yavrum yazik ya, insdallah kucuktur yasi.

cocuga sakin bir daha yasatmayin bunu, ilerde telafisi zor olur.

İnsanların ne yaşadığını, sınavını bir kendi bilir ama keşke bu kadar beklemeseydiniz. Yazık, fiziksel ve psikolojik olarak ne kadar yıprandınız kim bilir, bir de yavrunuz var. Çok cesursunuz, bu adımı attınız ya gerisi gelir. Anası da babası da afkursun dursun. Evladınızı sizden alamazlar, rahat olun. Tüm iyi dileklerim dualarım sizinle 🙏🏻

Şiddet ve alkol var bebeği alamaz korkmayın yani bunu kafanızdan çıkarın sizin için duam bir an önce boşanmanız bu pislikten

Back
X