Boşanıyorum........

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
daha öncesinde yazmıştım problemlerimi ve dün gece babam beni aldı şu anda babamın evindeyim ve boşanıyoruz. eşim benden tiksindiğini boşanmak istediğini bana soğuduğunu söyledi 2 gün önce. ve teyzesi de insanların içinde bana hakaret etti eşimde ne güzel fırça attı teyzemi çok takdir ettim dedi. bende düşündüm taşındım istemeyen bir adam kabus gibi bir ev devamlı hakaret eden her haliylke tavrıyla hakaret eden bir kayınvalide ve babamı aradım gelip dün gece beni aldılar. dönmek istemiyorum....

Yeni hayatında mutluluklar.
Hakkında hayırlısı böylemiş demekki.:1hug:

Canım iyi yapmışsın hiç pişman olma.Gençliğine yazık o evde geçen günlerine,güzel zamanlarına yazık.Daha öncede okumuştum konunu.Hayatına bak sen bundan sonra.Çoook pişma olur ama iş işten geçmiş olur sen istikrarlı ol kendini ezdirme.Hakkında hayırlısı neyse o olsun a.s.

Canım hakkında hayırlısı olsun. bi ömür böyle bi insanla çekilmez sanırım. Ne güzel ama baban sana sahip çıkmış, gerisini boşver canım. herşey unutulur. Allah başka dert vermesin.

umarım bundan sonra mutlu olursun...
hakkınızda hayırlısı olsun...

hakkında hayırlısı olsun canım.babanın sahip çıkması çok güzel.çok şanslısın.allah yolunu açık etsin.mutluluklar dilerim canım sana....

Ayrılıklar için benim babacım hep aynı sözü söyler;"Gelmiş,geçmiş olsun":lepi:
Bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inşallah:teselli:

evlenmek ne kadar doğalsa boşanmak da aynı doğallıktadır.
insan mutlu olmak için evlenir ama umduğunu bulamayabilir her zaman.
siz de inşallah bundan sonra daha dingin ve huzurlu bir yaşam sürersiniz..

canım hakkında hayırlısı sakın üzülme sen en doğru olanı yaptın seni istemeyeni sen hiç isteme bundan sonraki hayatında her şey gönlünce olsun canım

çok üzülüyorum ya hergün buraya kaç tane insan boşanıyorum yazıyor... Bunun için mi evleniyor insanlar ya yazık valla...Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun yeni hayatında...

o senden tiksinmiyor canım o birini bulmuş bahaneler yaratıyor senden ayrılmak için. hiiiiiiiç kafana takma aynı yastığa baş koyduğu kadına böyle bir laf söyleyen erkeğe zaten erkek denmez. şutla gitsin canım. Allah karşına ilerde çooook iyi insanlar çıkarır iyiki benden tiksindiğini söylemişte ayrılmışız dersin. afedersin ağzımı bozacağım ama. daha giydikleri iç çamaşırını çıkardıkları çorabı koyacakları yeri bilmeyen erkekler daha tiksindirici. Allah kalbine ve gönlüne göre versin bundan sonra. onsuz bir haytın tadını çıkar canım

bosanmanin ne kadar kötü oldugu hakkinda atilip tutulsada ..bazen insanlarin yüzünü güldüren durumdur.
bir insanla arasındaki herşey bitmis bir evliligi yürütmeye calisiyorsunuz.
zoraki bir evlilik sürdürmek gercekten bir iskencedir. egerki birde cocuklar varsa bence dünyadaki insanin cocuguna yapabilecegi en büyük kötülüktür.
mutsuz bir ailede yasamaktansa ,mutlu bir ebeveynde yasamak her cocugun istedigidir.
yasanilmis ve dogru oldugu kanitlanmistir.eger evlilik bitmisse gercekten insanin kendini sikmamasi ve hemen bitirmesi tavsiye edilir.mutluluk için de hayat sürmen umudu ile...sen sana iyi bak:)

Hakkinda hayirlisi olsun..
Bundan sonra Insallah tüm güzellikler seninle olur..

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah hayat sana güzel kapılar açar seni istemeyeni sende istemeyeceksin zaten zorlamaylada olmaz bazı şeyler bu dünyaya bir kez geliyoruzz sen kendine iyi bak yeni bir defter aç kendine başarılarr

Bence böyle bir ortamdan kurtulduğunuz için mutlu olmalısınız. Çekilecek bir hayat değilmiş sizinki.

geçmiş olsun canım
seni haketmeyen degerini bilmeyen
insanlarala yaşamak çok zordur.
bundan sonra daha mutlu olacaksındır inş.
çok üzme kendini
belki hayırlısı böyledir.

Canim benim en guzelini yapmisin hakkinda herseyin hayirlisi dunyada erkek olarak birtek o yok Allah c.c karsina kimleri cikarir gor bak hic acele teme kafani dinle beynini bosalat pskolojin duzelince hersey daha guzel gelecek sana

Hayatinda en guzel gunler bundan sonra olsun insallah
..

Bundan sonraki hayatinda insallah hersey daha güzel olsun arkadasim..cok iyi yapmissin...:1hug:

hayırlısı olsun canım.daha iyilerine layıksın sen.sakın üzülme o üzülsün haline zavallı

Allah gönlüne göre bi hayat versin canim.. dilerim yeni hayat sayfanda mutluluklar doldurur.. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…