Boşanıyorum.

Izabelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
252
212
103
Artık gerçekten sabrım kalmadı.
Eşimin sinirine, asosyalliğine, gıcıklaşmasına dayanamıyorum.
Biz gezmeyi çok seven, çok sosyal bir çfittik. 3 ayda 1 yurt dışı, neredeyse her ay bir şehir gezen, birlikte ve ya yalnız arkadaşlarıyla buluşan bir çifttik.
7 yıllık evliliğimizde 1 kez çift terapisti aldık. Düzeldiğimize inanınca çocuk yaptık. Şu an 1.5 yaşında.
Biz aylardır ite kaka evliliğimizi yürütmeye çalışıyoruz. Eşim çok sinirli bi adam. En ufak bir şeye bağırıp çağırır sakinleşince özür diler. Artık değil dışarı çıkmak akşam 21:00 olunca uyuyakalan bir adam oldu. Halı saha günleri 01:00 e kadar uyumaz ama bana gelince yorgundur, uykusuzdur..
Kaç kere üslubunu düzelt, sinirle kullandığın kelimelere dikkat et dedim. Her seferinde çok haklısın değişicem söz bu sefer her şey bambaşka olacak deyip ertesi gün bunu hatırlamaz oldu.
Perşembe günü yine böyle bir kriz anı yaşandı. Cuma özür diledi ama bu sefer kabul etmedim. Etmedikçe çirkinleşti. Dün en son arabanın anahtarını bana ver artık iş dışında bir yere otobüsle gidersin diye zorbalıkta bulundu. Bebeğimi uyutup dışarı çıktım arabayla.
Bugün öğlen gidip eşyalarımı alıp anneme geçeyim diyorum. Kırk kere çocuğun yanında kavga etmeyelim dediğim halde dinlemedi beni.
Evine yardımcı bi adam ve iyi bir baba olmasına güveniyor. Ben boşanacağım deyince herkes bunu önüme sunuyor çünkü :)
Ev işine yardımcı olması erkekler için yeterli çünkü.. Siz evde ne yaşıyorsunuz kimsenin umrunda olmaz.

Belki de yeniden terapiye başlamalısınız.
Öfkeli ve sinirli insan ben de hiç sevmiyorum.
Kendini törpülemeye ihtiyacı var.
O da bu evliliği kurtarmak istiyorsa çaba göstermeli.

Belki de yeniden terapiye başlamalısınız.
Öfkeli ve sinirli insan ben de hiç sevmiyorum.
Kendini törpülemeye ihtiyacı var.
O da bu evliliği kurtarmak istiyorsa çaba göstermeli.
Bunu söylediğim zaman oraya para veremeyiz şimdi diyor :)
Evet maddi olarak zor durumdayız bu ara ama evliliğimizden önemli mi ?

Tabii ki evliliğiniz daha önemli.
Ama kendini düzeltmezse olmaz.
Hem belki senin de hataların vardır, sen de onları görmüş olursun, bu şekilde yaklaşsan gene de ikna olmaz mı?

Bağırıp çağırma olaylarına ben de katlanamiyorum hiç. İnsanlar sanıyor ki evine bakıyor çocuğuna iyi baba neden bosanasin? Ama insan mutsuzsa bir şeylere katlanmak zorunda değil bence.

Tabii ki evliliğiniz daha önemli.
Ama kendini düzeltmezse olmaz.
Hem belki senin de hataların vardır, sen de onları görmüş olursun, bu şekilde yaklaşsan gene de ikna olmaz mı?
Ben zaten kavgada bile çok sakin konuşan tarafım. Kaç kez söyledim bak pişman oluruz gel her şeyi deneyelim diye.
Para yok kusura bakma cevabını aldım hep. Daha ne yapabilirim bilmiyorum

Aileleri araya sok seviyorsan terapi aldirin ikinizde biraz öfkeyle haraket ediyorsun gibi geldi. Ben bile 2 yil cektim degismedi siddet vardi tabi bizde artik dayanamadim sözlü tartismalar çözülebilir gibime geliyor terapi ile aileniz göz dagi versin. Yok artık sevmiyorum herkes yoluna derseniz akıllıca davranın delil vs toplayin altinlar varsa alin para alin cocukla ortada kalmayın nafaka cok komik bi rakam calisiyorsaniz ala yoksa is bulun evde oturmanizi bile bahane edebilir keza bende öyle oldu oturdum cocuguma baktim diye mahkeme dilekcesinde beni suclamis.anasina güvenip vermedim torununa bakmadi diye.anasida dayakcinjn teki verirmiyim hic

Bir hastalığı olabilir mi? Mesela sinirli olması ve uyumak istemesi bana şeker hastalığını çağrıştırdı. Cinselliğe de çok etki eden bir hastalık, bana gelince uyuyor dediğiniz için diyorum bunu. Belki önce buna baktırmak istersiniz.

Simdi bu sinir isleri cok problemli.
Esin anlik ofkesini baska birinden cikararak rahatliyor.Buraya kadar tamam .Gelin gorun ki onun uzerinden kalkan bu sinir yuku senin omuzlarina biniyor.Yani birileri bagirarak rahatladiginda karsindaki kisiyi gerdiginin farkinda olmali.
Sinir meselesi enerji meselesi.Kendisi desarj olurken,baskasini dolduruyor.Bana cok bencilce geliyor.
E buda can bir yerde.Kir,parcala sonra ozur dile.
Cikisiniz varsa bir sans daha bakin,aksi halde yapilacak belli zaten.

Hayır yok ara ara baktırır tahlillerine

Evet aynen öyle.
Ben bağırıp çağırabilen bir insan da değilim. Ağlayarak sinirimi atabiliyorum. Çocuk o halde görüyor beni her hafta sonu..

amacın boşanmak değilde blöf yapmaksa sakın evinden çıkma eşyalarını toplayım şunu de bi süre annemde kalacak kendimi dinliyecem bu arada sende biraz kafanı toparla kırıcı oluyosun de

belki eşinin içinde aşamağıdığı sıkıntıları var kendin diyosun yurtdışına çıkardık sürekli şehirler arası gezerdik diye belki oda bu maddi zorluklardan bunaldı eski yaşamını özlüyor

Evlilik danışmanına gitseniz

eşiniz öfkesini kontrol edemiyor çok sıkıntılı böyle biriyle yaşamak bence de tedavi olmalı belki o süre zarfında değişimi olur

Sıkıya gelince hemen boşanmak kolay geliyor sana demekki kocanı gönülden sevmiyorsun onunda çocuk gibi hareketleri var karakteri öyle yinede özür dilemeyedebilirdi bunun için bosanman ayrı bi saçma oldu bence gene randevu alın gitmezsen artık biter dersin korkundan belki gelir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…