hep mi böyleydi bu adam? Yok böyle değildi zamanla bozdu
Yeniyim daha yanlış yazmışım kusura bakmayın böyle değildi zamanla bozdu
Hep bu ihtimali düşünüyorum kafam allak bullakHa adamın kıskançlığı öfkesi yani karakter özellikleri bir anda değişecek öyle mi? İnanıyor musunuz buna? Şimdi boşanmazsanız bir daha hiç boşanamazsınız. Bu sefer çocuğum babasına düşkün diyeceksiniz, belki ikinci çocuk olacak... Kızı 20 yaşındayken boşanan bir akrabam çocuğum 2 yaşındayken baba evine dönmüştüm keşke o zaman boşansaydım hayatım bambaşka olırdu hep o günü düşünüyorum diyor
Böyle bir adamdan neden çocuk yaptiniz ki ?
Tabi başından beri öyleyse.
Eşinizi en iyi siz tanirsiniz değişmeyeceğine eminseniz asla dönmeyin aksi taktirde eskisinden beter olur ilişkiniz.
Size yalvarmasi çocuğu sizde
Doğru söylüyorsunuz bende dedim kimse degismez hele ki 30 yaşından sonra ama o da değişmek değil kendimden ödün vermeye hazırım diyorBöyle bir adamdan neden çocuk yaptiniz ki ?
Tabi başından beri öyleyse.
Eşinizi en iyi siz tanirsiniz değişmeyeceğine eminseniz asla dönmeyin aksi taktirde eskisinden beter olur ilişkiniz.
Size yalvarmasi çocuğu sizden alma düşüncesi yüzünden de olabilir iyi düşünün.
Bunu en başta kendi dedi öfke terapisine gideyim birlikte evlilik danışmanına gidelim diyeAffedeyim mi diye soracağınıza bence tedavi olmasını şart koşun.
Çift terapisi alın hatta.
Eşiniz halamın eşine çok benziyor, halam da kavga dövüş dava açtı ve o zamanlar bir çocuğu vardı, halam eşine döndü ama şiddet hakaret katlanarak arttı tekrara eve hapsetti defalarca hamile bıraktı halam istemediği halde , şimdi halam 4 çocukla böyle bir adama tahammül etmeye çalışıyor, geçen konuştum diyor keşke o zaman boşasaydım2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Yani çok seviyorsanız ancak psikoloğa düzenli olarak gitmesi şartıyla barışın onda da ancak uzuuuun bir süre beklersiniz ailenizin evinde, eşiniz düzenli olarak gitmeye devam ederse ve olumlu yönde değişim olursa şans verirsiniz. Yoksa 1-2 kez gidip bırakır ve yine eski haline döner. Kıskançlık, öfke kontrolü bunlar psikolojik rahatsızlıklar. Ama iyi düşünün size yaşattıklarını vs. Hayat sizin karar sizin.2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Dönseniz bile bir süre her an gidebileceğinizin sinyalini verin. Bazı erkekleri kaybetme korkusu adam eder. Dik durun ama.2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?