Boşanıyorum........

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya neden sorumluluk sahibi olmayan insanlae evlenir..evlenmiş olmak için mi..yapcak herşey bitti doğanın kanunu böyle diyemi..başkasının da başını yakıyorlar..zati inanmadığım bir kurum iyice nefret ettim..

meslimina arkadaşımız, çok güzel anlatmış. ben de mesajınızı okuyunca üzüntü değil mutluluk duydum sizin için. sonuçta bir ilişkiye başlıyorsunuz, evleniyorsunuz. sonunu bilmek kimsenin, hiç kimsenin elinde değil. ama sonrasında kendi benliğinizi, onurunuzu kaybetmemeniz sizin elinizde, siz de elinizdeki bu gücü kullanıyor, insanlıktan nasibi almamış insanlardan uzaklaşarak en doğru hareketi yapıyorsunuz a.s

babanız da bir baba gibi davranmış! darısı baba sıfatı altında ezilen, babalığın ne demek olduğunu bilmeyen, yavrularını kendi elleriyle ateşe itenlerin başına!

Gururun herşeyden önemli bence.
En doğrusunu yapmışsın.
Yeni hayatında boooool mutlulukra, seni çok seven biri karşına çıkar inşallah.:teselli:

daha önceki konunuzu okumuştum ve boşanmaya -çok geçerli sebepler yoksa hiçççç taraftar olmadığım halde-senin durumuna ''kesinlikle boşanmalısın'' diye mesaj yazmak gelmişti içmden.ama yazamamıştım.şimdi kararını okudum ve doğru olanı yapmışsın dye düşünüyorum zira bu karakterdeki insanlarla ömür geçmez.hepsi ayrı dert.ayrıca senden boşanmak istiyorum,soğudum v.s diyen birini haketmediğnden eminim.çok gençsin ve önünde -Allahın izniyle- upuzun bir ömür var. kararın hayırlı olsun ve Rabbim seni hakeden,kıymetini bilen,sana mutluluk verecek güzel insanlarla karşılaştırsın,ömür boyu mutlu ol inşallah:Saruboceq:

inanıyorumki haketmediğin bişey yaşadın allah kimsenin yuvasını bozmasın hayırlısı böyleymiş cnm fazla takma kafana bundan sonra yaşamına daha çok sarıl ve ayakta kal huzur ve tüm mutluluklar peşini hiç bırakmasın

hakkında hayırlısı olsun.
inşallah bundan sonra çoook mutlu olursun...

Bence doğru olanı yaptın,sen elinden gelen herşeyi yaptın,büyük acılardan sonra büyük mutluluklar gelirmiş,sen umudunu kaybetme..

daha önce yuvanı yıkma falan yazmıştım ama eşinin söylediklerinden sonra hakverdim sanada.tabiki kimse boşanmak istemez ama senden tiksiniyorum söylenecek söz değil.gerçi onuda sinirle söyledi belki ama söyledi sonuçta.kaldıki ailesi teyzesi sizin hakkınızda konuşurken karşı çıkması lazım destek veriyor.iyi yapmışın.eşin hastaydı ve ailesiyle kalıyordu dimi şimdi yapayalnız kalsında anlasın bakalım...gerçi erkek milleti hemen bulur yeni birini kötükedihüso allah bundan sonra yüzünü güldürsün canım...

evlenmek kadar boşanmak da normal..
sağlıksız evliliklerin insan psikolojisini yıprattığını savunurum hep..
yeni yaşantınızda sonsuz mutluluklar diliyorum.

yeni hayatında mutluluklar canım....

ailenizin yanınızda olması çok güzel.bende bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim.

Hakkında hayırlı olsun canım..:teselli:

Zararın neresinden dönsen kardır demişler..

canım önceki yazdıklarını hatırlıyorum.Bence doğru bir karar almışsın,ailende yanında,evet, zor bir süreç bekliyor seni ama bu süreç yaşadıklarından daha zor olamaz,dualarım seninle :Saruboceq:yeni hayatında mutluluklar seninle olsun canım

böyle bir koca ve aileyle yaşamak insanın ömründen ömür alırdı zaten
ne güzel babacığın da destek vermiş sana, gelip almış ordan
bundan sonra herşey çok güzel olur umarım senin için

bazen herşey bitmiştir ve
boşuna debelenmenin anlamı yoktur
yeni hayatınız hayırlı olsun

Bundan sonrasi guzel olur insallah sizin için
En iyisini yapmissin, her gun hakaret, cehennemi yasamaktansa, birakin yeni bir sayfa açin hayatinizda.
Her evlilik yuruyecek diye birsey yok. Artik evlilikler eskisi gibi degil maalesef.
Neyim degil ne olacagim demeliyiz.
Geçmis olsun...
Baba ocagi guvenlidir...Yakinda bu kotu çoook arkanizda kalacak

hakkında hayırlısı olsun canım, Allah yardımcın olsun, okadar üzülüyorumki bu boşanma haberlerine ama alın yazısı işte neylersin

Bundan sonraki hayatınızda mutlu olursunuz inşallah....

O korkunç adamdan kurtulduğunuza çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…