Boşanıyorum........

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
severek evlenmediniz mi neden bu duruma gelip bu konuşmalara yapıldı ki :uhm:

canım hakkında hayırlısı olsun konularını hatırlıyorum da en iyi kararı vermişsin allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın seni

evlenmekte boşanmakta insanların mutluluğu içindir
bunu çıkarma o güzel kalbinden

Kendi hayatını düşünüp babanın evine gittiğin için takdir ediyorum seni.
Yeni hayatında mutluluklar...
Bundan daha iyi bir karar olamazdı.

Kimse boşanmak için evlenmiyor ama malesef evlenince bazı erkekler insanlığını unutuyor seninkide bu cinstendi arkadaşım böylesi daha hayırlı olur inşallah ...

yeni hayatında mutlu olman dileğiyle '' insana insan gerek'' boşver sakın üzülme a.s.

teyzesinin hakaretlerine takdir gösteren sizin savunma gayretınde bulunmayan bırı ıcın hıc uzulmeyın ınsan yedısınde ne ıse yetmısınde o oluyor.yıllarca uzulmek yerıne bır kere uzulunnnnnn......haytataaa cokkkkkkkk mutlu olursun ınsallah

doğru olanı yapmışsın..söylenen ve yaşananlar karşısında beraber yaşamayı sürdürecek olsan hata yapmış olurdın zaten..hakkında hayırlısı

Allah hakkında hayırlısını versın canım inşallah..

canım benim şu ana kadar açtığın bütün konuları okumuştum.çok üzüldüm.....neden üzüldüm biliyomusun?sen o adamı çok seviyodun sanırım.çünkü baya uzun bi zamandır çekiyosun onun kahrını. keşke adam gibi bi adam olsaydıda senin gibi kocasını çok seven bi kadına bunları yaşatmasaydı.neyse..geçmişe mazi derler canım sen dimdik dur ve ileriye bak.o arkanda kalıp dizlerinin üzerine çöksün.ben inanıyorumki sen daha iyilerine layıksın,ve layık olduğun bir gün çıkacak karşına.sen sakın yıkılma

Oh be arkadaşım nihayet sen yazdıkça yaşadıklarını ben sinir harbi yaşadım.Anlıyorum seviyordun düzelir diye bekliyordun.Ama bu karakterde bir adamın düzelmeyeceği belliydi.Hiç üzülme sakın.Bulsun kaynanan oğluna gelin bakalım senin kadar dayanabilirmi onlara?Allah inşallah senin kıymetini bilecek seni mutlu edecek insanı çıkarır karşına ve bu yaşadığın üzüntüleri unutturur sana

En hayırlısı neyse o olur canım.
Kararının arkasında dimdik dur ve dua et senin bir ailen var.

Allah tan sana sahip çıkan bi ailen var ne güzel kararlarının yanında sana destek olan baban var bunu çok sevinmelisin arkadaşım. Her evlilik ölümle sonuçlanacak diye bişey yok boşanmak da doğal bi olay eşler anlaşamadığında boşanmalar olmalıdır bence iki tarafında yıpranmaması ve çocukların daha fazla zarar görmemesi için...Sen kararını vermişsin sonuna kadar kararından dönme... Sana yeni hayatında mutluluklar dilerim kardeşim...:teselli:

Tebrikler bu insanları cekmedigin için yeni hayatında da mutlu olman dileğiyle..

eşim beni gözden bu kadar çıkarmış ki 200 gün oluyor nerdeyse ne bir telefon ne bir iletişim kurdu benle yazık yaaaa........

eşim beni gözden bu kadar çıkarmış ki 200 gün oluyor nerdeyse ne bir telefon ne bir iletişim kurdu benle yazık yaaaa........

canım hariçten gazel okumak kolaydır biliyorum ama seni bu kadar gözden çıkarmış, istemediğini söylemiş bir adamdan ne bekliyorsun. 200 gün diye saymana değmez. unutma bu hayatta önce sen gelirsin, diğerleri sonra.

eminim ki, seni senin sevdiğin kadar çok sevecek, değerini bilecek, yaralarını saracak biri çıkacak karşına ve sen onu bulduğunda, sevilmenin ne kadar güzel olduğunu anladığında şu anda sayıyor olduğun günlere sadece acıyacaksın.

kendini topla, hayatın akışına katıl ve ailene sarıl. Allah yardım eder canım inan buna...

pardon ya 200 değil 20 gün yanlış yazmışım

zor ve sıkıntılı günler var önünde ,biraz sabırla kendi yolunu çizebilirsin bence...

pardon ya 200 değil 20 gün yanlış yazmışım

lütfen saymayı bırak canım, bu kendine eziyetten başka birşey değil. şimdi konuyu tam olarak bilmiyorum tabi, neden aranız açıldı, neden seni istemediğini söyledi. bunları bilmeden sil at demek de çok mantıklı değil tabi. eğer senin hatan varsa ve eşini hala seviyorsan sonuna kadar savaş ve düzeltmeye çalış derim. ama durup dururken aşk bitti, soğudum, artık seni istemiyorum diyorsa ne yapabilirsin ki canım. zorla güzellik de, aşk da sevgi de olmaz. kendine başka bir yol çizmelesin...

canim ya cok uzuldum senin adina allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…