dayim sinirin yatisana kadar istedigin kadar kal diyor ama o bosanmam taraftari degil,onun icin burada daha fazla kalmak istemiyorum.bide onunda 4 cocugu var ve en kucügü 2.5 yasinda bi oglan ,benimkide cok hareketli rahat edemiorum.aksama kadar 2 cocugun pesindeyim.
şiddeti hiç birsey makul gosteremez fakat ben merak ettim sizi bu denli gözü dönmüşcesine hirpalamasinin altında yatan sebebi
daha evvelden var miydi bu tarz egilimi
aranizda şiddetli kavalar oluyor muydu?
bunlari bilmek gerekir sağlıklı yorum yapabilmek için
ayrıca;
yaşadiginiz hayat sizin hayatınız
birileri ne der diyerek günlerinizi zehir etmeyin kendinize
sevmediğiniz bir adamla aynı havayi tenefüs edecek olan sizsiniz, eş dost konu komşu değil
eşşekten düşmeyen düşenin halinden anlamaz derler
sen hayatına nasıl yön vermek istiyorsan o hedefte yürü
bi gün konusur, iki gün konusur ücüncü gün başka bi kurban bulur kendilerine dedikoduyu şiar edinmiş zavallılar merak etme...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Canim pek net anlayamadim senin durumunu....
O yüzden birkac sorum olacak:
Oturumun varmi?
Cocugun alman vatandasimi?
Almanyada kalmak istiyorsan yardimci olacak cok kurumlar var...basvurabilirsin!
Orda kalmak istiyormusun?
daha 1,5 yillik evliyken bi tokat atmisti.ve gecen baharda ikinci geldi ve buda son ama en siddetlisi.cok basit bi nedenden.cocuk parmagini prize sokuyo diye orayi bantlamis ama cocuk korumasi olani bantlamamiis.couk parmagini oraya sokuyo diye co siddetli bi sekilde cocuga vurdu bende kizdim,cocuk bu parmagini oraya sokar sen orayida bantlasaydin sokmamasi gerekiyosa diye.sanami sorcaktim öylemi böylemi derken bi tokat atti.bende herdefasinda ben mi tokat yiyip oturucam diye üstüne yurudum ve bi hayli bogustuk.üstüne yürümesem bi tokatla kalicakti
almanyada kalmak istemiyorum sadece esimin gorevi nedeniyle 2 yildir burdayiz.yol yordam dil bilmiyorum,hic bi kurumla ugrasmak istemiyorum trye dönmek istiyorum
almanyada kalmak istemiyorum sadece esimin gorevi nedeniyle 2 yildir burdayiz.yol yordam dil bilmiyorum,hic bi kurumla ugrasmak istemiyorum trye dönmek istiyorum
dayim sinirin yatisana kadar istedigin kadar kal diyor ama o bosanmam taraftari degil,onun icin burada daha fazla kalmak istemiyorum.bide onunda 4 cocugu var ve en kucügü 2.5 yasinda bi oglan ,benimkide cok hareketli rahat edemiorum.aksama kadar 2 cocugun pesindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?