Boşanıyorum.

Sıkıya gelince hemen boşanmak kolay geliyor sana 🤔 demekki kocanı gönülden sevmiyorsun onunda çocuk gibi hareketleri var karakteri öyle yinede özür dilemeyedebilirdi bunun için bosanman ayrı bi saçma oldu bence 🙄 gene randevu alın gitmezsen artık biter dersin korkundan belki gelir o
Şaka yapıyorsunuz ya gerçekten.

eşiniz zor bir dönem geçiriyor belliki sinir genellikle stres arttığında tavan yapıyor. maddi zorluklar var demişsiniz bundan daha önemli stres sebebi yoktur herhalde. yapı olarak benim eşimde çok bağıran biri ama eve çocuklara yardımcı diye diğer insanların gözünde her zaman melek ve bulunmaz hint kumaşı. bende eşimi uyarınca sen benim gibisini zor bulursun diyor. bu tipler hep aynı yani. ama iş bitirme noktasına gelmeden iyice bir düşünün taşının harbiden iyi ve kötü yönlerini tartın dışarıda daha nazik anlayışlı bağırmayan birini bulusunuz elbet ama eşinizin iyi özellikleri onda olmayabilir. pişman olmayın yani. hakkınızda hayırlısı olsun.

Esiniz eskiden böyle olmadigina göre ortada bir problem var demektir. Bu sadece onunla mi ilgili, yoksa evliliginizle mi ilgili bilemeyiz tabi, lakin düzenli bir terapi almadan devam etmek hata olmus. Insanalar birden bire degismiyor. Bence esiniz parayi bahane etmesin terapi konusunda. Bosaninca sonucta nafaka ödemek zorunda olacak. Bence evliligini Kurtarmaya odaklansin.

Kimseyi sokmayın araya yetişkin insanlarsınız, ailelerle böyle durumlarda yüz göz olunması yanlış geliyor bana.
Adam özrü kabul edilmeyince daha da çirkinleşmiş. Bir süre uzak kalmak iyi gelebilir, böylece eşiniz de kendi hatalarıyla yüzleşir.

Back
X